Şimdi Ara

Zayıflıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman yapın Protein takviyesi çok artıyor çok güzel tek sorunu tek yönlü beslenme :/
  • Universitede yurtta kaldigimdan pek sorun olacagini sanmiyorum. Elimde baska bir secenek yok diyebilirim.

• Helal olsun devam et arkadasim.

Acaba boyun kac? Ben 90 kiloyum suan senin son halinden daha fitim.1.88 boyum var ve omuzlarim yuzmeden dolayi baya genis.ondan kaynaklaniyor olabilir bu fark.

Alinti yaparak cevaplarsan iyi olur

• hocam boy kaç 86 kiloyken o kadar yağ var vücudunda. bide azimlisin devam et. ben 4-5 kilo fazlamı verebilmek için neler yapıyorum, ama çok zorlanıyorum. başarılar.
  • Öncelikle iradenizi ve çalışma azminizi takdir ettim doğrusu. Bende yazın bir program yapmayı düşünüyorum. -lise son olduğum için üniversite sınavları falan fazla vakit ayıramam spora diye yaza erteledim.- Fotoğraflarınızı bekliyorum. Siz kilo verdikçe ben umutlaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

Helal olsun devam et arkadasim.

Acaba boyun kac? Ben 90 kiloyum suan senin son halinden daha fitim.1.88 boyum var ve omuzlarim yuzmeden dolayi baya genis.ondan kaynaklaniyor olabilir bu fark.

Öncelikle teşekkür ederim :)) Boyla alakası var diye düşünüyorum boy 1.74 kilo şuan 74 Özellikle göğüslerde toplandı yağ küçüklüğümden berri :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

hocam boy kaç 86 kiloyken o kadar yağ var vücudunda. bide azimlisin devam et. ben 4-5 kilo fazlamı verebilmek için neler yapıyorum, ama çok zorlanıyorum. başarılar.

Teşekkür ederim sizede başarılar boy 1.74 birde full göğüsde aşırı yağ var :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkbhr20

Öncelikle iradenizi ve çalışma azminizi takdir ettim doğrusu. Bende yazın bir program yapmayı düşünüyorum. -lise son olduğum için üniversite sınavları falan fazla vakit ayıramam spora diye yaza erteledim.- Fotoğraflarınızı bekliyorum. Siz kilo verdikçe ben umutlaniyorum

Tabi ki koyucam fotoğraflarımı :) Sizde başladığınızda yardımlaşırız falan iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Folder34

quote:

Öncelikle teşekkür ederim :)) Boyla alakası var diye düşünüyorum boy 1.74 kilo şuan 74 Özellikle göğüslerde toplandı yağ küçüklüğümden berri :/

Ben de bu konu ustune gittim tartildim.92 kilo olmusuz benim de simitler genisledi iyice

• quote:

quote:

quote:

Ben de bu konu ustune gittim tartildim.92 kilo olmusuz benim de simitler genisledi iyice

:) :) Yaz gelicek yavaş yavaş yap bir diyet spor derim :)

• kilolu olmak var yaglı olmak var hakketen sende çok yag varmış .devam et 3 aralıkta diet spor başladım bende 100 kilodan 89 a düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 27 Ocak 2013; 17:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

kilolu olmak var yaglı olmak var hakketen sende çok yag varmış .devam et 3 aralıkta diet spor başladım bende 100 kilodan 89 a düştüm

Evet yağ oranı fazlaydı. Edicem devam. :) Bu arada 1.5 ayda o kadar kilo fazla değil mi nasıl bir şey uyguladınız ?
  • quote:

quote:

kilolu olmak var yaglı olmak var hakketen sende çok yag varmış .devam et 3 aralıkta diet spor başladım bende 100 kilodan 89 a düştüm

Evet yağ oranı fazlaydı. Edicem devam. :) Bu arada 1.5 ayda o kadar kilo fazla değil mi nasıl bir şey uyguladınız ?

işte o yag degil su oranımdı yani yag çok yoktu bende abartılcak kadar yag yakamadıgı için su gitti şimdi yavaşladı yag yakma sırası geldi .azim bu kardeş birazda şeker ekmek un vs kesip düzenli spor yapınca gidiyor.body'e git gögüsler şekillensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 27 Ocak 2013; 17:50:27 >
  • quote:

quote:

quote:

işte o yag degil su oranımdı yani yag çok yoktu bende abartılcak kadar yag yakamadıgı için su gitti şimdi yavaşladı yag yakma sırası geldi .azim bu kardeş birazda şeker ekmek un vs kesip düzenli spor yapınca gidiyor.body'e git gögüsler şekillensin

Göğüs hareketleri yapıyorum evde dambıl ile salon bana göre değil 2 ay gidip ayrıldım

• Kardeşim hangi programı uyguluyorsun. Şuanki halin gibiyim aynen. Önce bi 83 kilodan 70'e inip, ondan sonra kas çalışacağım. Boyum 180.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.