Öncelikle kilo hamallıktır sözünün doğrusu yağ hamallıktır çünkü 110 kg full kas olan adamlar oluyor yani :D Ben kilo vermemin gerektiğini anladım 65 gün önce başladım bu maceraya diyetim + spor yaparak şuan 86 kilodan 74 kilo oldum ve yağ yakımım bitene kadar yani Haziranın 15ine kadar diyet ve spora devam edicem ve amacıma ulaşmış olucam. :) Size fotoğraflarımı gösteriyim daha yakılcak yağım çok aslında anlıcaksınız zaten göğüsler falan :D Soldaki resim daha başlamadan orta resim öyle 1 ay falan sağ resim ise şuan ki hal :D
quote:
Orijinalden alıntı: huseaz
quote:
Orijinalden alıntı: huseaz
o soldaki yatak ise ve sağda buzdolabı varsa bulunduğun yer mutfak mı? yoksa yatak odası mı?
quote:
Orijinalden alıntı: beyazçikolata
fenaiiqaaaa qqardeşihim
quote:
Orijinalden alıntı: cobalt_evan
o soldaki yatak ise ve sağda buzdolabı varsa bulunduğun yer mutfak mı? yoksa yatak odası mı?
Alıntıları Göster
helal olsun devam et
@Hurts her konuyu troll'lemek zorunda mısın ? adam ne güzel çalışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: cobalt_evan
Alıntıları Göster
Hangi programı uyguladığını belirtmemişsin onu belirtirsen sevinirim. Ben de senin ilk halin gibiyim ve Pazartesi günü başlayacağım çalışmalara bakalım sonuç nasıl olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin
helal olsun devam et
@Hurts her konuyu troll'lemek zorunda mısın ? adam ne güzel çalışıyor
İyi iş, devam et ve sana bir zamanlar şişman diyenlerin asla ulaşamayacağı bir vücutla karşılarına çık
Tavsiyelerini bekliyorum. Haftaya ben de basliyorum. Spor salonu+diyete baslayacagim.
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
Tavsiyelerini bekliyorum. Haftaya ben de basliyorum. Spor salonu+diyete baslayacagim.
Trolcü gençler sizi seviyorum :) Teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için Tavsiyelerde tabi ki bulunucam sağlıklı sağlıklı zayıflıcaz :) Öncelikle Diyetle Spora başlarsanız kesinlikle yol katediyorsunuz. Diyet çok önemli Şeker Ekmek kesinlikle kesilmesi gereken şeyler. Daha geniş bilgi isterseniz hadi diyet listeni falan var derseniz verebilirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Folder34
Trolcü gençler sizi seviyorum :) Teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için Tavsiyelerde tabi ki bulunucam sağlıklı sağlıklı zayıflıcaz :) Öncelikle Diyetle Spora başlarsanız kesinlikle yol katediyorsunuz. Diyet çok önemli Şeker Ekmek kesinlikle kesilmesi gereken şeyler. Daha geniş bilgi isterseniz hadi diyet listeni falan var derseniz verebilirim :)
Alıntıları Göster
Bu arada bir arkadaş yer mutfak mı yatak odası mı demiş :D Mutfakta yer olmadığından mecburen bu odaya aldım :D
quote:
-.-
Diyet listeni yollayabilir misin?
quote:
Diyet listeni yollayabilir misin?
Helal olsun devam et kardeş,dalgaya alan ergenleri takma
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
Alıntıları Göster
SHOP GELİYOR BEYLER HAZIR OLUN
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
Alıntıları Göster
Sabah : 2 yumurta, 100 gr peynir, Zeytin , Salata ve Domates, 1-2 Dilim ekmek(kepek) Süt yada Çay Ara Öğün : Meyve ye Mandalina Muz falan Öğlen : Tavuk + Haşlanmış Makarna Ayran Meyve de yiyebilirsin Ara Öğün: 2 yumurta yine meyvede yiyebilirsin Akşam : Tavuk + Yine Makarna Yada Prinç lapası Salata + Ayran:) Not : arkadaşlar tam aynısın yapmayın yani tavuk yazdım diye et yiyebilirsiniz ciğer yiyebilirsiniz yağsız yemekler yiyebilrsiniz yada az yağlı sebze yemekleri türleri. Makarna yağsız tuzsuz olcak gene haşlama yani domates ile tadı güzelleşiyor tad geliyor Prinç lapası ise herkes sevmez yiyemez daha doğrusu onuda pul biber yoğurt gibi şeylerle düzelte bilirsiniz tadını . Yani diyet listesini tam yapmayın yemekleri değiştirebilirisniz yoğurt falan eklene bilir salata çorba falan. :) Sadece kullanmamanız gereken şeyleri Söylüyorum Tuz + Şeker + Ekmek+ Yağ tuzu bir nebze kullanın ama çok aşırı azaltın misal makarnaya falan atmayın yağ kullanmayın ama eğer kullanmanız gereken bir yemekse çok az koyun zeytin yağı olsun ekmek zaten 1 dilim yiyoruz yeterli bence şekeri hiç mi hiç kullanmayın tatsız yapamıyorum diyorsanız tatlandırıcılar alın zararsızlar var splenda falan gibi .
quote:
Sabah : 2 yumurta, 100 gr peynir, Zeytin , Salata ve Domates, 1-2 Dilim ekmek(kepek) Süt yada Çay Ara Öğün : Meyve ye Mandalina Muz falan Öğlen : Tavuk + Haşlanmış Makarna Ayran Meyve de yiyebilirsin Ara Öğün: 2 yumurta yine meyvede yiyebilirsin Akşam : Tavuk + Yine Makarna Yada Prinç lapası Salata + Ayran:) Not : arkadaşlar tam aynısın yapmayın yani tavuk yazdım diye et yiyebilirsiniz ciğer yiyebilirsiniz yağsız yemekler yiyebilrsiniz yada az yağlı sebze yemekleri türleri. Makarna yağsız tuzsuz olcak gene haşlama yani domates ile tadı güzelleşiyor tad geliyor Prinç lapası ise herkes sevmez yiyemez daha doğrusu onuda pul biber yoğurt gibi şeylerle düzelte bilirsiniz tadını . Yani diyet listesini tam yapmayın yemekleri değiştirebilirisniz yoğurt falan eklene bilir salata çorba falan. :) Sadece kullanmamanız gereken şeyleri Söylüyorum Tuz + Şeker + Ekmek+ Yağ tuzu bir nebze kullanın ama çok aşırı azaltın misal makarnaya falan atmayın yağ kullanmayın ama eğer kullanmanız gereken bir yemekse çok az koyun zeytin yağı olsun ekmek zaten 1 dilim yiyoruz yeterli bence şekeri hiç mi hiç kullanmayın tatsız yapamıyorum diyorsanız tatlandırıcılar alın zararsızlar var splenda falan gibi .
Alıntıları Göster
TiredWarior teşekkür ederim :)) Bu arada diyete eğer canınız bir gün pizza burger illa çeker candır yani 15 günde 1 gün kendinize ödül yemeği verin Reward Meal :))
quote:
TiredWarior teşekkür ederim :)) Bu arada diyete eğer canınız bir gün pizza burger illa çeker candır yani 15 günde 1 gün kendinize ödül yemeği verin Reward Meal :))
Alıntıları Göster
Dukan diyeti varmış. İlk hafta onu denemeyi düşünüyorum. Sporla birlikte inşallah verebilirim şu kiloları.
quote:
Dukan diyeti varmış. İlk hafta onu denemeyi düşünüyorum. Sporla birlikte inşallah verebilirim şu kiloları.
Alıntıları Göster
Dukan diyetini önermiyorum ama yinede siz bilirsiniz bir deneyin sağlıksız insan vücudunu bozuyor babam yapmıştı ve 10 kilo verdi 25 kilo aldı şuan çok sıkıntıları oluyor yani çünkü diyette sağlıksızlık var kilo verdiriyor kabul ediyorum ama geri alırsın tabi sen dersen sporumla devam edicem diye değişik olabilir :)