Bildirim
zayıflıyorum iyi guzel ammmaa... (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Beylee konuya bakmadim 2 3 saat kusura bakmayin naail kilo verdgmi soyleyeyim sadece protein yiyorum. haslanmis tavuk light sut lor peyniri haslanmis et, cigkoftelik eti kiyma yaptirip kofte yapiyorum baharatli falan. ac kalmiyorum hic light kola iciyorum gunde 2 saat yuruyus yapiyorum 45 dk da mekik falan sinav degsk hareketler ama gotum adriana lima ninki gibi ve incelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
kosu yap tempolu
merdiven cikma gerekmedikce kalca yapiyor
o kalça eritmoymuydu ya -
Şöyle 75 falan olursan çok güzel olur, tipte var. Hayatın keyiflenir valla. -
su yakmışsin 80e kadar düş sonra protein amino kullan kas yapımina geç derim.
ulan bende 100 den 65 e düştüm boy 178
ama gel gör göbek derim hafif yumuşak sarkıyor,çok kötü değil ama öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: Bob Dylan
ama gel gör göbek derim hafif yumuşak sarkıyor,çok kötü değil ama öyle
spor yaparak halledebilirsin bro -
quote:
Orijinalden alıntı: 26Hasan
quote:
Orijinalden alıntı: Bob Dylan
ama gel gör göbek derim hafif yumuşak sarkıyor,çok kötü değil ama öyle
spor yaparak halledebilirsin bro
dostum ne önerirsin,doktor amelliyattan başka seçenek yok dedi,sporada başlayamadım -
Bölgesel yağ yakma diye bir mevzu kesinlikle yoktur. Erkeklerde göbek bölgesi kolay yağlanır ancak kilo verirken en son orası gider. Sebebi ise yağın orada daha fazla birikmesidir.
Yapmanız gereken tek şey ise düzenli Cardio egzersizleridir. Bunlar neler derseniz tempolu yürüyüş, koşu, yüzme vb.dir. Cardio'nun nasıl yapıldığına dair bilgileri nette bulabilirsiniz.
Ayrıca bu işin büyük kısmı da genetikle alakalıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: benjack
Beylee konuya bakmadim 2 3 saat kusura bakmayin naail kilo verdgmi soyleyeyim sadece protein yiyorum. haslanmis tavuk light sut lor peyniri haslanmis et, cigkoftelik eti kiyma yaptirip kofte yapiyorum baharatli falan. ac kalmiyorum hic light kola iciyorum gunde 2 saat yuruyus yapiyorum 45 dk da mekik falan sinav degsk hareketlerama gotum adriana lima ninki gibi ve incelmiyor
Güldürdü
-
sırtı eğmeden belinizi dik tutarak komando dansı yapın 3x25 ile başla her gün arttır 1-2 gün tuvaletini yapamayabilirsin ama 3. setten sonra boxerının arka kısmına bak (kabaya denk gelen yerine) o kadar nemli yerde her türlü bitkiyi yaşatırsın o derece yakar.Ayrıca yağ eridikten sonra da taş gibi g*tün olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ajetta
quote:
Orijinalden alıntı: benjack
Beylee konuya bakmadim 2 3 saat kusura bakmayin naail kilo verdgmi soyleyeyim sadece protein yiyorum. haslanmis tavuk light sut lor peyniri haslanmis et, cigkoftelik eti kiyma yaptirip kofte yapiyorum baharatli falan. ac kalmiyorum hic light kola iciyorum gunde 2 saat yuruyus yapiyorum 45 dk da mekik falan sinav degsk hareketlerama gotum adriana lima ninki gibi ve incelmiyor
Güldürdü
lopezden indi adriana ya sen dusun artik lopez halini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benjack -- 6 Şubat 2013; 12:45:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto
sırtı eğmeden belinizi dik tutarak komando dansı yapın 3x25 ile başla her gün arttır 1-2 gün tuvaletini yapamayabilirsin ama 3. setten sonra boxerının arka kısmına bak (kabaya denk gelen yerine) o kadar nemli yerde her türlü bitkiyi yaşatırsın o derece yakar.Ayrıca yağ eridikten sonra da taş gibi g*tün olur.
Bunun bi linki falan var midir hocam zira komando dansini bilmiyorumda
-
Bisiklet.
bendede bacaklar zayıf ama göbek vuhuhuh -
kick boksa git derim orada sana komando dansını çok disiplinli bir şekilde yaptırıyolar zaten çok iyi kilo verirsin göbekte gider koca ...nde gider -
komanda dansı salonda yapmıştım sakatlandım 2gün kıcımın üstüne oturamadım okula falan gitmemiştim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X