Şimdi Ara

zayıflıyorum iyi guzel ammmaa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 113 kilodan 2 haftada 102 kiloya dustum gobegim eriyor ama basenlerim erimiyor :( bildiginiz gotum var ve bunun icin yapilacak bi hareket var mi onu da bilmiyorum simdilik sadece totomun ustunde yuvarlanarak eritmeye calisiyorum ama pek etili degil ne yapayim beyler mont giyiyorum gobek kapaniyo ama got kismi kapanmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yürüyüş yapabilirsin.Birde yukarıdan aşağı doğru zayıflanır derler ama ne kadar doğru bilmem.Ayrıca çok vermişsin gibi geldi bana 2 haftada nasıl verdi o kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertsinay

Yürüyüş yapabilirsin.Birde yukarıdan aşağı doğru zayıflanır derler ama ne kadar doğru bilmem.Ayrıca çok vermişsin gibi geldi bana 2 haftada nasıl verdi o kadar?

bence adam o kadar tartıya çıkmış ki; tartı zayıflamış. onun verdiği mutlulukla adamı hafif gösteriyor.

ben bi çay koyayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick'siz Adam

quote:

Yürüyüş yapabilirsin.Birde yukarıdan aşağı doğru zayıflanır derler ama ne kadar doğru bilmem.Ayrıca çok vermişsin gibi geldi bana 2 haftada nasıl verdi o kadar?

bence adam o kadar tartıya çıkmış ki; tartı zayıflamış. onun verdiği mutlulukla adamı hafif gösteriyor.

ben bi çay koyayım...

Gülmedim

• 2 haftada verdin nasıl o kadar
  • kosu yap tempolu

merdiven cikma gerekmedikce kalca yapiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nick'siz Adam

quote:

ben bi çay koyayım...

Gülmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en hızlı nereden kilo alıyosan en hızlı da oradan verirsin
  • Nasıl kilo verdiğini paylaşabilir misin?
  • Yok kardeşim g*t gitmiyor. Test edildi onaylandı Kilo düştükçe erimeye başlıyor ama hemen öyle 113den 102ye düştün diye erimesini bekleme. En zor kısım kıç kısmı, yürüyüş yapmak felan işe yarıyor deniliyor ama kim uğraşacak o kadar
  • Aynı sorun bende de var.

126.6 kg

108.4kg

bacaklar erimiyor

• başlığı sakat okuyan bir tek benmiyim??
  • merdivenleri her zaman 2'li çık,asansör kullanma,ve hızlı yürü benim basenlerim gitmişti bu sayede.ama çok hızlı yürüyordum işimden dolayı ve daha iki hafta olmuş ve kilon var zamanla gider devam et.
  • Arkadaşım Sizler neyin kafasındasınız ? Adamın biri 126 kiloymuş 108 ' e düşmüş bacağım erimiyor yazmış . Bu kiloyu neyle verdin ilk olarak ? Diyetle mi spor la mı ? Diyetle verdiysen o verdiğinin büyük ihtimalle çoğu kastır birde hızlı verdiysen . Ek olarak Öyle atıyorum 10 kilo verdim 5 kilo verdim demekle olmaz o iş . Vücudundan bölgesel kilo veremezsin . Her insanın farklı bölgeleri var ama genellikle ilk yüzden veriliyor kilo . Sen şimdi 120 kilosun Mesela boyunda 1.80 civarı olsun , bugün bir mesut özil konusu vardı baklava yapmış eleman , onun gibi bir vücudun olsun istiyorsan ilk önce Yağları yakıcan vücüttan , ki oda 120 kiloluk bir adam için büyük ihtimalle 60-70 arası bir kilodur . Yani hedefin 60-70 arası olsun o kiloya gel ondan sonra konuş konu aç de 50 kilo verdim bacağım erimiyor de . Ek olarak kas yakma . İmkanın varsa haftada 4 gün spor yap Fitnes a yada yüzmeye git .

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Aynı sorun bende de var.

126.6 kg

108.4kg

bacaklar erimiyor

bacaklar cok seksi

• quote:

Orijinalden alıntı: babun69

Arkadaşım Sizler neyin kafasındasınız ? Adamın biri 126 kiloymuş 108 ' e düşmüş bacağım erimiyor yazmış . Bu kiloyu neyle verdin ilk olarak ? Diyetle mi spor la mı ? Diyetle verdiysen o verdiğinin büyük ihtimalle çoğu kastır birde hızlı verdiysen . Ek olarak Öyle atıyorum 10 kilo verdim 5 kilo verdim demekle olmaz o iş . Vücudundan bölgesel kilo veremezsin . Her insanın farklı bölgeleri var ama genellikle ilk yüzden veriliyor kilo . Sen şimdi 120 kilosun Mesela boyunda 1.80 civarı olsun , bugün bir mesut özil konusu vardı baklava yapmış eleman , onun gibi bir vücudun olsun istiyorsan ilk önce Yağları yakıcan vücüttan , ki oda 120 kiloluk bir adam için büyük ihtimalle 60-70 arası bir kilodur . Yani hedefin 60-70 arası olsun o kiloya gel ondan sonra konuş konu aç de 50 kilo verdim bacağım erimiyor de . Ek olarak kas yakma . İmkanın varsa haftada 4 gün spor yap Fitnes a yada yüzmeye git .

öncelikle cahil değiliz biz kardeşim

diyet de yapıyorum spor da. Bacaklarım hariç diğer bölgelerde hissedilir incelme oldu bacaklar aynı duruyor.

Diyeti de aç kalarak yapmıyorum ki kastan yakayım. proteinimi herşeyimi alıyorum .

• 2 haftada o kadar kilo verilmez . Yada ilk tartıldıgında üstünde neler vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: babun69

Arkadaşım Sizler neyin kafasındasınız ? Adamın biri 126 kiloymuş 108 ' e düşmüş bacağım erimiyor yazmış . Bu kiloyu neyle verdin ilk olarak ? Diyetle mi spor la mı ? Diyetle verdiysen o verdiğinin büyük ihtimalle çoğu kastır birde hızlı verdiysen . Ek olarak Öyle atıyorum 10 kilo verdim 5 kilo verdim demekle olmaz o iş . Vücudundan bölgesel kilo veremezsin . Her insanın farklı bölgeleri var ama genellikle ilk yüzden veriliyor kilo . Sen şimdi 120 kilosun Mesela boyunda 1.80 civarı olsun , bugün bir mesut özil konusu vardı baklava yapmış eleman , onun gibi bir vücudun olsun istiyorsan ilk önce Yağları yakıcan vücüttan , ki oda 120 kiloluk bir adam için büyük ihtimalle 60-70 arası bir kilodur . Yani hedefin 60-70 arası olsun o kiloya gel ondan sonra konuş konu aç de 50 kilo verdim bacağım erimiyor de . Ek olarak kas yakma . İmkanın varsa haftada 4 gün spor yap Fitnes a yada yüzmeye git .

öncelikle cahil değiliz biz kardeşim

diyet de yapıyorum spor da. Bacaklarım hariç diğer bölgelerde hissedilir incelme oldu bacaklar aynı duruyor.

Diyeti de aç kalarak yapmıyorum ki kastan yakayım. proteinimi herşeyimi alıyorum .

Cahilsin demedim zaten :) Bacaklarının erimesini istiyorsan , diyete ve spora ( fitnes veya yüzme ) devam ediceksin . 60- 70 arası bir kiloya ulaşınca bidaha bakarsın bacaklarına . ( Ki bide şu var bacaklarını mankenlerin bacağı gibi olacak gibi bekleme çünkü , o senin yaratılışınla alakalı birşey , kalın kemiklisindir . Etrafındaki insanlara bakarsan anlarsın zaten kimi 90 - 100 kilo bacakları incedir mesela ) :) . Dediğim gibi 60 - 70 civarı bir kiloya gel ondan sonra bak bakalım ne değişiklik olmuş .

• Hocam gerçekten nasıl verdin 2 haftada o kadar kilo anlatırmısın
  • ben de 7kilo verdim 2haftada. çoğu su kaybı olduğundan gayet normal 100+ kişiler için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.