Şimdi Ara

Büte Kalmak Başarısızlık mıdır?(Kız Arkadaşımla Aram Bozuldu)(Beni ikna edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kız arkadaşımın okulda bir arkadaşı vardı,sürekli not tuttuğundan derslerinin çok düzenli ve iyi olduğundan bahsederdi ,geçen gün bir dersten(en önemli ders) bütünlemeye kaldığını söyledi ,ben de bundan mütevellit çocuğun başarısız olduğunu söyledim ,ama bir türlü kabul etmiyor, bir dersinin kötü olduğu başarısız olduğu anlamına gelmez felan diyor ee o zaman o dersi geçmeden mezun olsunda görelim ? başarılı öğrenci dediğin bırak dersten kalmayı ,üstten ders alan öğrenciye denir ,başkalarını boş yere kayırması çok saçma ,sizin fikriniz nedir?

• Doğruyu söyle

Alttan almadığın kaç tane dersin var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Doğruyu söyle

Alttan almadığın kaç tane dersin var?
    hocam benim alttan dersim yokta olay hakkındaki fikriniz nedir
  • Bir fikrim yok bu olaylardan anlamam ben

• Sırf kız arkadaşının arkadaşı diye gıcığın mı var bilmiyorum ama ben ona hak verdim. Bir dersten bütünlemeye kalması başarısız olduğunu göstermiyor, o dersi sevmiyordur, kötü zamanına denk gelmiştir, vs. Ortalaması kaç, bölüm dersleri kaç, gelecekte uğraşmayı düşündüğü alanlardaki dersleri nasıl onlara bakmak lazım.

Ayrıca niye başarısızsın diye inatlaşıyorsun ki, amacın ne senin?
  • Final haftası bazı dersleri bütünlemeye bırakırdım ki daha rahat çalışıp geçeyim. 1 tane derste sayılmaz başarısız.

• "Başarısızlık ne demektir" kız arkadaşının ilk önce bu sorunun cevabını öğrenmeli bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek dersten büte kalmak başarısızlık sayılmaz bi dersi 4 üncüye almak başarısızlıktır
  • Ben gecenlerde butun derslerden büte kalmistim bir sorun olmamisti

Sende de olmaz diye düsünuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neee büte mi kalmış hemen okuldan atılmalı

• Niye başarısızlık olsun bazen çok iyi bir taktik strateji aracı olabiliyor. Ben derslerimin çoğunu direk büte bırakırım. Böylece hem takvimdeki sıkışmadan kurtuluyorum hem final sorularını öğreniyorum hem de daha iyi çalışmak için zaman kazanıyorum. Bütü herkes beceremez aksine büt başarıdır, zeki insan yararlanır aptallar bütte de kalır

• Bölüm ve dersin zorluğu da önemli ama eğer mühendislikse büte kalmak başarısızlik değildir. Alttan almak da basarisizlik değildir. O dersi tekrar tekrar verememek başarısızlıktır.

• Bir dersten kalması onu başarısız yapmaz.Gayet normal bi durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.62 ortalamam vardı büte kaldım bir dersten ve bütler de verdim. Bu o kişinin başarısız olduğunu değil o zaman zarfında morali bozuktur kafasını toplayamamıştır ders çalışamamıştır. Bunları düşünmek lazım. Pire için yorgan yakılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.