Şimdi Ara

Zebanilere verdiğim ibretlik ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah uyandığımda çok korktum çünkü bir çuvalın içinde idim sürükleniyordum en başta beni kurtarın diye bağırdım ama hiç cevap gelmedi uzun uğraşlar sonucu çuvalda delik açtım ve dışarı baktım zebaniler vardı ağlamaya başladım ikinci kez baktığımda ortalama 70 cm boylarında zayıf,kırmızı,kel,keçi sakallı,mavi gözlü,sarı saçlı burnu olmayan 6 yaratık vardı korkudan ölecektim sonra birden aklıma geldi bunlar küçücük bi tekme koysam geberir giderler çuvalı yırtıp dışarı çıktım dövdüm bunları eve getirdim bodruma kitleyip sorguladım zebanilermiş cehennemin dibinden geliyolarmış bende bunlara abdest aldırttım kelime-i şehadet getirttim namaz kıldırdım onlar namaz kılarken kur-an okudum bundan sonra iyi insan olacaklarına söz verdiler hidayete erdiler galiba hatta biri neyzen oldu biri de imam hatibe başlamak için kayıt yaptı öbürleri vakıf açtı fakirlere yardım ediyorlar hepinize selamları var demem oki şu an zebaniler tarafından kaçırılmış ve bu mesajı okuyan biri varsa onlardan korkmasın onları doğru yola soksun.Neyse ben zebanilerle namaza gidiyorum sorularınız varsa namazdan sonra yanıtlarız.Şimdiden sorularınız için teşekkürler hayırlı günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın zebani

• Başlıkta yazmışım ya zebani diye güzel kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.