Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ZEBLACE THOR 5 PRO Satın Al 3 Aralık 2020 17:14 1 1 ZEBLACE THOR 5 PRO ZEBLACE THOR 5 PRO AKILLI SİM KARTLI SAATİMİ SATIYORUM ALALI 1,5 AY OLDU KUTULU YEDEK KORDONLU ÇİFT 5 MP KAMERALI ÇOK GÜZEL BİR SAATTİR. EKRAN KARTIMI YÜKSELTMEK İÇİN PARA LAZIM O YÜZDEN SATIYORUM ALANI GERÇEKTEN MEMNUN EDECEK BİR SAAT İSTERSENİZ SAHİBİNDEN E GET AÇARIM İSTERSENİZ REFERANS VEREBİLİRİM ALIŞVERİŞTE SORUN YOK OLMAZ DA.SAATİ İNTERNETTEN ARAŞTIRIN İSTERSENİZ SIFIRINA 1800TL VERMEK YERİNE 1,5 AYLIK SAATE 1350TL VERMEK DAHA MANTIKLI. FİYATTA BİRAZ DAHA İKRAM YAPANİLİRİM CİDDİ ALICILAR YAZARSA WPDEN DE DETAYLI FOTOĞRAF VE ARAMA İLE GÖSTEREBİLİRİM.İYİ FORUMLARSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün G733 ARIYORUM KFG ŞART kablo çorabı arıyorum. toptannnn uncharted oyunu 200 lira ZEBLACE THOR 5 PRO
nervium N kullanıcısına yanıt Satıldı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün G733 ARIYORUM KFG ŞART kablo çorabı arıyorum. toptannnn uncharted oyunu 200 lira ZEBLACE THOR 5 PRO