Şimdi Ara

zebra perde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

zebra perde almak istiyordum ancak zebra perdeyi araştırırken bir de stor perde diye bir şey gördüm.. stor perde mi yoksa zebra perde mi alsam diye arada kaldım.

ikisi arasında fark nedir? kullananlar biraz bilgi verebilir mi? hangisi daha iyidir, temizliği vs. için hangisini tavsiye dersiniz?

teşekkürler.

zebra perde örnek:
     zebra perde

stor perde örnek:
     zebra perde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iclali -- 5 Aralık 2015; 20:30:11 >

• Zebra perde her zaman kullanım bakımından stor perdeden daha üstündür neden dersen örnek vereyim;

Stor perdede dışarıda güneş olsun güneşin evine girmesi için perdeni tamamen yukarı çekmen lazım.

Zebra perde olduğunda ufak bir el hareketinizle perdenizi yarılarsınız güneş yine içeri giere yani tamamen açmanıza gerek kalmaz.

Temizlik konusuna gelirse zebra ve stor perde temizlemesi hem basittir hem işçilik gerektirir, büyük bir alana temiz bir çarşaf seriyorsunuz ve perdenizi yan montaj ayaklarından çıkartıp bezin üstüne kırılmadan dikkatli bir şekilde seriyorsunuz. Sericeğiniz yer stor perdenin büyüklüğü ne kadarsa o kadar bir geniş alan lazım olacak. Sabun şampuan ile bol köpürtülmüş su ile, sünger yardımıyla yavaş yavaş temizleyebilirsiniz. Temizleme işlemi bitince oklava sarar gibi perdenizi sarıp yerine takın kurumaya bırakabilirsiniz.

Zor gelirse eğer perde temizleme şirketlerineverebilirsiniz.

• Stor perde güneşlik zebra perdeyi hem tül hem güneşlik gibi düşün zebra adıda ordan geliyor zebra perde daha kullanışlı stor perde biraz daha ucuZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu model efsane, evimizde kullanıyoruz. tek kelime ile harika duruyor.https://www.enmodaperde.com/16&zebra-perde---bambu---bambu-zebra-perde-doga.html
  • valla ben 4 senedir düz renk stor perde kullanıyorum bi sorun yasamadım ama mekanızması biraz kalıtelı olmalı
  • Kesinlikle zebra perde. Daha yeni aldım, montajını kendim yaptım. Hem çok kullanışlı çünkü zincirle perdeyi aralayıp ışık girmesini sağlayabiliyorsun. Hemde çok şık duruyor. Ben pliseli bir model aldım, evi estetik olarak fenafillah mertebesine çıkardı. Sakın dışarıdan alma, N11'de falan baya kaliteli ürünleri m2'si 15'ten falan buluyorsun.
  • Zebra perde ve stor perde noktasında kesinlikle ve kesinlikle uzman ve alanında tecrübeli işletmeler ile çalışılması gerekiyor çünkü; her ne kadar estetik tercihler basitmiş gibi görünse de yaşam ortamlarımızı renklendiren bu tekstil ürünlerinde hassas davranmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yanlış boyuttaki perde
    4 yıl önce açıldı
    Projeksiyon Perde Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Rutubetli Duvar Boyama
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.