Şimdi Ara

Zed Montage-Snake Eyes (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LzBlack

Slowmotion lar saçma geldi bana videoyu gereksiz yere uzatmış,sağ altta lolrecorderın kutulu şeysi gözükmemeliydi,yazıları daha güzel tonla yazabilirdin ve son olarakta müzik pek güzel uymamış misal slowmotion olduğu yerde müzik çoşuyor ancak senin kombunu yaptığın yerde çoşkusu azalıyor.Oyunculuğun bence muazzam gördüğüm en iyi zed oyuncılarından birisin ama video çekme konusunda biraz daha uğraşman gerek.

En muazzam zed oyuncusu mu?adc kill almasın diye skill bekleten birine mi söylüyorsun bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akali23

quote:

Orijinalden alıntı: LzBlack

Slowmotion lar saçma geldi bana videoyu gereksiz yere uzatmış,sağ altta lolrecorderın kutulu şeysi gözükmemeliydi,yazıları daha güzel tonla yazabilirdin ve son olarakta müzik pek güzel uymamış misal slowmotion olduğu yerde müzik çoşuyor ancak senin kombunu yaptığın yerde çoşkusu azalıyor.Oyunculuğun bence muazzam gördüğüm en iyi zed oyuncılarından birisin ama video çekme konusunda biraz daha uğraşman gerek.

En muazzam zed oyuncusu mu?adc kill almasın diye skill bekleten birine mi söylüyorsun bunu

u mad bro? if mad how mad?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 20 Şubat 2013; 0:00:20 >
  • Güzel olmuş kardeş zed almayı düşünüyorum şuanda. Eline sağlık fakat bazı slow motion sahneler çok uzamış biraz sıktı oralar.
  • Çok güzel olmuş eline sağlık. Zed oynayasım geldi :P
  • Şarkının adı neydi ?

Edit: Tamam yazmışsınız yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 20 Şubat 2013; 1:20:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.