Şimdi Ara

Zed Montage 'The Snowdown'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sony Vegas Pro 14 ile yaptığım kısa bir montajı sizinle paylaşmak istedim. Eksiklerimi veyahut eklemem gereken yerleri özellikle edit konusunda söylerseniz mutlu olurum.

• Gayet güzel fakat arkadaki müzik biraz daha kısık olsa daha iyi olurmuş daha odaklanıp izleyebilirdik. Onun harici gayet başarılırı ligini merak ettim birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipâhi -- 30 Aralık 2016; 16:4:27 >
  • Sipâhi kullanıcısına yanıt
    Geçen sezon elmas serisine kadar çıktım, Platin 2 83 lp'de bitirdim. Ancak tüm oyunlar tek bir hesabımla atılmadı, diğer bir hesabımla da kullandığım kayıtlar var.
  • Akarulez kullanıcısına yanıt
    Gayet başarılı devam et dostum
  • Başarılı tekrar maçlar için hangi programı kllanıyorsun yoksa oyun içinde mi kaydediyorsun.
  • waethexOn kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde kaydedip birkaç video yapmıştım o formatla (.webm) fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum 480 piksel düzeyinde videolar veriyor boyutu her ne kadar çok küçük olsa da. Bu videoyu Fraps ile kaydedip Sony Vegas ile editledim. Önceki editlerim Camtasia Studio ileydi.
  • Edit kısmı cok iyi bende öğrenmek istiyorum

Aslinda pro oyuncuların kayitlarini böyle editleyip youtu.be dan para kazanabilirsin gayet başarılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black myth wukong
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet öyle fakat bu video bile 53 izlenme almışken daha nasıl insanlara izletebilirim bunu bilmiyorum. Yorum için sağ olasın bu arada, editi biraz kurcalarsan öğrenirsin bu düzeyde ama Arkadata'nın yaptığı gibi videolar yapmak istiyorsan o bir miktar emek isteyecektir.
  • ellerine sağlık güzel olmuş
  • Valla harika. Youtube'da bir sürü var Zed montage izle miden bulanır. Gayet başarılı. Kısa olması da iyi olmuş sıkmıyor. Laf aramızda Zed'in normal skini çöp yaw skinli oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.