Şimdi Ara

Zed New Meta Nasıl Olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu son yarım sezondur falan Zed oynayamaz oldum. Buildi falan eskisine göre baya değişti çünkü metada o kadar etkili değil bir build önerisi ve oyunda izlenecek taktik verebilirmisiniz ? W yi bedelsiz yapsalar iyi olacaktıda pbe den geçmedi. Şimdi bi yasuo varken tutulmuyor artık ninjamız

• Bork youmuu last whisper i her mac aliyorum, karsida cc varsa mercs aliyorum snowball olmussam eger cdr ayakkabisi aliyorum. Karsida burstleyecek ap varsa maw of malmortius alabilirsin, raw damage lazimsa infinity edge alabilirsin cunku ulti sirasinda crit atarsan baya damage atiyor ultin. Split push yapacaksan hydra da tercih edilebilir ama zed kombosuyla hizli wave clear yaptigi icin tercih etmiyorum ben. Late game de bir esyani satip ga alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanae -- 1 Ocak 2015; 16:21:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Bork youmuu last whisper i her mac aliyorum, karsida cc varsa mercs aliyorum snowball olmussam eger cdr ayakkabisi aliyorum. Karsida burstleyecek ap varsa maw of malmortius alabilirsin, raw damage lazimsa infinity edge alabilirsin cunku ulti sirasinda crit atarsan baya damage atiyor ultin. Split push yapacaksan hydra da tercih edilebilir ama zed kombosuyla hizli wave clear yaptigi icin tercih etmiyorum ben. Late game de bir esyani satip ga alabilirsin

hocam bi türkçe anlatabilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şu

quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Bork youmuu last whisper i her mac aliyorum, karsida cc varsa mercs aliyorum snowball olmussam eger cdr ayakkabisi aliyorum. Karsida burstleyecek ap varsa maw of malmortius alabilirsin, raw damage lazimsa infinity edge alabilirsin cunku ulti sirasinda crit atarsan baya damage atiyor ultin. Split push yapacaksan hydra da tercih edilebilir ama zed kombosuyla hizli wave clear yaptigi icin tercih etmiyorum ben. Late game de bir esyani satip ga alabilirsin

hocam bi türkçe anlatabilirseniz.

Mesaj attim

• zed unutulmadı ki hala oynanıyor
  • İlk eşya olarak lane de dürten bir hero var ise sustain için pala çıkmalısınız, eğer dürtülmüyorsanız , ilk eşyanız hırpalayan olmalı. Youmuyu ilk tamamlayın ( ben öyle yapıyorum ) aktifi hem fightlarda hem kaçarken hem kovalarken çok faydalı daha sonra palamızı mahvolmuş kralın kılıcına tamamlıyoruz. Bu eşyanın aktfini ultiden sonra atınız extra patlaması için ölüm işaretinin. Ayakkabıları karşıya göre cc çok ise merkür az ise bekleme süresinde azalma ayakkabısı alıyoruz. Dördüncü eşya olarak son fısıltı , beşinci olarak ben genenllikle eğer karşıda ani hasar veren apc' ler yok ise kanlı çıkıyorum böylece inanılmaz bir hasar ve can çalmaya sahip oluyoruz , ani hasar veren apcler var ise malmaritious alıyorum. Eğer bu apc lanede karşınızda ise ilk eşya olarak sihiriçen çıkılmalı ilerleyen dakikalarda malmaritious çıkılabilir. Son eşya olarak duruma göre banshe , randuin ve ya koruyucu melek çıkılabilir.

• Bence uclu kuvvet cikilmali koridorda pasifle adami cok rahat durteriz sonra bortk son fisilti kara bapta ve ebedi . Ebedi oyun sonunda karsidaki herkesi tekletir pasif uclu kuvvet ebedi kritik kombosu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akunorogia

Bence uclu kuvvet cikilmali koridorda pasifle adami cok rahat durteriz sonra bortk son fisilti kara bapta ve ebedi . Ebedi oyun sonunda karsidaki herkesi tekletir pasif uclu kuvvet ebedi kritik kombosu

trollemek için mi kayıt oldun kardeş?
  • başlığa bak ya türkçe yaz ya ingilizce

saçmalamışsın resmen
  • yasuo varken zed secilmiyor mu.

dalga mi geciyosun dostum. her oyun ya zed goruyorum ya banliyorlar. suan gayet iyi bir yerde. w-l ve b-r epey yuksek high eloda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

Orijinalden alıntı: Akunorogia

Bence uclu kuvvet cikilmali koridorda pasifle adami cok rahat durteriz sonra bortk son fisilti kara bapta ve ebedi . Ebedi oyun sonunda karsidaki herkesi tekletir pasif uclu kuvvet ebedi kritik kombosu

trollemek için mi kayıt oldun kardeş?

Hayir bu benim dusuncem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

başlığa bak ya türkçe yaz ya ingilizce

saçmalamışsın resmen

saç malanmaz taranır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

yasuo varken zed secilmiyor mu.

dalga mi geciyosun dostum. her oyun ya zed goruyorum ya banliyorlar. suan gayet iyi bir yerde. w-l ve b-r epey yuksek high eloda.

Ben artık yasuo tercih ediyorum normalde ve rankedda da eğer banlanmaz ise tabi. Çünkü yasuo çok daha üstün geliyor yani nasıl desem sanki zed prototipmiş heroyu tam oturtamamışlar gibi gelmeye başlıyor yasuo ile playZ yapma olasılığına bakınca. En azından w si bedelsiz olmalı son seviyede.
  • Zed bana göre oyunun en zor şampiyonudur şu an yeterince güçlü denilebilir bilen birinin elinde. soruns gelince
    İlk botrk al mutlaka sonra karabalta youmu ionia git
    Karşıda zırha abanan olmadığı sürece son fısıltı gereksiz
    Üçlü kuvvet demişler sakın deneme bile en son da kanasusamış çık def itemi sana kalmış ben randuin kullanırım genelde
    Senin de fark ettiğin gibi yeni buildi çok farklı değil eskisinden
    Zedi normal oyunlarda ustalaşmadan rankedda almanı tavsiye etmem ve midde zedden çok daha güçlü şampiyonlar var ne yazık ki zedi normal seviye oyuncuların da iyi oynayabilmeleri için minik abartısız bir buff lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi videoda görmüştüm full crit kasıyorlar tek atıyordu Yoomu ebedi üçlü hayalet
  • Youmuu çok güzel duruyo

• Mahvolmus yoomu hydra iona cizmesi koruyucu melek duruma gore son fisilti veya kara balta

Durumdan kastima asiri bir tank varsa sonfisilti yoksa karabalta cikiyorum

Son olarakda karsimda teemo gibi herolar olursa sihircelen cikiyorum ilk item

•  Zed New Meta Nasıl Olmalı ?

beyle

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

Zed New Meta Nasıl Olmalı ?

beyle

ne zaman zed konusu açılsa 1245624 kill aldığın zed ss i koymayı ihmal etmiyorsun :/

Onun adı llöncept o bunu hep yapıyor

• Kanasusamis hydrayi bosverin lo ebedi alin.ciddiyim.o kritik geldimi inanilmaz hasarlar cikariyorsunuz.ayni ad ebedide var.mahvolmususn sustainide yeterli bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.