Şimdi Ara

Zed proları gelin bi hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Early de hiçbir sıkıntım yok laneimi domine ediyorum gerek roam gerek ct jung mahvediyorum amma velakin oyun late e gelince çöküyorum beni gören rakipler flash atarken latede üzerime üzerime geliyorlar late game de düşmemek için napmam lazım

• late game de zed rahat 360-400 ad oluyor ve botrk yanına youmu yaptıysanda 1.30-.150 as olması gerekir , yani bol bol split push yapıp kule alman gerekir . bunu bilmek içinde pro olmaya gerek yok . o kaçış mekanizması varken
  • Tank degikse vur kac vur kac yap eger tank cikmamissa komboyu bosalt adam ne oldugunu anlayamadan ölsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel zed oynarım, karşı takımda bol cc varsa zaten çok yaşamıyorsun onun için ben topa çıkıp deli gibi ittiriyorum fightlara çok gelmiyorum.karşı takım tanksa üzerine çullanıyorlar zaten çok dayanıksız olduğun için ama rakibi ormanda yakaladığın zaman rahatlıkla öldürürsün.ben latede dediğim gibi ayrık ittirip kule alıyorum karşı takım beni zorlyacak gibiyse, onun dışında karşıda benden kaçamayacak bir adc sezdiğim zaman ona tek atıyorum. full build zaten çok ölümcül oluyor
  • TF Lerde Stunlanırsan Sana Focuslanırsa Herkes Zaten Hemen Yok Oluyosun Karşı Takım Çok Zorluycak Gibiyse Her Taraftan Kuleleri Almaya Çalış Baktın Olmuyor 5v5 Yakalandınız TF Girmek Zorundasınız ADC Alıp Diğerlerine Yüksek Hasar Vermeye Bak Çok Prof Değilsen Zaten O TF'de Katliam Alıp Senin Yaşaman Biraz Zor Gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Washimira

Early de hiçbir sıkıntım yok laneimi domine ediyorum gerek roam gerek ct jung mahvediyorum amma velakin oyun late e gelince çöküyorum beni gören rakipler flash atarken latede üzerime üzerime geliyorlar late game de düşmemek için napmam lazım

oyunu korece yap
  • tank dışında kimi görürsen direk gir.
    split push yap
  • Adc apc al çık gerisini halletsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalky

gayet güzel zed oynarım, karşı takımda bol cc varsa zaten çok yaşamıyorsun onun için ben topa çıkıp deli gibi ittiriyorum fightlara çok gelmiyorum.karşı takım tanksa üzerine çullanıyorlar zaten çok dayanıksız olduğun için ama rakibi ormanda yakaladığın zaman rahatlıkla öldürürsün.ben latede dediğim gibi ayrık ittirip kule alıyorum karşı takım beni zorlyacak gibiyse, onun dışında karşıda benden kaçamayacak bir adc sezdiğim zaman ona tek atıyorum. full build zaten çok ölümcül oluyor

Çok güzel bd yaparım 1v1 cok güzel ama lane ittirirken 2 kişi gelirse kaçamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredible FY

TF Lerde Stunlanırsan Sana Focuslanırsa Herkes Zaten Hemen Yok Oluyosun Karşı Takım Çok Zorluycak Gibiyse Her Taraftan Kuleleri Almaya Çalış Baktın Olmuyor 5v5 Yakalandınız TF Girmek Zorundasınız ADC Alıp Diğerlerine Yüksek Hasar Vermeye Bak Çok Prof Değilsen Zaten O TF'de Katliam Alıp Senin Yaşaman Biraz Zor Gibi

genelde tfleri ben başlatıyorum baktım giren yok apc veya adc önceliğim 1 kişi muhakkak alıyorum ama ölüncede adam kesecek biri olmuyor oyun gidiyor haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Adc apc al çık gerisini halletsinler

Halletseler sıkıntım yok ama halledemedikleri için oyun gidiyor az daha ayakta kalırsam tfde tf bizde oluyor ama ben ölünce oyun gidiyor
  • Dalga geçmiyosan eger,cevap vereyim.

Oyun sonunda asıl ayata dönüyor zed. Oyun içinde minion için konsantreni bozmayıp güzel disiplinle alırsan yani zorla kendini oyundan düşürmessen hiç sorun kalmıyor.

Oyun basında (gerekyok ama) kill de aldıysan hayli oyun sonunda adc sende.

Uzaktan adcye ultini attın,baktın kimse dalmiyor itemlerin aktifini kullanıyosun digerlerine geçiuosun.
    Eger sana dalarlarsa ultiye tekarr basıp tfden çıkıyosun. Sonra tekrar girip yine topluyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Dalga geçmiyosan eger,cevap vereyim.

Oyun sonunda asıl ayata dönüyor zed. Oyun içinde minion için konsantreni bozmayıp güzel disiplinle alırsan yani zorla kendini oyundan düşürmessen hiç sorun kalmıyor.

Oyun basında (gerekyok ama) kill de aldıysan hayli oyun sonunda adc sende.

Uzaktan adcye ultini attın,baktın kimse dalmiyor itemlerin aktifini kullanıyosun digerlerine geçiuosun.
    Eger sana dalarlarsa ultiye tekarr basıp tfden çıkıyosun. Sonra tekrar girip yine topluyosun

Neden dalga geceyim farmda sıkıntım yok koridor safhasındada kill alıyorum sadece adc yada apc alıp ölüyorum tflerde sıkıntım bu baska daha fazla yararlı olamıyorum
  • zed jung wtf
  • Washimira kullanıcısına yanıt
    Oyun sonu Zed gibi bir heronun düşmesine inanamadıgım için dalga geçmiyorsan demiştim.

Sorunun anlattıgın gibiyse , ''Eger sana dalarlarsa ultiye tekarr basıp tfden çıkıyosun. Sonra tekrar girip yine topluyosun '' dedigim cümleye odaklan.

Ultini uzaktayken at. Ya da gerekirse çok uzatan 'W' ile yaklaş sonra ulti bas. Tekrar ultiyer bastıgında basede bile olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıadınızcokuzun

Oyun sonu Zed gibi bir heronun düşmesine inanamadıgım için dalga geçmiyorsan demiştim.

Sorunun anlattıgın gibiyse , ''Eger sana dalarlarsa ultiye tekarr basıp tfden çıkıyosun. Sonra tekrar girip yine topluyosun '' dedigim cümleye odaklan.

Ultini uzaktayken at. Ya da gerekirse çok uzatan 'W' ile yaklaş sonra ulti bas. Tekrar ultiyer bastıgında basede bile olursun

eyvalalh hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: notimetocry5454

zed jung wtf

red blue filan gidiyorum adam kesmek için
  • R ile işini yaptıktan sonra ölmeden R ile geri dön. W ile tekrar girebilrisin fighta. Tf dışında split push
  • quote:

Orijinalden alıntı: Washimira

quote:

Orijinalden alıntı: Chalky

gayet güzel zed oynarım, karşı takımda bol cc varsa zaten çok yaşamıyorsun onun için ben topa çıkıp deli gibi ittiriyorum fightlara çok gelmiyorum.karşı takım tanksa üzerine çullanıyorlar zaten çok dayanıksız olduğun için ama rakibi ormanda yakaladığın zaman rahatlıkla öldürürsün.ben latede dediğim gibi ayrık ittirip kule alıyorum karşı takım beni zorlyacak gibiyse, onun dışında karşıda benden kaçamayacak bir adc sezdiğim zaman ona tek atıyorum. full build zaten çok ölümcül oluyor

Çok güzel bd yaparım 1v1 cok güzel ama lane ittirirken 2 kişi gelirse kaçamıyorum

mekaniklerine hakimsen 1ini öldürürsün zaten

• Bjergsen izle çok faydası olur sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.