Şimdi Ara

zed q mu e mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChoseonOne

istediğin zaman 1v1 zed atabilirz ben e fullicem sen q + q nun damagesi yüksek olabilir ama minyon arkası vuruşu baya düşüyor e cd si daha az slowu var

e cd siaz evet ama zaten w kullanmak zorundasın e için ve w nun cd si zaten yüksek 1v1 atarım ama zed almam netften sonra etkisiz kaldı hiç oynamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle q upladıkça tükettiği enerji de azalıyor
  • Kendisi mainimdir q daha iyidir demedi deme

• zaten lane safhasında e fullersin farm yaparsın q minyon arkası e den daha az vuruyor tf lere kadar zaten nerdeyse q da fullenmiş olur sebepim bu
  • Chlamydoselachus C kullanıcısına yanıt
    bence oynama ile alakalı q da fullenebilir e de ama e fullemek kesinlikle yanlış değil .
  • ayrı düşüyoruz yine zed bence nerf yemedi + bufflandı ultiyi kastediyosan artık kasmış bi zed adc çıkartım ulti gölgesiyle rahatça çıkabiliyor tabi kendi görüşün saygım var
  • quote:

lane için değil roam gidince bot lane çok işe yarıyor zaten zed lane herosu değil ya ölümüne ittiriceksin yada ittirip roam gidiceksin

Zed in e sini arttırınca gelen slowun artmasına kaldıysa gank kolay gelsin

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    onla alakası yok sadce + sı sonuçta zarar vermiyor geliştirince
  • quote:

onla alakası yok sadce + sı sonuçta zarar vermiyor geliştirince

Sana q arttırılma sebebiii anlatiyim istersen merdeyse her koşulda q daha mantıklı

• q sonra e earlyde q daha iyi
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    sanırım gölge ile 2. kez vurulması yüzünden ?
  • ChoseonOne kullanıcısına yanıt
    kardeş bence doğru yapıyorsun bende e fullüyorum çünkü çok daha rahat farm yapıyorsun vazgeçme e fullmekten
  • quote:

lane için değil roam gidince bot lane çok işe yarıyor zaten zed lane herosu değil ya ölümüne ittiriceksin yada ittirip roam gidiceksin

Karşına Kayle gelince ölümüne ittirmeni izlemek isterim.
  • Q kasmalısın bence.
  • sizin işiniz gücünüz yokmu kardeşim istisnalar kaideyi bozmaz zedin counterini söyleyip doğru bişey yaptığını mı sanıyosun
  • quote:

sizin işiniz gücünüz yokmu kardeşim istisnalar kaideyi bozmaz zedin counterini söyleyip doğru bişey yaptığını mı sanıyosun

İyi gelsin karşına Anivia-Brand sen itip roam yap adam geri itip 2 dakikada kuleni alsın.
  • delirmeme sebep olucaksın assasins champı laneye sıkıştırmamı bekliyorsun adc nin aldığı 2 kill 10-15 farmdan çok daha etkili + jung diye bişey var dersin kuleni tutar bunuda mu ben diyim
  • Q yu her zaman tutturabiliyorsan fulle. Ben de e fullerim hem tutturması hem de 2 kere kullanılabilmesi avantaj sağlayabiliyor
  • q yu tuttururum genelde kaçırmam pek bu kadar troll verken insanca yorumundan dolayı teşşekür ederim bu arada yarın 2-3 maç q fulleyip oynıyacağım
  • ilk e fullersen rakibi pokelarken yeterli damagei atamazsın o yüzden ilk q fullenmeli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.