Şimdi Ara

zed q mu e mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChoseonOne

delirmeme sebep olucaksın assasins champı laneye sıkıştırmamı bekliyorsun adc nin aldığı 2 kill 10-15 farmdan çok daha etkili + jung diye bişey var dersin kuleni tutar bunuda mu ben diyim

Anladık max. 15'sin.
  • egoist insan örneklerindensin düşünceni insanca yazmak var kendini üstün görmek var bilmediğin bi konudada yorum yapma anca kestirip atmaya çalış dediklerim gayet mantıklı q fullemetke e fullemekte hata değildir sadece yorumlarınızı öğrenmek istedim sen kimside kendini benden üstün görüyosun?
  • quote:

egoist insan örneklerindensin düşünceni insanca yazmak var kendini üstün görmek var bilmediğin bi konudada yorum yapma anca kestirip atmaya çalış dediklerim gayet mantıklı q fullemetke e fullemekte hata değildir sadece yorumlarınızı öğrenmek istedim sen kimside kendini benden üstün görüyosun?

En küçük şeyde saçma saçma atarlanmayan biriyim.
  • diğer yorumlarımdada geyet sabırlı ve düşüncelere saygılı bi insan olduğumu görebilirsin şu ana kadar kimsenin düşüncesine yanlış bile demedim ama sen çok farketmicek bi konuda kendinin herşeyi bildiğini sanan bi insansın
  • quote:

diğer yorumlarımdada geyet sabırlı ve düşüncelere saygılı bi insan olduğumu görebilirsin şu ana kadar kimsenin düşüncesine yanlış bile demedim ama sen çok farketmicek bi konuda kendinin herşeyi bildiğini sanan bi insansın

Yaş kaç onu söyle? Yukarıya baktım atarlanıp durmuşsun orada da.
  • düşüncelerini söylemek hatamı ? yaş kaç filan sen ne ayaksın kardeşim sanki çok büyükte bize artisleniyo illa konuyu saptırıcak birisi olucak az çok yorumlarıma baksan bu konuşmaları hiç yapmazdık sen yorum yazdıkça bende yazıyorum düşünceleri savunmak en doğal şey insanca yazı yazan kişilere ne dediğime bak bi yaşın 30 olsa nolur olgunlaşamamış bi insansın
  • Çoğunlukla mid lane oynadığım için ve ranged olduğu için karşım Q fullemek zorundasın.
  • benim lanem solo olduğu için range hero çok gelmiyor e fullüyorum o kadar farketmiyeceğini sanıyorum hatalımıyım ?
  • quote:

benim lanem solo olduğu için range hero çok gelmiyor e fullüyorum o kadar farketmiyeceğini sanıyorum hatalımıyım ?

Dogru takim kombinasyonuyla oynamazsan soloda oynamak eziyet olabilir.ve assasin i soloda oynamak bana gore yanlis.bota gank fln demissin.solodan bota gank atan kac tane champion var? hemde o base ms ile.yinede cevapliyayim sorunu.w yi lanede kacmak icin ayir cd bittigi gibi atip harraslamak icin kullanma.q gelistirmen karsi takim oyuncusunu farmdan uzak tutar (midde oynuyorsan aksi takdirde bota gank atmak cok zor) ve sen bota gidip kill/assist alip lane e geri donene kadar farm farkini anca kapar.roam yapmak farm yapmamak degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her türlü q fulluyorum
  • quote:

sanırım gölge ile 2. kez vurulması yüzünden ?

Bildirimi yeni gördüm ya :(

E yi nasıl gölge atarak hasar veriyorsak gölge atarak attığımız q eğer e rakibe çarptıysa gölgenin q su ilk o rakibe çarpar yüzde 90 yani e vurabiliyorsak q yuda kesin olarak kimseye çarptırmadan vurabiliriz demektir

Q hem hasarı yüksek hemde saldırı gücünden yüzde yüz alıyor
    E ise saldırı gücünün yüzde 80 ninden yararlanıyor

E fulliyerek çok şey kaçırıyosun

E ilk kevel slow u yanlış hatırlamiyorsam yüzde 20 son level slowu ise yüzde 40 aslında pek fark yok hissedilmicek bir fark denebilir

Q fullümek için o kadar çok neden var ki e fullemek çok saçma oluyor bu nedenlerden dolayı

• Alex ich bir kaç oyununu izledim e fullemişti. Bencede,melee ranged olayı ile alakalı.

• Meleelere karşı spamlamak için e fullersin ama rangedlara karşı q şart. Minyonlara çarpınca damage çok düşüyor denmiş ama mapi doğru kontrol edersen w kullanmak risk oluşturmaz. Sen de w-e ile yavaşlatıp iki shurikeni de tutturursun. Ama e fulleyen arkadaşa gereksiz sataşmışınız. Ben scarranın morganaya karşı ilk e sonra w fullediğini gördüm. Q yu kullanmadı bile.

• Tipitina T kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim düzgün yorumlarından dolayı zaten ben q fullemek yada e fullemek yanlış demedim ama e fulliyenler takımıma gelmez işh yorumları ve benzeri yüzünden sinirlendim
  • her türlü q
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipitina

Meleelere karşı spamlamak için e fullersin ama rangedlara karşı q şart. Minyonlara çarpınca damage çok düşüyor denmiş ama mapi doğru kontrol edersen w kullanmak risk oluşturmaz. Sen de w-e ile yavaşlatıp iki shurikeni de tutturursun. Ama e fulleyen arkadaşa gereksiz sataşmışınız. Ben scarranın morganaya karşı ilk e sonra w fullediğini gördüm. Q yu kullanmadı bile.

Scarra ne ya s2de kaldı o

• Q lanedeyken daha avantajlı zed midde pickleniyor ve karşına kayle geliyor q fullemek hem minyon kaçırmamana yarar hem de daha fazla hasar veriyor artı dürtebiliyorsun rahatlıkla
    ya da bkz: xPeke öyle yapıyor o yüzden q
  • E nin cd si zaten düşük Q nun cdsinide düşürmen lazım ve wq ile adamı haraslamasanda minyonları çok rahat temizlersin zed oyun başarında mınyona yaklaşma konusunda biraz sıkıntılı özellikle karşısında Orianna syndra gibi herolar varsa
  • Bence Q çünkü W + E yapmadan harraslayamazsın zaten W'nun cd'si ilk seviyede bildiğim kadarıyla 15 sn falan Q 'yu fulle Q ile harrasla + minion al.Bende eskiden E fullerdim Q bence daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.