Şimdi Ara

Zede karşı hep safemi oynamak gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman zed gelse cok geride farm odakli oynamak zorunda kalıyorum. Ve ninja tabi zhonya falan almassam dive atip kesiyor yokmu bunun çaresi. Ben zed alincada karşı adama aynisi oluyor. Azir var full can dumduz dive atip kesip cikiyorum garip cidden. Banlamakmi lazım? Latede düşüyor tabiki ama yinede kanserliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Q sunu yeme oyun başı ağzına vur ekkoyla 6 da kesme şansı yok zaten, talon da aynı şekilde level2 de kesme şansın yüksek zaten 6 dan sonra da ultisine ulti bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 2 Nisan 2018; 0:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizz ekko talon galio dene

• Talon etkili bir ct bana göre, ama iyi bir zed talonu 6 olana kadar zorlayabilir sebebi ise talonun yeteneklerinin fazla uzak menzilli olmaması

• Fizz falan denmiş de ortalama bir zed oyuncusu onu da kesiyor? o yıldırım mevzusu benim canımı sıkıyor özellikle. Erken oyunda hiç beklemediğiniz bir burst hasar ile tek yiyorsunuz. Hep diken üstünde oynamaktan geriliyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Fizz falan denmiş de ortalama bir zed oyuncusu onu da kesiyor? o yıldırım mevzusu benim canımı sıkıyor özellikle. Erken oyunda hiç beklemediğiniz bir burst hasar ile tek yiyorsunuz. Hep diken üstünde oynamaktan geriliyorum zaten

Fizz vs zedde iki oyuncuda ortalamaysa fizz alıyor kardeşim hadi eyv

• cc li herhangi bir mage sorun yaşamaz. Tabi karaktere ve oyuna hakimiyetine göre değişir.
    Malzahar, ahri, fizz, orianna oynuyorum zede karşı. Sorun olmuyor 1v1 de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diana zed'i dümdüz ediyor
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Diana nın dümdüz etmediği bir champ görmedim ben. Soloya alırım tankları pert eder. mide alırım karşısı kasılmış olsa bile düzgün cdr ile pert eder. Zevk için oynuyorum zed açık kalırsa zed kalmazsa diana başkada bişey oynamam zaten bu oyunda.
  • Hala ct sacmalagina inanan kötü oyuncular kaldimi

• zed enerji sıkıntısı çeken bir hero ve w skili biraz geç dönüyor.. hiç zed oynamadım ama rakip olarak neler yapabileceğini bilmek gerekiyor.. karşımda zed varsa fizz pick'i açık ise fizz alırım (ikiside late'de düşer).. Ama ne hikmettir ne zaman mid oynamak istesem ilk pick bana gelir .. yasuo banlayıp kassadin alırım.. bir nebze zede karşı iş görüyor..
    (zed ulti attıktan sonra ultisi patlayana kadar hasar yememek en önemli şey, çünkü ultinin hasarını ciddi anlamda arttırıyor.)
  • Bazı şeyleri kabul etmek lazım zed oyundaki önde gelen assasinlerden ve oyunun belirli bir bölümünde ezileceksiniz.

Ama sonra zhonya alacaksınız takımınızla oynayacaksınız tamamen atıyorum mesela xerath aldınız zed hasar vermek için 40 takla atarken veya içeri girip bir kişiyi çıkarmaya çalışıp ölürken siz takım savaşlarını domine edeceksiniz.

Zed bana biraz boş bir pick gibi geliyor.
  • Zed ilk 10-15 dakika çok yorar ama sonrasında rahatça üstünlük kurabilirsin.

• Gölgeler asla yalan söylemez
  • Kaldirilsa da rahatlasak, tam bir aptal sampiyonu

• Ekko,vlad,liss al vur kafasına

• Bence en iyisi banlamak zaten şuan çok güçlü
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Ct hero yazıp ilk sıradakini almalar felan Tamamiyle low elo uydurması CT
  • Zedin ezmesi veya domine etmesi için senin çok yanlış oynaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Ct hero yazıp ilk sıradakini almalar felan Tamamiyle low elo uydurması CT
    Ct olmasinin mantigi genelde bir sklini engellemesi va gibi ozellikler . Ama bizim lowlarimiz direk ct görünce kaybettik kafasina giriyorlar garipler . Karthusun ctside soraka gözüküyor ultisinden dolayi ona bakip mide soraka alanda vardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.