Şimdi Ara

ZeeM hacklenmesi...Olay anından saniye saniye Screen Shotlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan ZeeM arkadaşımıza geçmiş olsun diorum.
    Olay gece 23.57 sularında gerçekleşti.

ZeeM arkadaşımız Globalden ID'sini ve PW'açıkladı. Ben ilk önce şaka falan yapıo zannettim. PM attım cwp wermedi.Sonra olaylar Ss lerde olduu gibi gelişti.
    Küfürlü biras...

Daha sonra böyle dewam etti..

Araya dragon_TR girdi..

Yani böyle oldu işte. İlk önce ZeeM arkadaşımız Globalden IDsini ve PWdunu söledi. Sonra da beni Hacklediler die küfretti. Şifresiyle IDsini isterseniz yazıım. Ama bu Hacklenme olayı ne kadar doğru bilemem. Belki hacklendim die Troydakileri yedi..

• Bende gördüm bence yalan hangi salak ıd ve pass globelden yazar:??
  • ZeeM yazmış işte adam Hacklendim die bi sürü Global attı.
  • zeem kardeşime geçmiş olsun aynı şey benim başıma da gelmişti troyda
    bu hacklenme olayı keyloggerla olur sadece.ben denemek için bot yüklemiştim(googleda arayıp buldum :D) ortada ne bot vardı ne bişi sadece 70m üzeri değerde itemlerim gitti sırf acemilik yüzünden..
    sakın cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın bu ay içinde de lüzumsuz bi arkadaş hacklendi millete artist artist konuşan biriydi.en azından bot olaylarını bilen birine sorun o zaten vazgeçirtir sizi(eğer gerçekten biliosa)
  • zeemin itemleri gitti ama char duruyo.şifreyi değiştirmiş.biz ufaktan yardım yaptık zeem 3-4 haftaya toparlanır sanırım.
  • haydi bi konu başlığı altında keyloggerdan korunma yöntemlerini anlatalım.. görünmeyen karakterli falan filan

geçmiş olsun arkadaşa üzücü bir durum
  • harbi yaw bnm de bu hafta sonu çar soyuldu şifremi de tek ben biliodum adamlar girip kurtumu flan satmıslar öle bi küfür ettimki ama hiç sormayın ben o kurtu almak için afferdersin götümü terletim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BARON DEMO {PC ANA KONU}
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla beyler keyloger lardan ancak virüs programı firewall gibi şeylerle korunabilirsiniz güçlü bi virüs programı ve firewall kurun benim önerim virüs programı için kaspersky firewall için zone alarm ha bide reel time koruyan antispywarede koyun bari tam olsun en çok giden program microsoft antispyware
  • hangi adam globalden şifre we idsini sölücek kdr düşüncesiz olabilir.
    bence başka bir şeyler dönüo bnm kanaitim hacklendiktn sonra şifre we idsini wermiştir. Ne diyim geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhanglang -- 5 Temmuz 2006; 12:51:31 >
  • eeeeeeeeeeeee Botcu adamların sonu böle olur kardesim akıllanmıstır umarım kendi kasınmıs kendi bulmus ne diyeyim gecmis olsun
  • BAKIN BEYLER BUNU SZIE BIN KERE MI SOYLICEM BEN BIR KERE BILE BOT KULLANMADIM KULLANNALARADA HEP KARSIYDIM BANA EZIKCE HAATTA APP CE BOT YUUZUNDEN HACKLENDIN DERSSENIZ COK BUUYK KUFUR YERSIINIZ BEN BU OYUNU ARTIK YEDIM YUTTUM BANA SAKIN AMA SAKIN BU OYUNU OGRETMEYIN KARDESLER BU BENIM SORUNUM CHARIM GITTI ARTIK .......

ASKERE GIDECEGIM ICIN KASIMDA BIR DAHA OYNAMAMYA KARARVERDIM BOYLE OLMASAYDI EN KOTU 2 AYDA YINE 70 OLURUM SIZLR RAHAT OLUNNNNNNNNNNNNN
  • zeem peki senin charda kim war şuan. kim oynuyo.
  • zeemin çarla yakın bi arkadaşı oynuyor artık zaten biz dün elimizden geleni yaptık elka tamtam ben

kendine iyi bak emrah görüşürüz kanka
  • Sen saten sadece küfür etmesini biliyosun
  • Lem Az daha alıyodum charı maili değiştim fakat 100 kişi yüklenince...
  • hAhahAHAHAh .:D Zeem KİBİ keklemeler oldugu sürece akıllılar zengin olur
  • Yasamak ıstemem gerızekalı ne boksan bılmıyorum ama zaten sınırlıyım ustume ustume gelıyosun kardes neysen soylede de adresını zıyaretıne gelelım bnaa klavye delıkanlılıgı yapmaaa adamın canını sıkıyosun ınsan bı gecmıs olsun yazar........ akıllı ol..........

bu arada bana yardım edenler ıcın tekrardan tesekkur edıyorum saolun arkadaslar ama ne yapsanız da bu adamlar yıne hacklıceklerrrr.....Turkıye ıpsı adamın elınde herkeze gırebılıyo sırada kı ınsanda athens de adam bana dedı tabıkı ınsallah yalandır .........bu yapan ınsan turk ıse bırsey demıcektım hatta hayrını gorsun bır oyun sonucta............
  • oooo hacleyen aidanı anasınıııı rrrrrrrrrrrr
  • LAN ZEMM LAF ATMA ADAM 70 LW WE ARKADASSIM SAYILIR ASIL SEN SIN SALAK TÜRK BİRİNİ HACKLIYOLAR SENDE GULUYOSUN SALAK İŞTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcarkox -- 5 Temmuz 2006; 20:35:39 >
  • ZeeM kardeş geçmiş olsun da!Ya neden Id ve PW ni globalden yazdın ki?!Ynalışlıkla mı oldu yani Hıgh lvl bir charı kim yazar globalden insanın ya oyundan bıkması lazım ya da deli olması lazım!Ynai hiç olmadı parayla satarsın charı!Yanlışlıkla güvendiğin bir arkadaşına pm atıyordun ve globale yazdın sanırım! Ama ss lerden sinirli olduğun ve bu sinirle ID PW yazdığında anlaşılıyor!Ama ne diyelim geçmiş olsun kardeş. birde şifreyi yazdıktan sonra insan nasıl hacklendim diyebilir orasıda dumur mevzuu hacım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 5 Temmuz 2006; 20:55:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.