Şimdi Ara

zeitnot holyden daha iyi değilmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

sa

as

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbeslag

tr de nardeus zeitnot holy bence suan ama.
    belirtmek istediğim birşey var bu narı şampiyonluk ligine fazla geliyo keşke gambit istediğinde gidebilseydi

Gambit ne zaman istedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naru w ile öne çıkıp q r atarken bi allahın kulu da stunlamadı. annienin kaç kere stunı hazırdı sadece w atsa yetiyordu. sadece 1 kere ilk maçta yakalayabildiler maokai tuttu naruyu.
  • Holy 3 kat daha iyi sıkıntı touchta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle çok şişirmişsiniz ki holyi eğer 2.maçta tfde yeniden doğup killeri toplamasaydı görürdüm ben onu.

Zeitnot her türlü alır 1v1de de zaten r'si olsa almıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pexagon P kullanıcısına yanıt
    betsy yerine naru alıcaklardı naru gidemedi
  • Zeitnot kesinlikle daha iyi yanına daha agresif bir destek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

Zeitnot kesinlikle daha iyi yanına daha agresif bir destek lazım

şükrü şu an türkiye'nin en iyi support oyuncusu.jannayı namiyi inanılmaz seviyelerde oynabiliyor.zeitnot'un değil holy'nin yanına agresif bir support lazım touch ciddi anlamda yakışmıyor su an.zeitnot lelouch uyumu üst seviyede zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbeslag

betsy yerine naru alıcaklardı naru gidemedi

Bunu anlatan bi link felan var mı yav merak ettim
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    naru askfm kopyaladım dostum buyur
    Q:Koray selamlar, Betsy hakkında ne düşünüyorsun ? Sence de çok iyi bir çıkış yakalamadı mı ? Sanırım birkaç kerede denk geldiniz oyunda neler düşünüyorsun ?
    A:Betsy i tanıyodum zaten kücük bi arkadaşlığımız var westde : ) ondan önce beni çağırmıştı gambit ama gitme imkanım olmadı u n l u c k y şimdi ise gambitte kalıcı olarak oynuyor hakettiğini düşünüyorum
  • Birde flamer olmasa daha iyi olacakda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

Lb yi bronz 5 hangi arkadaşınız oynuyo ? Oldu biz heroya yıllarımızı verelim nerf nerf diye ağlayın sonra ? Merak etme tr de turnuvada izlediğiniz adamdan gibi oynayan hemen hemen maçınıza gelmez. Maçı izlemedim ama ağladığımıza göre iyi oynamış. Lb mobil ama adı üstünde apc. Girer ya ölür ya öldürür. Tek silencelik ya da stunlık işiniz var demektir. Lb iyi oynayan ellerde müthiştir evet ama bebe herosu değildir. Bronz beş arkadaşlarınızı çağarın bi izleyelim

girer öldürür w veya r sine geri döner başka av arar olacak o
  • ikiside ne olursa olsun takım komp. pozisyonları vs agresif oynuyor tarzlarından dolayı degil bilgisizliklerinden. nardeus zamanı geldiginde agresif cogu zamanda kontrollu oynayan bir oyuncu o yüzden nardeus ikiye çarpar her anlamda ikisinide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valefor

naru w ile öne çıkıp q r atarken bi allahın kulu da stunlamadı. annienin kaç kere stunı hazırdı sadece w atsa yetiyordu. sadece 1 kere ilk maçta yakalayabildiler maokai tuttu naruyu.

aynen onu bende farkettim annie 0 refleksti.En az 5 tane stunlayabileceği pozisyon vardı ama yapmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.