Şimdi Ara

zeitnot holyden daha iyi değilmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • post yazmak için yazmayın olm bişey soruyoz şurda
  • Kesinlikle hele ki şu maçtan sonra anlıyorum Holy diye gözümüzde büyüttüğümüz adam bir hiç çıktı.
    LB neden nerf yemiyor anlamıyorum Kassadin'in nerf yemediği patch olmazken Kassadinden daha mobil şampiyon nerf yemiyor 0 yetenek bronz 5 arkadaşım bile oynayabiliyor.
  • Zeitnot çok geliştirmiş kendini ama 1 maç ile karar veremeyiz.
  • kappa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zeitnot seri maçında gibi oynuyor Diğerleri kötü
  • Kim aldı bugun

• Zeitnot daha iyi. Leblanc ve sion banlasalar maçı alırlardı gibi ama ceza yemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Zeitnot daha iyi. Leblanc ve sion banlasalar maçı alırlardı gibi ama ceza yemişler

2. maçta da mı yediler arkadaş uyudum uyandım bakdım hala aynı champler var dedim heralde devam ediyor maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Zeitnot daha iyi. Leblanc ve sion banlasalar maçı alırlardı gibi ama ceza yemişler

2. maçta da mı yediler arkadaş uyudum uyandım bakdım hala aynı champler var dedim heralde devam ediyor maç

Dp aldı 2 takımda satmak için elinden geleni yapsada
  • Anlik hasari daha yuksek bir adc oldugundan dolayi Zeitnot bugun one cikti ama sonuc olarak daha iyi oynadi tebrik etmek gerekir.Ama Holy kalista veya graves oynayasa isler degisebilirdi.

• Macı kim aldı

• sa
  • Zeitnot holynin tirnagi olamaz hpnix suan tam performans oynamiyor ilerleyen zamanlarda goreceksiniz cok daha iyi oynayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

Zeitnot holynin tirnagi olamaz hpnix suan tam performans oynamiyor ilerleyen zamanlarda goreceksiniz cok daha iyi oynayacak

nick mesaj uyumu
  • tr de nardeus zeitnot holy bence suan ama.
    belirtmek istediğim birşey var bu narı şampiyonluk ligine fazla geliyo keşke gambit istediğinde gidebilseydi
  • Aynı şekilde o bu yana lb 'nin nerf yemesi lazım heroya karşı yapacabilecek birşey yok bronz 5 arkadaşım bile oynuyor
  • Lb yi bronz 5 hangi arkadaşınız oynuyo ? Oldu biz heroya yıllarımızı verelim nerf nerf diye ağlayın sonra ? Merak etme tr de turnuvada izlediğiniz adamdan gibi oynayan hemen hemen maçınıza gelmez. Maçı izlemedim ama ağladığımıza göre iyi oynamış. Lb mobil ama adı üstünde apc. Girer ya ölür ya öldürür. Tek silencelik ya da stunlık işiniz var demektir. Lb iyi oynayan ellerde müthiştir evet ama bebe herosu değildir. Bronz beş arkadaşlarınızı çağarın bi izleyelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.