Şimdi Ara

Zeka/olgunluk laneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kimseyi aşağılamak için yazmıyorum ancak ciddi anlamda bu durumu yaşamamış olanlar yorum yapmazlarsa sevinirim.Aslında forumlarda falan konu açmak çok saçma geliyor ama alkol+yalnızlık insana çoğu şeyi yaptırabiliyor galiba.Nasıl anlatsam durumumu bilmiyorum,elbet yaşayanlar vardır,yaşım 17 ancak yaşıma göre olgunum ne yazık ki,yaşadığım şeylerin etkisi tabi ki büyük bunda.Tabi olgun olmak nasıl sorun oluyor diyebilirsiniz,çevremde beni anlayabilen 1-2 kişi dışında kimse yok,onların da pek anladığını söylenemez,zaten sık görüşemiyorum (zaten aramızda baya yaş farkı var neyse).Dolayısıyla dostum diyebileceğim,dertleşebileceğim kimse yok,şu an birlikte takıldığım arkadaş grubum da benden çok geri kafa yapısı olarak,aşırı kompleksli sürekli ben daha zekiyim veya ben daha kötü şeyler yaşadım diyerek egolarını tatmin etmeye çalışan garip insanlar,yani adamlara gidip dün sağ kolumu kestiler desem sonraki gün iki kollarını da kesip çıkarlar karşıma,o derece .Sınıf arkadaşlarım ise apayrı,dershaneyle birlikte haftada 40 saate yakın onlarla yüzyüzeyim,bir gün cinnet geçirip hepsini katledeceğimden korkmaya başladım,yani nasıl desem kendimi anaokulunda hissediyorum onların yanında,sürekli laf sokup ezmeye çalışmaları falan sinir ediyor,iyi bir insan olduğumdan alttan alıyordum genelde ama son zamanlarda ağızlarının payını vermeye başladım.Çoğu bilinçsiz,popüler kültür nereye giderse oraya sürüklenen insanlar,kendi kişilikleri yok,kalanları ise hayatlarını saçma sapan dogmalara dayayıp bunlarla milleti zehirlemeye çalışan cahiller.Zamanında arkadaş olmayı denedim ancak onların seviyesine inmem gerekiyordu,bu da sürekli benden birşeylerin kopması demek,zorlamayı bırakıp asosyalliği tercih ettim ben de.Bu yüzden okul,dershane (ki bunlar zamanımın çoğunun geçtiği yerler) bana işkence gibi geliyor.Ergenlik yüzünden çoğu şeyi çok abarttığımın farkındayım,kafaya takılmayacak salakça şeyleri bile sürekli düşünüyorum,son zamanlarda o huyumu biraz aşmaya başladım ancak yine de sürekli içimde bir sıkıntı var.Zaten kötümser bir insanım,çevremde geleceğe umutla bakanları gördükçe şaşırıyorum,dünya her gün kötüye giderken adamlar herşey iyi olacak,üniversitede çoşacağız falan diye kendilerini mutlu ediyorlar,ben bu ülkeden ayrılmadıkça bunun olmayacağını biliyorum.İntihar etmeyi düşündüğüm zamanlar oldu ama bu kadar dayandım şimdi pes etmek olmaz diyerek vazgeçiyorum.Ailemin maddi durumu çok iyi değil,kötü de değil,orta düzeyde,tip konusunda rezil durumdayım,teller gözlük vs.,neyseki sağlığım çok kötü değil ama iyi de sayılmaz,en az 2 ayda bir kulak-göz cilt vs. için hastaneye gitmek zorunda kalıyorum.Sürekli uykusuzluk çekiyorum,günde 5 saat uyursam şanslı sayıyorum kendimi,derslerim iyi ancak yeterince çalışamıyorum sürekli yorgunluk ve kafamın dolu olması nedeniyle.Çok mutsuzum genel olarak,benden daha kötü durumda olan çok kişi var,biliyorum ancak şükretmek falan saçma şeyler.Ha çözümü var mı bunların,antideprasan almayı düşündüm,en azından uykumu düzenler kafamı da bazı şeylere çok takmam diye ancak etrafımda alan bazı kişilerin ilaç aldıktan sonra morona dönüşmesini görünce vazgeçtim.Enerjimi başka şeylere yoğunlaştırmaya çalışıyorum ama o da pek etkili olmuyor,mal gibi kaldım resmen,psikoloğa gitme düşüncesi de çok gereksiz geliyor.Böyle yani.Zahmet edip okuyan varsa teşekkürler,böyle bir saçmalama yapmış oldum.

• geçmiş olsun
  • Psikoloğa gitmek saçma bir sey değildir , ilaclı tedavi biraz sarsıcı olabilir ama gerekli bir sey ki tıp bilmi tarafından uygun görülüyor , aptalca seylerden uzak dur intihar vs bunlar seni güçsüz gösterir , bunca olumsuzluğun farkında olup başkalarına benzememeye çalışman iradali ve iyi bir insan olduğunu gösterir hayat sürekli bu yönünü sorgulayacak bu tarz seylerle karşılaşacaksın her defasında aynı irade bunu aşmana yardımcı olucak zamanla bir seyler birikecek ve kendini b.ktan bi durumun icinde bulacaksın buda anlık bir süre sonra böyle hissetmeyeceksin insalar cins sorunlu ama aynı dünyayı paylaşmak zorundayız kimseden olması gibi olmasını bekleyemez ve zorlayamazsın kendin haric elinden bu gelir , bundanda vaz geçme, hayatını değişterecek yaştasın 17 bundan cok ciddiyim , ailenle ilişkilerini sıkı tut öss ye bizim zamanımızda böyleydi gerekitiğindende fazla çalış elinden geleni hep zorla , iyi bir puan ve iyi bir bölüm sana ve daha önemlisi ailene bir cok sey katacaktır , güzel bir üniversite iyi bir iş hayatta sana bir cok seyi daha iyi hissetirecektir sevdiklerinede başkalarını boş ver kendin ve sevdiklerin icin iyi bir sey seni mutlu edicek seyler yapmaya çalış .

Olay örgüsünü tutturamamış olabilirm bayağıdır uykusuzum af ola , kendine dikkat et bu kadar yorma kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 20 Ocak 2011; 6:06:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.