Beşiktaş=3 Fenerbahçe=1 Galatasaray=0 Trabzonspor=? İstanbulspor=1 Gençlerbirliği=5 Soru işaretli yere hangi sayı gelmeli?
quote:Orjinalden alıntı: :A.N.T: kaç tane noktalı virgüllü şey var[8D=(sıfır) başka bi tane 1=5 2=25 3=125 4=38 ise 5=? 1 ama biliyodum bunu bi de bence deminkinin cevabını konu dışında gördün sen
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. 1=5 ise 5=1dir.mantığı o Hem çok mantıklı gözüküyo hemde aptalca. />
quote:Orjinalden alıntı: k2fg9 quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. 1=5 ise 5=1dir.mantığı o Hem çok mantıklı gözüküyo hemde aptalca. /> bence de />
yo.. hiççbiyerde görmedim.. şimdi size bi köprüden geçirme sorusu sorayım quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: :A.N.T: kaç tane noktalı virgüllü şey var[8D=(sıfır) başka bi tane 1=5 2=25 3=125 4=38 ise 5=? 1 ama biliyodum bunu bi de bence deminkinin cevabını konu dışında gördün sen
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: k2fg9 mantıgı ne bu 2. nin çok alakasız geldi. 1=5 ise 5=1dir.mantığı o
quote:Orjinalden alıntı: guenen quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: k2fg9 mantıgı ne bu 2. nin çok alakasız geldi. 1=5 ise 5=1dir.mantığı o cidden öyle.ne gülüon bana da çok kıl ve aptalca bi cevap gibi gelmişti zamanında :D