Şimdi Ara

Harbi zor bir zeka sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 19 mayıs
  • Benim beyin vefad
  • 16 temmuzdu galiba cevabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sorun aslında burda Cheryl'de. Hayır yani adam sana doğum gününü soruyor söylesene ne 10 tane şey sayıyon. Ben şimdi yeni tanıstıgım bir arkadaşıma 10 tane gün versem, bunlardan biri benim doğum günüm desem, birine doğdugum günü birine doğdugum ayı söylesem, haydi haydi bulun bakalım desem. Yanımda arkadaş falan kalmaz lan. Ne tür bir psikopatla tanıştık diyip kaçarlar ._.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 4 Temmuz 2015; 16:43:59 >
  • Bence Albert ve Bernard aptal. Cheryl onları doğum günü partisine davet etmek istemiyor ama nazik biri olduğu için de direk yüzlerine söyleyemediği için onlara böyle aptalca bir soru soruyor nede olsa onlar bunu çözene kadar parti bitmiş olacaktır diye hesaplıyor.
  • 23 nisan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soruyu anlamak cevabı bulmaktan daha zor
  • Cevap 16 Temmuz imiş.
  • Bernard'a günü söylediği halde Bernard doğum günü tarihini bilmiyorsa bunlar 19 Mayıs ve 18 Haziran değil demektir. Çünkü sadece 1 kere tekrar etmiş sayılar. 19 dese kız direk 19 Mayıs olur zaten veya 18 dese 18 Haziran. Gerisi yok beyler siz devam ettirin.
  • 16 temmuz. şimdi bernard günü biliyor albertte ayı.eğer bernarda 18 veya 19 dense gün zaten belli olacaktı. o halde 19 mayısa 18 haziran değil. geriye kalan günlerde hep çift. 14 temmuz/ağustos 16 temmuz/mayıs 15 mayıs/ağustos 17 haziran/ağustos gibi. zaten eşi olmayan 2 günde mayıs-hazirandı eğer elersek geriye 14 temmuz 16 temmuz 14 ağustos 15 ağustos ve 17 ağustos kalıyor. eşi olan 14 temmuz/ağustos var onuda atalım geriye 16 temmuz 15-17 ağustos kalıyor. albertte ayı biliyordu geriye tek seçenek 16 temmuz kalıyor bence..
  • Buldum beyler. Forumun zekisi benim.

17 Haziran.

Şimdi 10 muhtemel günden Doğum gününü Albert'e söylüyor hangi ay olduğunu söylemiyor.

Albert'e 18 veya 19 demiş olsa 18 Haziran veya 19 Mayıs diyerek direkt olarak cevabı vermiş olcak. Fakat Albert bilmiyor.

Yani elemizde kalan günler: 14,15,16,17

Bernard hangi ay olduğunu biliyor. Bernard'a Haziran demiş olmalı ki Bernard direkt olarak cevabı buldu. Çünkü 14 demiş olsa Temmuz-Ağustos ayları arasında kalıcak ve cevabı bulamamış olucak. Diğer günlerde de aynı şekilde 2 ay arasında kalmış oluyor. Cevap 17 Haziran

Edit: 17 Ağustos da varmış :( Üstteki arkadaş doğru bildi. Lan bir dakka 16 Mayıs da var. Başa döndüm of.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramparapam -- 4 Temmuz 2015; 17:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

16 temmuzdu galiba cevabı.

evet öyleydi
  • 16 temmuz imiş cevap.
     Harbi zor bir zeka sorusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın açıklaması falan varsa atsana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Cevabın açıklaması falan varsa atsana.

Bir üst mesaja bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.