Şimdi Ara

ZEL VE ZEL'in sitesindekilerin yaptıgı fake pokemon oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zel in sitesine baktım pokemon white falan var ss lerine baktım çok güsele benziyorlar birkaç oyun daha var işte shinygold ve sharred dreams i saymıorm onlardan ayrı saglam oyunlar ordan ben indiremedim indirdiklerimde bi kaç şey daha yapılması gerekiyo baya karışık ordan indirdiniz oyun varsa bu sayfada paylaşırsanız sevinirim...

• konu kötü farkındayım o yüzden söliim yorum yapmayın konuya şimdiden kabulleniorm baştan oke zel in avatarı buldum koydum bunada şüklür yoksa ilk buldum fotoyu koycaktım
  • hadi arkadaslar hiç bilen yada elinde bulunan yokmu koyalım buraya işte hekres indirsin
  • WAH ' ımı diyon sen ? Veya Community'yi diyon heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 27 Haziran 2008; 13:41:26 >
  • eet darkai community sitesinde çok güsel oyunlar gördüm ama beceremedim indirmeyi karısık biraz aştı beni saglam oyunlar var sitede fake hepsi ama çok güsel upload edebilirmisiniz bu siteye ederseniz çok güsel olur
  • Community'deki oyunların çoğu beta , hatta bazılarının betası bile yok, White'ı upload ediyim bari oynasın millet...
  • ii olur valla farketmes beta ya pokemon oyunlarnın hepsini bitirdim canım çok sıkılıyo saglam online oyunda yok sıkıntıdan beyblade sardım varmı böle bişi ya bilgiç sattı beni beyblade de ondanda sogudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pofff kimsede yoqmu ya
  • arkadaşlar darkai nasıl olsa old white ı başka konu açıp koydu bu konuya gerek kalmadı konu nasıl kapatılıyo söylermisiniz kapatiim gereksiz durmasın
  • Kardeş Konuyu Neden aLbüm Olarak Açtın?Çok Merak Ettim :)
  • ya kardes forumlardan pek anlamıorm bi okulun forumuna bide bu foruma üyeyim bu forumada çok sevdigim için üye oldum yani pek anlamıorm karısık biraz bu ondan açtım gitti nası kapancak bu gereksiz duruyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.