< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zelda: Tears of the Kingdom (7. sayfa)
-
-
Denedim, bir kaç farklı senaryo kurarak kurcaladim lakin 30FPSi dahi göremedim. Yuzu tarafında stabil olmasa da 60FPS yakalanıyor yer yer 40FPS düşüşü olabiliyor. Shader build problemi yaşıyorum, oyun içinde derleme yaptığı için drop oluyor. Bunu nasıl çözebilirim anlamadım. Ryujinx başlangıçta derleme yapıyor buradan 60FPS çıkarılsa stabil olur.
Botw tarafında da test yaptım Türkçe ve Shader derleme başlangıçta yapıyor. Kusursuz bir deneyim var neredeyse. Botw i tekrardan oynama istediği uyandırdı bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yuzu ile sürekli bir stutter-drop gibi bir şey oluyor. Sanırım bu shader işleri yüzünden. Cemu'daki gibi bir shader sistemi olsaydı iyi olurdu aslında.
Bu arada botw ile aynı oyun motorunu kullandığı için 30 FPS nin üstüne çıkmadan deneyin derim. Oyun motoru maks 32 fps destekliyor. Bunun üstünde fizik hataları başlıyor, videolarda filan senkron kayıyor. Aslında 60 fps modu oyunu bozuyor, bir şey denerken 60 fps modunu kapatarak denemek daha iyi sonuç verebilir.
-
nasıl yukleyebılırız acaba ?
-
Tesekkur ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler bayanlar arkadaşlar yoldaşlar
Bu oyunun tadı damağımda kaldı yardım edin 😞
İlk çıktığında biraz oynayabildim ilk haritayı bitirdim vs. Sonra biraz daha fps diyerek 1.1.0 kurmaya çalıştım modlar falan baya uğraştım hep oyun açılmadan attı veya loaddan sonra 2 dk içinde attı oyundan
Aklıma gelen herşeyi denedim değişik ayar kombinasyonlar,ı vulkan opengl , sürümler , modlar hiç bir işe yaramadı
Sildim komple yeniden indirip kurdum gene aynı
Sistemim laptop ryzen 5600h , 1650 ve 8gb ram
Not:vulkan cache silmeyi denedim faydası olmadı
Yuzu hocam unutmuşum
ps4 kolu dualshock ile duzgun oynamaymiyorum home tusunu ve capture tusunu gormuyor oyun.
home olmadigi icin kayit edemiyorum oyunu.
sanirim izlemek daha iyi olcak benim icin :S oynamasi kontrolleride zor geldi bir tik.
ve fps stabil degil suan
-
Yuzu sitesinden son sürümü indirip sadece user klasörünü kopyalayıp, yapıştırmak yeterli gibi görünüyor.
-
input bölümünden tuşları değiştirip, kontrol eder misiniz.
-
Hocam öncelikle emeğinden ötürü takdir ve teşekkür ederim. Ancak kafama takılan bir husus var. Oyunun 1.1.1 versiyonu yuzuyla geliyor tamam da 1.1.2'ye nasıl güncelleyeceğiz? Güncellediğimizde herhangi bir uyumsuzluk vesaire yaşar mıyız? Modları tekrar kurmak gerekir mi?
-
Yuzu için hatasız crash alan varsa muhtemelen ram yetmediği içindir.
Page file(sanal bellek) arttırdım 7.5 GB dı 20 gb yaptım. Sürekli crash verdiği yerleri geçtim. Şimdilik bir sorun da gözükmüyor. Nispeten akıcı, stutter olmayan bir deneyim. Bir tek hafif bir kontrol gecikmesi var gibi.
-
Evet hocam bende onu düşünüp sanal bellek arttırdım fakat işe yaramadı
Daha farklı bir şeyler olabilir sizde. Reddit filan çeşitli rehberler var, anlıyorsanız bi göz atın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X