Şimdi Ara

Zen i beklemeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Skylake 6600K bir sistem alacağım fakat Zen i beklemeli miyim? Yaklaşık hangi ay çıkacak? Her ne kadar 6600k yı geçebilecekl bir işlemci çıkmayacağını düşünsemde AMD tarafında sizin tavsiyelerini bekliyorum.

• Beklemeyin bence.
  • Şu anki sisteminiz nedir?
    Dolar zaten uçmuşken bekleseniz ii olur.
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Şuanki sistemim 4460-280x- pc mate - 8gb ddr3 bir sistem. Memnunum ama birine vermem gerektiği için kendime yeni bir sistem toplayacağım Mayıs 1 de alıcam.
    Sistem 6600K
    Asus Pro Gaming
    DDR4 HyperX Fury 2x4 GB
    GTX970 EVGA SSC
    Dark N10
    High Power 600W bronze 80plus
    WD Blue
    SSD Evo 250 GB Samsung
    Sizce Zeni bekliyim mi? Çünkü en geç 15 Haziranda alırım daha çok beklemek istemiyorum. Tam ne zaman çıkar?
  • dolar böyle giderse sattıgın ürünün yerine aynısını bilekoyamassın bilgin olsun fiyatlar çok uçuk hocam
  • Zen'de 1GB 128 GB/s HBM var yalnız, alacaksanız ekran birimi için alınır. Broadwell serisi gibi bir işlemci, yalnız elbette daha performanslı.
  • Zen serisi işlemcilerin haziranda gelmesi pek mümkün görünmüyor şuan bence beklemeyin 6600K'lı bir sistem toplayıp uzun süre kullanabilirsin veya düşünürsen ikinci el 4790K'da olabilir seçenek olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zen'i beklersen ağaç olursun zaten piyasada öyle devrim yapacak grafikte bir oyun yok. Şu sanal gerçekçilik cihzaı var baya sağlam sistem isteyen belki ona göre bir sistem kurmak isteyebilirsin. Topladığın sistemde gayet performanslı bir sistem.
  • Zen, masaüstünde XBox 1 kullanmak isteyenler için denebilir.
  • Excavatorler gelecek bahar aylarinda AM4 sokete. Fakat onlar haswell-ivy bridge arasi performans verir. Zen seneye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 4460 kötü degil neden böle bir upragedeye gitmek istiyorsunuz ddr4 için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez.

• Bekleme.
  • Bence elinizdeki sistem iyi. Su anda skylake işlemciler haketmedigi kadar pahalılar. Zen çıkınca rekabetten faydalanır kararını verirsin bende FX 8320 var ve zen işlemcileri bekliyorum.

• Güncel
  • Güncel olacak bir durum yok hocam zen mimarili işlemcilerin mayısa kadar gelmesi olanaksız şuan sen 6600K'lı bir sistem kur bence, Birde konuyu incelemeden hala değmez geçme diye mesaj atanlar var ezbere yorum yapılıyor
  • bitrecek cok oyun var ddr 4 lu sıstem kurcam amd den
  • zen beklenmez

• Elindeki sistem güzel bir sistem işlemci ise gayet iyi sadece oyun için yapacaksan bu değişikliği hiç bir getirisini hissetmessin emin ol. Yeni teknolojilere geçmek için istiyorsanız ise zeni beklemekte fayda var hem fiyatlar biraz düşer hem önümüze ne gelecek onu bir görmüş olursun. Ben de fx8350 kullanıyorum skylake geçecektim ama forumdaki arkadaşlar beklemem için beni mantıklı sebepler göstererek ikna ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emhhre -- 10 Ocak 2016; 13:34:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.