Şimdi Ara

Zen vision Usb sorunu Çözene helal olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amerikadan bi zen vision w almıştım bi hafta sorunsuzca çalıştı. Bi internet kafede ki bilgisayara bağladım tanımadı. Daha sonra kendi bilgisayarımda dahil olmak üzere 1o dan fazla bilgisayarda denedim başkja kablolarla falan ancak yine tanımadı. İstanbul multimedyaya gönderdim 400 lira tamir parası istediler ben zaten 450 liraya almıştım şu an içindeki şeylei açıyo adaptörden şarj alıo ancak usb ye taktığımda bu bilgisayra takılı usb aygıtlarından biri çalışmadığı için aygıt tanınamıyo diyo ve usb den şarj olmuyo yani içine yeni hiç bi ley atamıyorum şimdi amerkaya falan göndermeyi düşünüyorum da bu işler nasıl olur bilen varsa yardımcı olursa çok makbule geçecek şimdide n çok teşekkürler
    r

• Creative 'de bu türden usb bağlantı sorunlarına cok sık rastlanmaya başlandı. Sorun belli ki Internet kafedeki makinaya cihaz kendini tanıtmaya çalışırken oluştu. Yanlız Zen Vision:M 'lerin kurulumu için şöyle bir şey yazar:
    "Cihazı makinaya bağlamadan önce Installation software i kurunuz" ve Internet cafedeki makinaya önceden yazılımı kurmamıştın değil mi?

Creative Vision:M 60GB ben de amerikadan bir tane 400 ytl ye aldım, sonra bir baktım herifler bağlantı konusunda sıçmışlar (windows 2000 e bağlanmıyordu!!!) 350 ytl ye gittigidiyor dan sattım kurtuldum.

Senin cihaz için "belki" bir firmware update gerekebilir. 400 ytl lik tamir masrafı olmaması gerek. 400 lük zenleri 800 e satan kafalar 50-100 ytlik tamir için 400 ister tabi.
  • tamam da firmware upgrade i nasıl yapacaz ki bilgisayar zaten tanımıyo
  • Önce USB'den Creative 'in "Recovery Device" dediği moddan bağlamak gerekebilir ve ancak ondan sonra FirmWare upgrade mümkün olabilir. Recovery Device olarak tanıtabilmek için onunla ilgili sürücüleri Creative.com'dan indirmen gerekebilir.

"gerekebilir" diyorum cünkü Kendi Creative MuVo Slim 'im için ben böyle yapıyorum, Vision:M için daha farklı bir işlem gerekiyor olabilir ama coğu Creative mp3 player için bu şekilde yapıldıgını zannediyorum.

Sonuçta , Vision:M için kesin birşey diyemeyem cunku geçen hafta Vision:M 60GB 'ımı tüm muhtemel sorunlarıyla birlikte satmıştım!
  • Arkadaşım sanırsam cihazını pc in tanımıyor sorun usb den belli aynı şey benim pc dede oldu yalnız benim zen M var ama sorun ortak sorun usb tanımaması galiba verdiğim linke bak orada belirtilen bir dosya var onu cihazuna kurhttp://forum.donanimhaber.com/m_4953768/mpage_70/key_creative%252Czen%252Cusb//tm.htm#12655878 benim sorunum bışekilde çözüldü Umumarım sorununu çözersin.Kolay gelsin şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.