Şimdi Ara

<<ZENFONE 2 ALDIM SORUSU OLAN?>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Moonel

16 gbligi mi alayim 32ligi mi

Bence mutlaka 32lik alınmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı sitelerde okudum, ilk 2-3 gün normalmiş. Pil yerine oturunca düzelirmiş. Benimde daha 1 gunluk. Beklicez artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence zen2nin tek eksiği kalınlığı bunu bir zen6 kullanıcısı olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratilmaz

Bence zen2nin tek eksiği kalınlığı bunu bir zen6 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Yanlar ince ele çok hoş oturuo

• benim bir sorunum var gibi.arama yapıyorum veya gelen aramayı cevaplayınca 3 sn sora ekran kararıyor ve aramayı sonlandıramıyorum.güç tuşuna basınca ekran geliyor.neden olabilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: calimero8

benim bir sorunum var gibi.arama yapıyorum veya gelen aramayı cevaplayınca 3 sn sora ekran kararıyor ve aramayı sonlandıramıyorum.güç tuşuna basınca ekran geliyor.neden olabilir acaba

Proximity sensöründe sorun var sanırım bi caller yükle onunla dene yine aynı olursa donanımsaldır

• 32 Gb modelin şarz makinasının output değerleri ile pilin input değerlerini yazabilir miyiz? 16Gb modelde 5v 1.35a/+9v 2a input pil değerleri 5v 1.35 şarz output değerleri var. 16 Gb modeli yaklaşık 3 saatte şarz olurken zenpower da 2 buçuk saatte şarz oluyor. Bu değerler bazen değişebiliyor. Merak ettiğim 9v 2a hızlı şarz değerlerimidir. Telefonda zarar verebilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: teor02

32 Gb modelin şarz makinasının output değerleri ile pilin input değerlerini yazabilir miyiz? 16Gb modelde 5v 1.35a/+9v 2a input pil değerleri 5v 1.35 şarz output değerleri var. 16 Gb modeli yaklaşık 3 saatte şarz olurken zenpower da 2 buçuk saatte şarz oluyor. Bu değerler bazen değişebiliyor. Merak ettiğim 9v 2a hızlı şarz değerlerimidir. Telefonda zarar verebilirmi

9v 2A hızlı şarj için gerekli olan akımdır. 16gb modeli de diğer modeller gibi hızlı şarj özelliğini desteklemektedir fakat hızlı şarj adaptörü 16gblık modelin kutu içeriğinde bulunmamaktadır. 9v 2a özelliğine sahip bir adaptör temin ederek hızlı şarjdan yararlanabilirsiniz. Bu durumun herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Verdiğim bilgiler ayrıca asus müşteri temsilcisi tarafından teyit edilmiştir.

• Teşekkürler

• 32 gb lik model kaç saatte şarj oluyor?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.