Şimdi Ara

<<ZENFONE 2 ALDIM SORUSU OLAN?>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık ortada hayır işliyim dedim çok kafasında soru işareti olan arkadaş var ben kullandığım zenfone 6 nın firmaya verdiği güvenle gittim aldım ama çoğu kişi cesaret edemiyor sormadan. (bu arada başka alanlar pil süresi ile ilgili yorum atarsa iyi olur ben tam anlayamadım nası gidiyor çünkü elimden bırakmıyorum)

• hangi rengini aldın çok ağırmı kılıf çıkıyormu kutudan güneşde ekranı gözükmeme oluyormu
  • 5,30-6 saat ekran suresi veriyor ss de var net paketim az isteyene atarim yinede
  • Arkadaşım kullanıyordu ve çok donuyordu telefonu, arkadaşımdanmı kaynaklanıyor, telefondan mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGdek

Arkadaşım kullanıyordu ve çok donuyordu telefonu, arkadaşımdanmı kaynaklanıyor, telefondan mı bilmiyorum

Telefon yağ gibi akıyor ki bayaaa uygulama foto felan var yedekten dolayı sen zenfone 2 old eminmisin
  • rapperatom R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Belki kendi kullanımından kaynaklı bir şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

hangi rengini aldın çok ağırmı kılıf çıkıyormu kutudan güneşde ekranı gözükmeme oluyormu

Kırmızı ağır değil abartıyolar bence görülüyor ama çok iyi değil hani az daha parlak olsa diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasinayaz23

5,30-6 saat ekran suresi veriyor ss de var net paketim az isteyene atarim yinede

Haydaaa bende 4 saat anca
  • Hocam o telefonu alicam kafaya koydm. Ne saticilar beni zehirlemeye calisti g3 al al diye. Zenfone 2 cok hosuma gitti. Sence ne eksigi var. Gunde kac saat gidiyor. Arayuz nasip akici mi?
  • arayüz gerçekten akıcı kardeşim hiç bir endişen olmasın şu ana kadar bir sıkıntı yaratmadı her zaman her türü akıyor. Ben şu ana kadar ki bütün telefonlarımda klavye kasmasına delirirdim 4 gb ram saolsun artık kurtuldum ondan da. Bencede al kardeşim tarafsız bir kullanıcı olarak önerimdir sana açıkcası aldım kullanıyorum para bol olmadığı için 2600 liralıkları (g4 z3+ olsun) alamadık (öğrenci adamız tabi) ama aldıkdan sonrada param olaydıda alaydım demedim. şarjı bir günü çıkartıyor ama android 5.0 da pil optimizasyonu rezalet biliyorsun acil 5.1 alması lazım o zaman 1.5 günü geçer şarjı şöyle diyeyim android is in pil kullanımında %84 ü gördüğü oldu normalde %3-4 mak %8 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapperatom -- 18 Temmuz 2015; 23:11:40 >
  • Şarj sorunu falan var diyorlardi. Turkcelle gittiğimde adamlar anca kotuledi. Onlar g3ten yanaydilar. Anlasilan lg bunlara para yedirmis.
  • Şarj sorunu falan var diyorlardi. Turkcelle gittiğimde adamlar anca kotuledi. Onlar g3ten yanaydilar. Anlasilan lg bunlara para yedirmis.
  • Birincisi telefon hata verdi. Iki kere yazdı. Ikincisi pili g3ten daha fazla nasil az gidiyor onu anlamuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C90598F68

Birincisi telefon hata verdi. Iki kere yazdı. Ikincisi pili g3ten daha fazla nasil az gidiyor onu anlamuyorum.
    Bataryadan memnunmusunuz bir günü çıkarabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerrra

Bataryadan memnunmusunuz bir günü çıkarabiliyormu?

Alıntıları Göster
    cihaz hali hazırda 1 günü çıkartıyor ama siz yazılımdaki sorundan bahsettim android5.1 aldığı anda 1.5 günü her türlü geçer
  • Kardes bende de var ama bir saatlik kullanimda felan cpu-z den baktigim degerlere gore 40-41 dereceye yukseliyo, daha telefonu sarj etmedim, guncellemeyi yaptim. Sarj ettikten sonra duzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 25 Temmuz 2015; 18:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko95590

Kardes bende de var ama bir saatlik kullanimda felan cpu-z den baktigim degerlere gore 40-41 dereceye yukseliyo, daha telefonu sarj etmedim, guncellemeyi yaptim. Sarj ettikten sonra duzelir mi?

siz deki hangi versiyon ? birde şu anda android 5.0 da işlemci kullanma problemi var ekran %4 harcamışken işlemcinin %84 harcadığı bir senaryoyu dahi gördüm ben 5.1 güncellemesi geldiğinde şarj ve ısınma sorunu çözülecek arayüzde değil de direk androidde bi problem var google hatasını kabul etti zaten. Kısaca aynı durum bendede var. ama o değerler cpu z de kalıo elle hissedilmio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapperatom -- 25 Temmuz 2015; 21:10:12 >
  • Elle de hissediliyo ama o kadar fazla degil. İnşaallah kısa sürede duzelir. Bide hep kamera cevresinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 25 Temmuz 2015; 22:18:40 >
  • 16 gbligi mi alayim 32ligi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko95590

Elle de hissediliyo ama o kadar fazla degil. İnşaallah kısa sürede duzelir. Bide hep kamera cevresinde

Ses tuşları metal sanırım onlardan hissedilio
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.