Şimdi Ara

Zenfone 5 e alternatif WP çneriniz nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tam WP'den android'e geçecekken Windows 10 tanıtıldı. Ç Çok güzel ama benim 620 8.1 de bile bu kadar kastıysa 10 da kim bilir neler olur

• Kardesim derdimizi anlatamiyoruz ki..

Zen telefon ailesi tam bir fp canavaridir. Aksiyona aksiyoma gerek yok zenle devam guzel kardesim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif derken olay nedir? Windows Phone kullanırken yağ gibi aksın gitsin derseniz iyi donanımlı bir şeyler alırsınız. lumia 535 modelini inceleyin. Zenfone 5 fiyatına lumia 925 var. Android kullanmak varsa aklınızda orasını bilemem. Şahsi kanaatim lumia 620 bile android sistemli orta seviye cihazlarda iyidir. Zevk meselesi. Zenfone 5 i inceledim. Kasa kalitesi hoşuma gitti. Androide gıcığım var ama zen ui güzel yapılmış fena değil.
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    gotham sity hareketlenmiş yine. hayırdır sen de asus un adamı falanmısın. Bi ara samsung cular vardı. şimdi de sen mi?
  • Ekran boyutu ve performans olarak 535 ve 1320 var

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiasha23

Beyler tam WP'den android'e geçecekken Windows 10 tanıtıldı. Ç Çok güzel ama benim 620 8.1 de bile bu kadar kastıysa 10 da kim bilir neler olur

Ben lumıa 1320 kullanıyorum yaklaşık 4-5 ay oldu daha bor defa bıle formatlamadım donma kasma denen bırsey yok w10 da gelırse süper olacak ama sen yenı cıkanlardan alıyım dersen tercıh senın bu saatten sonra kimse bana kalkıp demesın androıd telefonlar ıyı dıye ya ıphone yada lumıa not:önceki telefonum samsung galaxy s plus dı bundan lumıa 1320 ye gecınce sahınden mersedece bınmış gıbı oldum

• lumiasha23 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5-6 aydır lumia 1320 kullanıyorum. Bende o zaman Zenfone 6 ile 1320 arasında kalmıştım. Tavsiye ederim 1320.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zenfone 2 gelecekken zenfone 5 e para verilmez. hiç bir telefona para verilmez şu anda.
    illa vereceksen 300tl ye lumia 530 al, sonra 6 ay sonra yeni telefon alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.