Zengin oyunu? Kesin konuşmıyacam.Uzun süredir sro oynamıyordum 32 LVL bi charım vardı kıt kanaat onu kasıyordum.İlk dönemlerde silki şusu emi felan pahalıydı.Ama son hatırladığım 5-6 milyona 10 em alabildiğim.Bugün fiyat nedir bilmiyorum.Ki bizim durumumuzda öle ahım şahım değil.Çalışıp kazanan bir aileyiz.Bu durumda oyunu gayet rahat oynuyorum.son 6 yılda benim sroya yatırdığım para 200 lirayı geçmez.Ha benden fazla veren varmıdır tabiki vardır.Nitekim tanıdığım biri hayatını silkroad üzerine kurmuştu.Adam int cafeyle anlaşmış internet cafede uyuyodu akşamları.Hayvanlar gibi sro oynayıp lvlı fulleyip satıyodu.Bi şekilde geçimini sağlıyodu yani
Parası olan daha üstün oluyor tabi, adam günde 1000 dolardan fazla yatırıyor oyuna, joymaxte sun yağdırıyor..Joymax sun yağdırmasada poplardan kazanıyorlar..
Orda anlatmak istediğim silkroad'da iyi bir karaktere sahip olmak istiyorsan ihtiyacın olan tek şey para... Para varsa oyuna aylarını veren simitciden,2dk içinde daha iyi bir karaktere sahip olabilirsin.. WoW oynamıyor parası olan cunku o oyunda parayla sun silah accecory gold alamıyor kendini tatmin edemiyor neden wow oynasın? (wow daha iyi oyun oldugu halde) Silkroad diye bi oyun var verosun baba 300-400TL alıosun bi 100lvl farmlı char. Cekiosun silk sun silah,giysi,acc. dusurene kadar. Bulamadın mı bas baba gold sitesine parayı gold al. sunlar gene elinde.. O da mı olmadı gir 2. el alım satım yapan sitelere TL ile sun silah,giysi bulabilirsin... Ne oldu 5000TL si olan,parası hiç umurunda olmayan hayatında 1-10lvl arası kasmamıs bu arkadas serverda el ustunde tutulan egosu her gun oyuna girdiginde tatmin edilen biri oluveriyor... Yahu sen neden oynuosun madem bu oyunu diye soranlarınız olacaktır.Joymax veya gold siteleri kadar olmasa da benim de elime 3-5TL geçiyor da ondan. Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
quote:
Orjinalden alıntı: baddread
geçenlerde bi arkadaşımız aynen böyle demiişti; 'Zengin çocuklarının kendini tatmin ettiği oyun Silkroad'
Evet arkadaşlar biraz düşünelim ve yorum yapalım. Sizcede öyle değilmi?
Nereye kadar parası çok olan bi çocukla sadece bu oyunda değil, başka oyunlardada yarışabilirsiniz?
Eğlenmek için girdiğimiz bu oyunlarda bile kapitalizm yayılmış vaziyette.
Artık şöyle herkesin doğru düzgün eşit olduğu bir oyun göremeyecezmi? Anladık eşit bir hayat göremeyecezde....
Dediğin gibi bir oyun görebilirsin sadece imzama bakman yeterli.
Silkroad ne kadar para o kadar güç,bitmiş bu oyun resmen. Ama WoW kimden birşeyler duysam anlıyorum ki;gerçek anlamda adaletli bir oyun. Bana kalırsa Silkroad devrini kapatmış artık, zaten serverlerin dolu olmasının tek sebebi g0ld botlar. :) WoW gibi bir oyun ile karşılaştırılamayacak kadar zayıf ve adaletsiz bir oyun artık. Joymax'in bir el atması lazım yoksa oynayacak kimse bulamayacak yakında.
Fakir ama gururluyuz.
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Bu tarz şeylere hiç bakmam. Ben zevk aldığım şeye para veririm ve verdiğim paraya hiç acımam. Örneğin ; Araba ile gezmekten çok zevk alırım o zaman benzine verdiğim paraya acımam. Nargile içmeyi çok severim onada verdiğim paraya acımam ve Silkroad 3.5 yıldır oynuyorum silk history'e baktım bugüne kadar toplam 1.780 TL lik silk yüklemişim. Düşünün işte. Azar azarda olsa böyle olmuş . . .
- Arkadaşlar içkiye, kumara, pisliğe vs . . . bulaşıp onlara para vereceğinize Silkroad gibi oyunlara verin daha iyi . . .
+1
Günlük Bin dolar verecek eleman bu oyunu oynamaz :D O biraz abartılı olur.Aylık 5k silk alma hakkı var carın sanırım o da 500 dolar yapıyor :D Konuya gelirsek forumda boyle cesıtlı konular acıyorlar yok oyle sro yok bole sro peki sroyu o zaman nıye oynuyorsunuz? diorum. AutoCat gibi dusunenler oyunun kabullenmıs zevk almaya bakanlar.Ama diğer arkdaslar şikayet edip edip oyunu oynuyorlar :D Wow sanırım bu konuları asmıs cozumu bulmus gibi. Autoya bir konuda katılmıyorum bu oyun en az sigara kadar zararlı.İşi olan insanlara bır aksam sefası olurken işi olmayan okulda okuyan bı eleman icin boş zamanlarının hepsi bana kalırsa sigaradan ickiden daha zararlı. Herkese Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Mr_Bombastic
Günlük Bin dolar verecek eleman bu oyunu oynamaz :D O biraz abartılı olur.Aylık 5k silk alma hakkı var carın sanırım o da 500 dolar yapıyor :D Konuya gelirsek forumda boyle cesıtlı konular acıyorlar yok oyle sro yok bole sro peki sroyu o zaman nıye oynuyorsunuz? diorum. AutoCat gibi dusunenler oyunun kabullenmıs zevk almaya bakanlar.Ama diğer arkdaslar şikayet edip edip oyunu oynuyorlar :D Wow sanırım bu konuları asmıs cozumu bulmus gibi. Autoya bir konuda katılmıyorum bu oyun en az sigara kadar zararlı.İşi olan insanlara bır aksam sefası olurken işi olmayan okulda okuyan bı eleman icin boş zamanlarının hepsi bana kalırsa sigaradan ickiden daha zararlı. Herkese Saygılar
'Parasızlık' böyle düşündürüyor. Paran yoksa oynama diyeceksiniz. Hayatta parasızlık tan yakınan kaç kişi vardır belki. Ama hepsi hayatta ^^.
quote:
quote:
geçenlerde bi arkadaşımız aynen böyle demiişti; 'Zengin çocuklarının kendini tatmin ettiği oyun Silkroad'
Nereye kadar parası çok olan bi çocukla sadece bu oyunda değil, başka oyunlardada yarışabilirsiniz?
Artık şöyle herkesin doğru düzgün eşit olduğu bir oyun göremeyecezmi? Anladık eşit bir hayat göremeyecezde....
prison break ?
quote:
Orjinalden alıntı: |slay|
quote:
quote:
prison break ?
Anlamadım??
quote:
quote:
quote:
prison break ?
İmza diyor imza; avatar değil
quote:
Orjinalden alıntı: shruikan
quote:
quote:
quote:
prison break ?
İmza diyor imza; avatar değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme