Şimdi Ara

Zengin Kız Fakir Oğlan (2012) | TRT 1 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
10.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoksi

Eşimden dolayı 4 5 haftadır işkence yaşatmaktadır bana.Cidden boş yahu Şükrü'nün sahnelerinde gülümsetmekte hepsi bu .

ya o diziyi boşayacaksın yada hanımı tercihinizi seçin lütfen işkence çekmeyin.:)
  • Tekrar bölümlerinde rastladım müptelası oldum :) En azından gereksiz erotik sahneler olmuyor da ailecek rahat rahat izliyoruz.
  • İlk bölümünden beri izlerim, arada biraz bozukları oldu ama yine de izliyoruz aile dizisi tam
  • biricik gözükmeye basladı.
  • Müptelasıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Müptelasıyım

Şükrü alem ya
  • Her Perşembe günü ekrana kitlenmiyorum ama buldukça izliyorum. (Gerçi ben hiç bir diziyi sürekli takip etmem.)

Ayrıca Rüyam çok seksi

Zengin Kız Fakir Oğlan (2012) | TRT 1  Zengin Kız Fakir Oğlan (2012) | TRT 1

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Müptelasıyım

Şükrü alem ya

Şükrü 10 numara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi "Şükrü" karakterinden dolayı izliyorum.
  • Dizi ailecek izlenebilcek bir komedi dizisi. Şükrü bu diziyi izleme sebebim. Açıkçası diğer oyuncularından daha çok öne çıkıyor.
  • Şükrü, sarp karakterlerine bayılıyorum. Kahkahayla güldüren karakterler. Şükrünün para, sapın rüyamdan farklı kız arkadaşına yakalanmama muhabbeti çok güzel. Ayrıca bilmece çözme muhabbetleride çok iyi. Rüyam karakterini merak ettim. Kadın oyunculuk bölümü mezunu. Sadece güzelliğiyle seçilmiş bir karakter değil ki zaten oyunculuğuylada kendini belli ediyor. Ana karakterleri sevmedim, pek güldürmüyorlar. Yan karakterler çok çok daha iyi.

Yeni gelen azeri doktor karakterini hiç beğenmedim
  • bimesi gereken dizilerden bir tanesi ne zaman görsem yok artık yok artık bu ne la
  • Şükrü ile Sarp çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Tekrar bölümlerinde rastladım müptelası oldum :) En azından gereksiz erotik sahneler olmuyor da ailecek rahat rahat izliyoruz.

bende öyle oldu ilk çıktığına izlemezdim tekrar bölümlerini izleyince sevdim biricik çok güzel bide

• çok güzel bir dizi fakat hakettiği izleyiciyi bulamamış
  • Rast geldiğimde izliyorum da bazı sahneleri gereğinden fazla uzatıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şükrü ile sarp çok fena.. denk geldikçe izliyorum.

Nurhan zaten ayrı rolünü iyi yapıyor ve biricik çok tatlı manita..
  • En çok Şükrü için izliyorum diziyi
    Tam aile dizisi,güldüren,eğlenceli,uygunsuz sahne olmayan dizi.
    Perşembe geceleri ekrana kitliyor beni,biterse kötü olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde yerli dizileri takip etmem ama şu diziye bayılıyorum.
  • Nurhan'ın yaptığı tavırlara ilk başta inandım ama bir bit yeniği olacağını tahmin ettim ve öyle çıktı.. İyi tatiller olsun tüm oyunculara geri döndüklerinde yine aynı kıvamda ilerletirler diziyi çok eğlenceli, hoş bir dizi kaçırmıyorum cidden yüzümüzü güldürüyor evde..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.