Hocam yine de baban zenginse şirketi varsa niye amerikada doktorluğu gidersin ki işletme oku başına geç hastalarla uğraşacağına < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zengin olup da tıp okuyan var mı (3. sayfa)
-
-
Belki de ideali hasta bakmaktır ailesine bağlı olmak istemiyordur
Sen niye beni haşladın ki simdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 14 Ağustos 2023; 18:1:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ailemin bi inşaat işi olsa ben asla tıp düşünmezdim gider rahat rahat patron olurdum parası olan birinin tıp okuması eziyet bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalimyapmaz -- 26 Ağustos 2023; 20:26:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatında kaç tane şirket sahibi,milyoner aile çocugu gördün ki:)
Şirketin olsa tr de okumaya ne gerek var ki zaten bas parayı yurtdışında oku
-
Yani benim anlamadığım mesela yukarda tkrnin dediği gibi teknesi bilmem nesi olup hacettepede cerrahpaşada okuyan. Ayrıca zengin llmak için öyle milyarder koç çocuğu olmasına gerek yok kendi işini yapan şirket esnaf çocuğu zengin birçok insan var bunların arasından tıp yazanlar nasıl bir motivasyonla yazıyor acaba diyorum
Alıntı
metni:
Niye hocam nasıl bi motivasyonu varmış
Bu orta kesim olmayan adam neden tıp okuyor ki hocam zengin çocuğu niye hizmet etsin
Cocukluk hayalidir, sadece doktor lafinin agirligini istiyordur, kucukken bi doktor onun hayatini degistirmistir o duyguyu yasamak istiyordur (hic dusunmeyeceginiz kadar yaygin bir sebep) vs vs sebepleri sonsuza kadar sayabiliriz. ve elit bir doktor olunca zaten gidip acilde hasta bakmayacak bunlar, ya cok nis bir kitlenin oldugu hastanede calisacak ya da kendi kliniklerini/varsa yeterli sermaye ve network kendi hastanelerini kurmaya filan oynayacaklar. Bazıları da sirf aile servetine dayanmadan da hayat surebilme kartina sahip olmak istiyor, tonla devam yolu var yani.
Temelde bakınca ailesinde bankanin ceosu bile olsa o da board tatmin olsun diye sirketi buyutmeye calisiyor yine millete hizmet ediyor (okumus cok zengin senaryosu) pek farkli degil temelde. Okumadan zengin olmus birilerse de çocuğumuz okumus olsun düşüncesi oluyor. Yine sonsuza kadar gidecek ornekler
ya da aptaldır
Cok yakından tanıdığım bir kisiden biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pişman mısınız hocam nasıl gidiyor
Fakülteye gelmemle onaylayabilirim ki gerçekten tıp Anadolulu işçi Ahmet aganın çocığının okuduğu bir bölüm bunu aşağılamak için söylemiyorum ama durum böyle. Bildiğin hizmetkarlık yapmak hiç öyle zengin elit veya kültürel kesimden birini göremedim hep hayatı ders çalışıp gelen para kazanmak isteyen ortalama fen liseli tiple dolu üstte yazılanlar yalan
Hocam zaten her bölüm için böyle.Üniyi kim okuyor orta direkt halkın çocukları sadece tıp için böyle demek saçma
Hocam ama en azından boğaziçinde itünde ODTÜ'de konuşacak kafa dengi kültürlü insanlar var gibi tıp fakültesinde insanlar çok boş geldi bilmiyorum herkes hayatını kurtarmak için ders çalışmak için gelmiş kötü bir şey demiyorum ama seviye olarak düzgün insan arıyor bazen gözüm
Hocam o kadar kişi var hiç dolu birine denk gelmediniz mi
özel tıpların yıllık ücreti 350 ile 750 arası değişiyor. yıllık sadece eğitime ( barınma yeme içme haric) verebilen bir insan kesinlike zengindir
-
Niye koç gitmemiş Cerrahpaşa çapa ismi var ama çok kötü
puanı yetmedi
çok mu kötü bu ne anlatıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X