Şimdi Ara

Zengin oluyoruz acil destek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
8
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zengin oluyosan niye destek bekliyon
  • TryItOut kullanıcısına yanıt
    Spore'ye baktımda benim kafamdaki oyunla alakası yok.
  • Güldük eğlendik bitti.
  • capayk kullanıcısına yanıt
    biyolojiden nefret ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prokaryot hücresinde (senin tabirinle ırkında) mitokondri olmadığı için substrat düzeyinde fosforilasyonla yetinmek zorunda kalır. Ökaryotlar bir devirde 38 ATP ile uçarken; prokaryotların, bir devirde 4 ATP ile hareketleri bir hayli kısıtlı olur. Ne yapacak bu prokaryotlar ? Sürekli mana mı basacaklar ?

Ayrıca güzel düşünce. Tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aklıma hayvanlısı gelmişti.Böyle etçiller otçullar olcak vs. vs. iyi bir fikir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Prokaryot hücresinde (senin tabirinle ırkında) mitokondri olmadığı için substrat düzeyinde fosforilasyonla yetinmek zorunda kalır. Ökaryotlar bir devirde 38 ATP ile uçarken; prokaryotların, bir devirde 4 ATP ile hareketleri bir hayli kısıtlı olur. Ne yapacak bu prokaryotlar ? Sürekli mana mı basacaklar ?

Ayrıca güzel düşünce. Tutar.

Teşekkürler :) dediğim gibi biyolojim iyi değil pek ama prokaryot hücrelerde hücre duvarı var sanırsam. Onlarda tank olur. Zaten tanklar genelde yavaş hareket eder :)

Misal hayvan hücreleride 38 ATP üretiyor ama savunmaları az :D besinleri yok falan.
  • Çok teşekkür ederim. Ben onların inlerine girdim inlerine . En küçük canlıya ulaştım ordan yola çıktım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: capayk

Sende mi düşündün :) Hacı birgün el atacak olursanız benide alın içinize. Bak akarız he :Ddd

Okul bitsin . Simdilik yeterince bilgimiz yok. Fikir alisverisi icin iletisim kurariz. Pm atiyorum sen soyle bu kenarda dur. Doneriz sana

• Projelerini gerceklestiremeyeceksin, yada zengin olmayamacaksin. CUNKU, sırrı bilmiyorsun. Sır yıllardır Babiller tarafından kullanıldı. Dünyadaki paranin %96 sinin dünyadaki insanların %1 inde olması bir tesadüf mu? Yoksa onlar sırrı bilinçli yada bilinçsiz kullanıyorlar mı? Tabiikide kullanıyorlar. Bu sırrı öğrenmen cok zor. Ozur dilerim ama once sırra ulaşman gerek. Buddha'nın karşı oldugu sırra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 18 Mart 2014; 19:02:38 >
  • zengin olursan haberdar et knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne olur ne olmaz git bu fikrini noterde tastiklet kardeşim.Belki telif hakkından zengin olursun
  • Arkadaşlar dalga geçiyorsunuz ama ben en başta dedim zaten yapaMayacağım bir proje dedim.Buna zamanımı ayıramam.Başka işlerim var ;)
  • Biyoliji çalışmaya devam et sınavın var kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spore isimli oyuna çok benzettim birkaç farklılık görebildim ._.
  • yok yok bizim oyunun spore ile bağlantısı bile yok.Biz hücreyi tüm detaylarıyla ele alacağız.Organeller reelde ne işe yarıyorsa oyundada aynı işe yarayacak. Aslında bayağı geliştirilebilir bir oyun sayfalarca yazılabilir.Ben sizdende örneklemeler bekledim ama hep yorum atıyorsunuz :D
  • Yavhe

• Bu dediğin oyunu yapman icin en az 100 tane prof eleman bulman laz her seyi icin ayri bir ekip gerektiriyor kuzenim pc muhendusu cok basit bir oyunu yapmak icin 10 kisi urastk yani dusuncen iyi kardes mantklsn amerikalu bebeler yapcak biz bakcaz kotu bi durum

• Arkadaş biyoloji dersinden baya bir etkilenmiş anlaşılan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.