Şimdi Ara

Zengin oluyoruz acil destek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
8
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi fikir aslında üzerine biraz daha kafa yorarsan ortaya güzel bir şey çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de onun gibi oyunlara çok meraklıyım, ah bir olsa diyorum. Sandbox olsun, hücreleri kontrol edelim, gerçekçi olsun, fizik ve kimya kurallarına uygun olsun. Büyük firmalarda (EA gibi) iş yok, olsa belki kickstarterda ona benzer birşeyler çıkabilir.
  • Yapacağız arkadaşlar sizler canınızı sıkmayın.Şu sınavlarım bitsinde hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

çok ygs çalışma

Arkadaş dersin dozunu kaçırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 19 Mart 2014; 14:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capayk

Yapacağız arkadaşlar sizler canınızı sıkmayın.Şu sınavlarım bitsinde hele

Dostum en basitinden gamemaker la çalış derim. Ben direk Unity e daldım süper işler yaptım.Önce biryerden başla.Hayalle yürümez bu iş.Elimde Pc olsa harika projelerim var onları hayata geçireceğim ama imkanım yok senin varsa birşeyler yapmaya başla. Sınavlar bu ülkede kimseyi kurtarmıyor

• Fikrini çaldım kardeşim, teşekkür.
  • sınavlara kendini fazla kaptırmış biyoloji hayranı bir liseli. belkide lise terk.

benden sana tavsiye;
    http://www.spore.com/
    şunu indir sat. belki keriz denk getirirsin ;)

Dipnot: Korsan cd satmanın cezası epey bi büyük...
  • -Nabım hacı kitabı açıyom aklım oyuna gidiyor kafa oyunda göz kitapta çıka çıka bu çıktı :D

-Yaz gelsin direk başlayayım o zaman.Şuan yapamam çünkü sınavım var :) Hele bi geçemde üniye

-Teyit aldım kardeş,donuna kadar soyarım
  • görünüşe göre sınavda bir rakip daha elenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucromer

sınavlara kendini fazla kaptırmış biyoloji hayranı bir liseli. belkide lise terk.

benden sana tavsiye;
    http://www.spore.com/
    şunu indir sat. belki keriz denk getirirsin ;)

Dipnot: Korsan cd satmanın cezası epey bi büyük...

Yahu saçmalamayın,ne spore ya

Kafamdaki şeyin o oyunla yakından uzaktan alakası yok :S Dedim ya çok farklı tür oyunlar oynadım.Hepsinde keşfettiğim ve hala herhangi bir oyunda kullanılmayan 4-5 farklı özelliğide bu oyunda kullanacağım falan. Yani sen fikri düşün tasarımı ben düşünürüm.

• Prokaryot ökaryot seçme değil de evrimleşme olacak farklı hücrelerle anlaşma yapıp volvox oluşturacaksın diğer kolonilerle savaşacaksın.

Daha sonra farklı doğa olayları olacak suda yaşıyorsun mesela kuraklık olacak veya buzul çağı başlayacak endosporu olmayan hücreler ölüp her özellikten 3-4 level düşerek rastgele bir yerde tekrar oyuna başlayacak

Düşüncede güzel aslında da hayata geçirmek sıkıntı.
  • Beni tester olarak alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Prokaryot ökaryot seçme değil de evrimleşme olacak farklı hücrelerle anlaşma yapıp volvox oluşturacaksın diğer kolonilerle savaşacaksın.

Daha sonra farklı doğa olayları olacak suda yaşıyorsun mesela kuraklık olacak veya buzul çağı başlayacak endosporu olmayan hücreler ölüp her özellikten 3-4 level düşerek rastgele bir yerde tekrar oyuna başlayacak

Düşüncede güzel aslında da hayata geçirmek sıkıntı.

Senin ben ağzını yirim

heh şöyle ya bak adam biliyor çatır çatır döktürdü hemen. Saolasın kardeşim diğerlerine örnek oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: FindMuck

Beni tester olarak alabilirsin

Nie sen amip misin

Hele bi kurakta tester yaparız seni reyis
  • Eğitici bir oyun olabilir.
  • İlk önce basit düşünmeyi öğrenmesi lazım oyun yapmaya kalkan insanların. Bir fikir ne kadar girift olursa o kadar değerli olmuyor maalesef. İnsanlar anlayamadıkları bir oyunu oynamaz, etkileşim kuramadıkları bir karakterle kendilerini özdeşleştirmezler.

Bir kaç yıldır bende şöyle oyun fikrim var böyle oyun fikrim varda baya kapı çaldım (yani forumlarda millet zengin olmak isteyen bana katılsın demedim :) ) bu işi daha önce yapmış profesyonel firmalarla görüştüm, developerım diyen insanlarla tanıştım. Sonra şunu anladım, herkes kendi kafasındaki oyunu yapmak istiyor, kendi kafasındaki oyuna aşık. Bende kendi oyunumu kendim yapmaya karar verdim. Çok zor tabi sıfırdan bir oyun yazmak bu yüzden şu an sadece templateler üzerinden bir oyun kurguluyorum gamesalad'da.

Bunları anlatmamın nedeni 33 yaşında olmama ve senden çok daha ciddi yaklaşmama rağmen bir arpa boyu yol alamamış olmam. Çünkü fikir dediğin aklı olun herkeste mevcut :) hani şu an meşhur seçim sloganı varya "ben lafa değil icraata bakarım" bu slogan şu an türkiyedeki oyun piyasasını anlatıyor adeta. Fikirle kapısını çaldığın insanlar sana güler geçer ama bir level dahi yapmış olsan kafandaki oyunla ilgili işte o zaman insanlar seni karşısına alıp konuşmaya değer görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: capayk

-Nabım hacı kitabı açıyom aklım oyuna gidiyor kafa oyunda göz kitapta çıka çıka bu çıktı :D

-Yaz gelsin direk başlayayım o zaman.Şuan yapamam çünkü sınavım var :) Hele bi geçemde üniye

-Teyit aldım kardeş,donuna kadar soyarım

Ortak olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaujas

İlk önce basit düşünmeyi öğrenmesi lazım oyun yapmaya kalkan insanların. Bir fikir ne kadar girift olursa o kadar değerli olmuyor maalesef. İnsanlar anlayamadıkları bir oyunu oynamaz, etkileşim kuramadıkları bir karakterle kendilerini özdeşleştirmezler.

Bir kaç yıldır bende şöyle oyun fikrim var böyle oyun fikrim varda baya kapı çaldım (yani forumlarda millet zengin olmak isteyen bana katılsın demedim :) ) bu işi daha önce yapmış profesyonel firmalarla görüştüm, developerım diyen insanlarla tanıştım. Sonra şunu anladım, herkes kendi kafasındaki oyunu yapmak istiyor, kendi kafasındaki oyuna aşık. Bende kendi oyunumu kendim yapmaya karar verdim. Çok zor tabi sıfırdan bir oyun yazmak bu yüzden şu an sadece templateler üzerinden bir oyun kurguluyorum gamesalad'da.

Bunları anlatmamın nedeni 33 yaşında olmama ve senden çok daha ciddi yaklaşmama rağmen bir arpa boyu yol alamamış olmam. Çünkü fikir dediğin aklı olun herkeste mevcut :) hani şu an meşhur seçim sloganı varya "ben lafa değil icraata bakarım" bu slogan şu an türkiyedeki oyun piyasasını anlatıyor adeta. Fikirle kapısını çaldığın insanlar sana güler geçer ama bir level dahi yapmış olsan kafandaki oyunla ilgili işte o zaman insanlar seni karşısına alıp konuşmaya değer görebilir.

Haklı olabilirsin kendince.Ama senin kafanda oluşturduğun plana göre çoğu proje imkansız oluyor.Ama aslında böyle değil.
    Ben konu açtım ama maksat muhabbet orayı karıştırma.
    Ayrıca bu oyun için ciddi ciddi sarsam,bir ayda falan ekibi toplar 7-8 aya tamamlarım.Bir yerden başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.

• Guthrath kullanıcısına yanıt
    ark ekle :D
  • Gördüğüm kadarıyla cd ve key kelimeleri geçiyor.
    Olursa oyun bilgisayar için çıkacak demektir.
    Yazıyı okudum mobil olarak birşey geçmiyor.
    Korsanda çinden sonra gelen bir şey ülkede zor.
    Tabi idealler farklıdır.
    Mesela eleman flappy bird diye saçma oyunla 50000 $ kazanmış.
    Tercih meselesi fakat fps yi tercih ederim.
    En iyisi ios sonra android için uygulama yazmak.
    Düşüncem mesela bir kaç oyundan örnek alarak bir oyun yazmak.
    Araklamak mı olur esinlenme mi olur bilemem.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.