Arkadaşlar amerikadan bu ürünü almayı düşünüyorum tablet konusunda kulaktan dolma bilgiye sahibim ürünün özellikleri aşağıdaki gibidir
Genel İşletim Sistemi: Google Android 4.0 Model: ZT-280 C91 Duyurulma: 2011-12-23 Ürün Türü: Tablet PC Klavye: Dokunmatik Ekran Görüntü Teknolojisi: Kapasitif dokunmatik ekran Ekran Boyutu: 10.2 Inch Maksimum Çözünürlük: 1024 * 600 CPU Türü: ARMv7A / R CPU Üreticisi: ARM CORTEX İşlemci Modeli: ARM Cortex A9 İşlemci Hızı: 1GHz RAM / Teknoloji: DDR2 RAM Boyutu Yüklendi: 1GB Sabit Disk Tipi: HIZLI NAND FLASH Sabit Disk Kapasitesi: 8GB PCMCIA Genişleme: Micro SD / T-Flash (Destek 32G MAX) Kamera: 2MP HDMI: 1080P 3G: EVET G-Sensor: Dört yönlü Ses: Stereo hoparlörler Dahili / Dahili Mikrofon Yazılım: Youtube / Facebook / Twitter / MSN / Android pazarı / Skype / Hesap makinesi / Google Mail / Google Maps / iReader / Quick Office Dil: Çoklu dil desteği Pil Türü: Li-7000mAh Pil / Çalışma Süresi (en fazla): 4 saat wifi Güç Aygıt Türü: AC Adaptör Voltaj gerekli: 100/240V Renk: Siyah Boyutlar / W * D * H: 264 mm × 161mm × 16mm Net Ağırlık: 0.65KG Giriş / Çıkış Konnektörleri Limanlar: 1 x Mini USB 1 x OTG portu 1 x Micro SD Kart yuvası 1 x DC girişi 1 x Kulaklık 1 x İnternet Bağlantı Noktası 1 x HDMI çıkışı İletişim Network / Veri Link Protokolü: Fast Ethernet Kablosuz Bağlantı: WIFI Kablosuz Protokol: 802.11 b / g / n Destek Biçim Video: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT (VCD formatında) / VOB (DVD) / PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG Ses: FLAC / APE / WAV Resim: JPG / BMP / PNG / GIF Ebook: WORD / EXCEL / PPT / PDF / TXT / CHM / HTML Kutuda neler var? 1 x 10.2 "Android Tablet OS 4.0 Birleşik Krallık Adaptör 1 x Güç kaynağı 1 x İngilizce Operatör Kılavuzu 1 x Ethernet adaptörü 1 x USB kablosu
yukarıdaki tableti almalımıyım yada bunun haricinde bana tablet konusunda yardımcı olurmusunuz
aradığım özellikler 10 inc olması ve 3g + wifi özelliğine sahip olması yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar internet kullanıcısıyım hızlı olmasını istiyorum tabletin tşkler şimdiden
Bu tableti ben de farkettim. Onda vi40'a göre daha uygun fiyatı.
ürünü kullanan biri olarak yazıyorum. ürünün 1gb olan versiyonu bulunmakta.(c91 upgrade) Bu versiyonu düşünmenizi öneririm. Ürünün dahili 3g desteği yok fakat çoğu 3g dongle ı desteklemekte. bende vodafonenun k3765 modeli var( sanırım orjinal markasaı huawei) usbden takılınca direk bütün ayarlarını yapmış halde bağlanıyorsunuz sadece öncelikle bilgisayara bağlayıp sim kilidini kaldırmak gerekiyor 1 seferlik. gps olduğuna dair bir ibare olamamasına rağmen gpsi mevcuttur.
Ürünün bana göre tek problemi marketteki bazı programlarla ilgili. Market ürünü sorunsuz olarak tanıyor ama bazı programları uyumsuz olarak gösteriyor.(autocad, photoshop gibi) Fakat programların apk sını indirdiğinizde programlar sorunsuz çalışıyor. sanırım problem marketle ilgili. çünkü her iki programda hiç sorun çıkartmadan çalıştı ve programları denedim takır takır çalışıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: cover_dr
ürünü kullanan biri olarak yazıyorum. ürünün 1gb olan versiyonu bulunmakta.(c91 upgrade) Bu versiyonu düşünmenizi öneririm. Ürünün dahili 3g desteği yok fakat çoğu 3g dongle ı desteklemekte. bende vodafonenun k3765 modeli var( sanırım orjinal markasaı huawei) usbden takılınca direk bütün ayarlarını yapmış halde bağlanıyorsunuz sadece öncelikle bilgisayara bağlayıp sim kilidini kaldırmak gerekiyor 1 seferlik. gps olduğuna dair bir ibare olamamasına rağmen gpsi mevcuttur.
Ürünün bana göre tek problemi marketteki bazı programlarla ilgili. Market ürünü sorunsuz olarak tanıyor ama bazı programları uyumsuz olarak gösteriyor.(autocad, photoshop gibi) Fakat programların apk sını indirdiğinizde programlar sorunsuz çalışıyor. sanırım problem marketle ilgili. çünkü her iki programda hiç sorun çıkartmadan çalıştı ve programları denedim takır takır çalışıyorlar.
çok çok tşkler uzun zamandır bekliyorum bir arkadaş yorum yazarmı acaba diye ben internet kullanıcıyım tivibu gibi sitelerden tv seyrediyorum kısacası bana sadece bu kadarlık lazım birde tabi office programlarını kullanmak internet kullanıcısı olduğum için bazı sitelerde wifi konusunda uzakta olduğunda modeme bağlanma sorunu olduğunu okudum böle bir sıkıntı varmıdır acaba
Ürünün işlemcisi 800 MHz'de çalışmaktadır. Türkiye'deki Touchpro ile aynıdır. Frimwarelar farklı ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Genç FB 33
Ürünün işlemcisi 800 MHz'de çalışmaktadır. Türkiye'deki Touchpro ile aynıdır. Frimwarelar farklı ama.
hadi ya peki şöyle sorayım ben internet kullanıcısıyım we office programlarını kullanıyorum bu yüzden 10'' ekranlı 3g ve wifi dahili olarak bulunduğu android işlemcili hızlı internete bağlanabiliceğim bir tablet arıyorum yurt dışında alma durumumda var getirebilirim ne önerirsiniz bana acaba
çok çok tşkler uzun zamandır bekliyorum bir arkadaş yorum yazarmı acaba diye ben internet kullanıcıyım tivibu gibi sitelerden tv seyrediyorum kısacası bana sadece bu kadarlık lazım birde tabi office programlarını kullanmak internet kullanıcısı olduğum için bazı sitelerde wifi konusunda uzakta olduğunda modeme bağlanma sorunu olduğunu okudum böle bir sıkıntı varmıdır acaba
wifi çekiş gücü olarak netbookumdan daha iyi çektiğini söyleyebilirim ama bir dizüstü bilgisayar kadar iyi çekmiyor. sebebi malum dizüstü bilgisayarlarda 2 anten oluyor ve ekranın 2 yanına monte edildiği ve iletken bir yüzeye temas ettiği için güçlü olması. ama modemle aramda 3 duvar varken bile 5 te 3 çekiş gücüne sahip. tv izle programı ile çok rahat bir şekilde tv izleyebiliyorsun tivibuyu hiç denemedim üyeliğim olmadığı için. ofis konusunda ise nette quick office hd apk sını bulursun zaten. düzenleme yapmana bile izin verebilen çok güzel bir program ve sorunsuz çalışıyor.
tablet sürekli kasıyor neredeyse hiçbir oyunu oynayamıyorum ne yapmalıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme