Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
50.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten ve forumdaki newman sayfasından araştırıp baya bir kararsızlıktan sonra jiayu g3mü alalım newmanmı alalım derken jiayu g3ün biraz pahalı olmasından newmandaki stok sıkıntısından ve bu telefondaki indirimden ve özelliklerinden dolayı NEO NO2-M almaya karar verdik.Daha telefonlar elimize ulaşmadı ve internettede pek bir paylaşım yapılmamış(herhalde yeni olduğundan) o yüzden şimdilik sadece video ve resimlerini ekliyorum.Aldığımız sitede burası.Not:siteyle hiçbir ortaklığım yoktur :)

ÖZELLİKLER
    *MTK6577 Cortex-A9 Dual-core 1.0GHz, 1GB DDR2 RAM
    *4.5" QHD 960*540 Capacitive 5-Point Touch Screen
    *Dual Camera, 8MP back camera & 2MP front camera

GSM/GPRS/EDGE/WCDMA HSPA
    Network Bands:
    GSM 850/900/1800/1900MHZ
    WCDMA(UMTS) 2100MHz
    işletim sistemi:
    Android 4.0 ICS
    GPU:
    PowerVR sgx 531
    hafıza:
    4GB ROM + 1GB DDR2 RAM
    Memory Slot Type:
    Supports Micro SD/T-Flash memory card & expand up to 32GB
    SIM Card & Standby:
    Dual sim card standby
    LCD Screen:
    4.5 inch QHD 960*540 pixels, Capacitive Multi-Touch Screen, 16M Colors
    Data Transfer & Connectivity:
    WiFi:
    IEEE 802-11b/g
    Bluetooth 2.1 +EDR
    batarya:
    1800mAh rechargeable lithium battery
    boyutlar:
    132.5*66*10.5mm(L x W x T)
    ağırlık:
    140g
    NEO NO2-M ALANLAR

1)chetyner-lightake.com
    2)daniali-lightake.com
    3)adki-lightake.com
    4)themanyax-aliexpress.com
    5)turkattack-lightake.com
    6)mbrain-lightake.com
    7)afoR1zma
    8)devito
    9)swapper
    10)brsckr
    11)muallim
    12)celo06
    13)viperc-aliexpress.com
    14)yirmisekizli-aliexpress.com
    15)ajanblue
    16)ardaalisahin-aliexpress.com
    17)mrtgrgn16-lightake.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetyner -- 13 Ocak 2013; 16:01:00 >

• TELEFONU ROOT ETMEK

https://hotfile.com/dl/181276067/699bac2/Neo_N02_Root_etme_yntemi.rar.html bütün herşey anlatım ve programlar dosyanın içinde mevcut
    İMEİ DEĞİŞTİRME

mal imei programı ile hurda telimin İmei nosunu kullanarak(alttaki linkte 1.rar içinden çıkan resimi açın 1 nolu yere hurda tel imei 2 nolu yere resimdekinin aynısını 3 nolu yerede tıklayın) MP0B_001 dosyasını oluşturdum(dosya daha öncede vardı ama işlemi yaptıktan sonra o an ki tarihli olacak).
    Daha sonra rootlu telime root explorer programını kurdum.Oluşturduğum MP0B_001 dosyasını microsd kartımın ana dizinine atttm.Kartı telefona yerleştirip telefonda Root explorer programı yardımı ile bu dosyayı kopyalayıp telefonun data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI klasörüne yapıştırdım.Var olan dosya ile değiştirlmesini onayladım.Telefonu restart ettiğimde İmei nosunun değiştiğini gördüm.

mal imei program ve resim link:https://hotfile.com/dl/181265687/f4e5beb/1.rar.html
    root explorer link:
    not:alıntıdır
    GPS BAĞLANAMAMA SORUNU İÇİN
    Arkadaşlar GPS te bağlanma sorunu yaşayanlar için yeni bir metod benim cihaz her seferinde cam kenarı ,açık hava, yağmurlu hava fark etmeden 10 sn'nin altında bağlanıyor ;)

Root Explorer programını kullanarak system / etc / gps.conf dosyasını bulun üzerinde uzun süre parmağınızı tuttuğunuzda çok seçenekli pencere açılacaktır.
    oradan Open with dediğinizde yine çok seçenekli bir pencere açılacaktır.Burada Text editor'u seçiyoruz.

İlk sırada NTP_SERVER = cn.pool.ntp.org yazılı olduğunu göreceksiniz. Burada cn yerine tr yazıyoruz ve satır şu şekilde olacak NTP_SERVER = tr.pool.ntp.org daha sonra geri çıkarken kaydedip eski dosyanın yedeğinide .bak olarak alacaktır.

İşlem tamam cihaz şimdi 10 saniye içinde GPS'e bağlanıyor.
    ROOT,CMW,GOOGLE UYGULAMALARI

Arkadaşlar root ,CMW ve google market gapps olayını halletim şu anda kısaca anlatayım yaptıklarımı zamanım olursa resimli olarak anlatacağım;Lütfen bir problemle karşılaşmamak için adım adım gidin;

1)Öncelikle driver olayını çözeceğiz aşağıdaki adresten driverı yüklüyoruz.Bu akıllı cihazlar için genel bir driver.Linkte yükleme açıklamalarıda var.

http://www.chintech.nl/adb-drivers-installeren-via-pdanet/

2)Daha sonra root olayına geçiyoruz aşağıda bunun için videolu açıklama var .Ben yinede kısaca anlatayım eğer yukarıdaki driverı yüklediyseniz
    uploaded.net
    Root_with_Restore_by_Bin4ry…zip (4,14 MB) - uploaded.net
    http://uploaded.net/file/h44f6vni
    programını indirin üç dosya çıkacak videodaki yönergelere göre önce cihazınızın görünmesini sağlayın stuff ile benimki 12345678ABCDEFG olarak göründü daha sonra RunMe.bat dosyasını çalıştırarak 1 seçeneğini seçin bu seçenek telefonlar içindir.Daha fazla bilgi için xda linkide
    XDA Developers
    Root MANY ANDROID! [Upd: 20.07.2014] - Updated: New Z2 Root by CubeandCube
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460
    cihazdan izin verin Neo kendini birkaç defa resetledikten sonra SU yani superuser programı cihazınızda olacak ve tatata taaaaaaaaa cihaz rootlu olacak

videolinki;
    http://www.youtube.com/v/7EpkrCq1gfM&&hd=1&autoplay=1&rel=0&fs=1&showsearch=0&showinfo=0&iv_load_policy=3&probably_logged_in=0

3) Sıra geldi CMW yu yani recovery i kurmaya bunun için aşağıdaki üç dosyayı indirerek sd kartınızın ana dizinine atınız.

Recovery;

mobile uncle programı

google uygulamaları (gapps ıcs)

mobile uncle programını önce sd karttan seçerek yükleyin daha sonra çalıştırın.
    Superuser devreye girecek izin verin. Recovery update seçeneğini seçin.Gelen ekrandan 5.184 mb lık olan recovery.img yi seçin, önce yükliyeyim mi diye soracak yes ,sonra recovery ile yeniden başlatayım mı diyecek yine yes
    Böylece CMW yüklenmiş oldu

4)Google play ve google uygulamaları
    Cihazımız enson olarak recovery ile açılmıştı .Recoveryi hiç kapatmadan İnstall from the sd card seçeneğini seçin
    sd cardta gapps-ics-20120429-signed.zip dosyasını seçin
    gelen ekranda yes olan bölüme gelerek power tuşu ile onaylayın.Bu arada hatırlatayım recovery de dokumatik çalışmaz ses tuşları ile yukarı aşağı power ile enter yapacaksınız
    Yükleme bitince İnstall from sd card complete yazısı gelecek.Go back yapıp restatı seçin Android upgrading yazısından sonra tatam google play de tamam artık markete girip üyeliğinizi aktif edebilirsiniz.

Şunuda hatırlatayım ben yukarıdakileri yaptım ama herkez kendinden mesuldur.Herhangi birproblemde sorumluluk işlemi yapana aittir. Bu yazıyı hazırlamamda hollanda formundan
    Downstar arkadaşa teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetyner -- 13 Ocak 2013; 16:04:57 >

• ROMLAR

Taiwan_101 N02-M V.09 (en güncel Rom türkçe dil seçeneği yok)
    www.4shared.com
    4shared - ücretsiz dosya paylaşımı ve depolama
    http://www.4shared.com/zip/szwuHCgy/Taiwan101_NEO-N002_ICS_V09.html

Taiwan_101 N02-M V.07 (stabil bir şekilde türkçe videolar tam ekrana geçince mavi ekran sorunu var)

T15 rom(türkçe yok)

T12 multi rom (türkçe seçeneği var %99.5 türkçe )

Lewa rom (türkçe dil destegi yok)

(lewa rom güncelleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetyner -- 13 Ocak 2013; 15:59:36 >

• Öncelikle konunuz hayırlı olsun. Ancak bir düzeltme gerekli bu modelin gpusu mali400 değil PowerVR sgx 531'dir.

İşlemcisi u8520 olan modelde mali-400mp bulunuyor. Ancak o modelin de şu an için imei, root gibi olayları var.

Gpu kıyaslama listesine buradan bakabilirsiniz

Edit: Link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper -- 15 Kasım 2012; 11:11:03 >

• uzun bi düşünme sürecinden sonra bende neo sipariş etmiştim ürün kargoya verildi şimdi bekleme sürecindeyiz ürünü kimler aldı bi liste yapalım ve yardımlaşırız
  • Bende bekliyorum honkong ile göndermişler.Bu arada konuda hayırlı olsun
  • http://bbs.neomobile.com.cn resmi sitesinin forumudur.Çince ama google taranslate sağolsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün sipariş verdim ben de, çok heyecanlıyım bekliyorum. :)
  • imei nasıl oluyor bu modelde arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

imei nasıl oluyor bu modelde arkadaşlar

mtk65xx işlemci ve chipsetlerde imei uygulaması aynıdır. Aşağıdaki yöntemle değiştirebilrsiniz.

a. Google Play'den Mobile Uncle Tools programını indirin.
    b. Programı açın ve sırasıyla şu işlemleri takip edin: EngineerMode->Engineer Mode (MTK)->CDS Information->Radio Informatıon. Karşınıza Phone 1 ve Phone 2 var. Ben tek sim kullanacağım için kartı W/G yazan yere taktım, 3G'ye bağlandım gayet hızlı, aramada falan sıkıntı yok, telefonda 1. SIM diye görünüyor. Phone 1 bölümüne girip AT+ yazan yeri tıklayın, zaten E harfine tıklayınca karşınıza iki kod hazır halde çıkacak, birinciyi seçin, iki tırnak arasına tıklayıp kullanmak istediğiniz IMEI'yı yazın.
    c. İkinci SIM'i de kullanacaksanız Phone 2'ye tıklayın, alt satırdaki AT+ yazan yere tıklayın E harfine basın karşınıza çıkan ikinci kodu seçin. Tırnak içine kullanacağınız IMEI'yı yazın.
    d. Send At Command'e tıklayın. Allta işlemin tamamlandığını belirten yazı çıktıktan sonra programdan çıkın, telefonu yeniden başlatın. *#06* nosunu arayın, karşınıza kullandığınız IMEI veya IMEI'ler çıktıysa işlem tamamdır.

Karşınıza çıkacak kodlar:

-> phone 1 için -> AT+EGMR=1,7,"yeni yazacağın imei numarası"

-> phone 2 için -> AT+EGMR=1,10,"yeni yazacağın imei numarası"

• Bir tanıtıcı video daha;

• experia ile karşılaştırma 1

• experia ile karşılaştırma 2 ekranda parlamaya dikkat

• 3

• aliexpress te varmı bu telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

aliexpress te varmı bu telefon

var hocam şu anda aliexpress lightake ekotalk ekowalk ta mevcut
  • ben bulamadım link varsa bakayım verirmisiniz
  • bu telefonu newman sayfasında ilk oneren kişi ben olarak söyleyebilirimki cok harika bir telefon suan lightake te 168 usd ki fiyatı cok cok iyi benim amoi gelsin bundan da bir tane almayı dusunuyorum mtk 6577 işlemcili telefonlar suan tam fiyat performans urunleri alan arkadaslara hayırlı olması dileğiyle root ve imei değiştirme işi bence cabuk halledersiniz
  • Konu hayırlı olsun
    Bende aldım bu urunden suan kargoda beklıyoruz bakalım
  • lightake güvenlimi
    kimler aldı şimdi bu modeli
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.