Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kia sephıa

Neo n02 m telefonun camı kırıldı. daha önce camı kırılan arkadaş oldumu. internetten alabileceğimiz yer varmıdır. yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar kırılan ekran işini naptınız acaba? bir arkadaşıma satmıştım onunda ekranı kırılmış. dpkunmatik ve lcd de sorun yok sadece dış cam kırık şu an kullanıyor ama bulabilirsem alayım diyorum cevabınızı bekliyorum
  • Ekran kirik halde kullaniyoruz. ekran temin edilemedi. lcd panel ve dokunmatikte sorun yok .

siz cam ekrani buldunuz mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Ekran kirik halde kullaniyoruz. ekran temin edilemedi. lcd panel ve dokunmatikte sorun yok .

siz cam ekrani buldunuz mu ?

sizden haber bekliyordum. simdi ben de arayışa geçicem. bendeki cihazda da lcd ve dokunmatikte sorun yok bulmamiz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebay ve aliexpress de goremedim. bulabilirsen link ve yer desen iyi olur. basit ama parca goremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sweden post nasıldır?
  • Arkadaşlar benim de ekran kırıldı, bunun çözümünü bulabilen var mı? Yedek parça olarak temin edebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbrain -- 22 Şubat 2015; 18:27:52 >
  • benim de ekran kırık ama hicbir yerde bulamadim tek yatiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.