Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtgrgn16
    Valla insan ne kadar olsa da tırsıyor 5 tane telefon getittirdim hep eşe dosta kendimize olunca kaldık beklemedeyiz :S

:) Ne diyeyim, bende eşi dostu ucuza kaliteli telefon sahibi yaptım, şimdi sıra bana geldi. Mesajı okuyunca ilkin tırstım ancak düşününce yeni kanun bizimle alakalı değil gibi geliyor.
  • Bekleyip göreceğiz sular bulanmadan durulmaz önce bir bulanacak önce güvenlik önlemleri alınacak daha sonra o kadar tedbir alınmayacak. Olumsuz birşey yaşayan inşallah olmaz ama olursa da görmüş olacağız işte.
  • quote:

Bekleyip göreceğiz sular bulanmadan durulmaz önce bir bulanacak önce güvenlik önlemleri alınacak daha sonra o kadar tedbir alınmayacak. Olumsuz birşey yaşayan inşallah olmaz ama olursa da görmüş olacağız işte.

Arkadaşlar tüm telefonları hep aynı isimle mi getirttiniz. Aynı isimle almanın gümrüğe takılmada bir rolü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: piyangom

quote:

Bekleyip göreceğiz sular bulanmadan durulmaz önce bir bulanacak önce güvenlik önlemleri alınacak daha sonra o kadar tedbir alınmayacak. Olumsuz birşey yaşayan inşallah olmaz ama olursa da görmüş olacağız işte.

Arkadaşlar tüm telefonları hep aynı isimle mi getirttiniz. Aynı isimle almanın gümrüğe takılmada bir rolü var mı?

yok genelde farklı isimlerle getiriyoruz ama artık gümrük yasası değişti beklemede herkes kimse daha birşey getittirmiyor..
  • ips ekranlı neo n002i cihazım satılıkdır arkadaşlar isteyen olursa mesaj atabilir
  • Fiyat nedir dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik bi problem var telefonla ilgili. 1. ve 2. sim'leri aynı anda takınca 2.si çalışmıyor. Ayrı ayrı takınca çalışıyor. Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

quote:

Orijinalden alıntı: mbrain

Telefona bugün 2. hat olarak vodafone taktım ancak Turkcell ile internete bağlanırken vodafone ile bağlanamıyorum. Bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı? İnternet ayarlarını kontrol ettim doğru görünüyor.

Bu ve bunun gibi MTK6577 çipsetli telefonların ikinci hattından sadece Edge olarak internete bağlanabilirsiniz. "İnternete bağlanamıyorum" ile kastınız 3G bağlanamamaksa, sebebi budur. Edge olarak bile bağlanamıyorsanız, ikinci hat için Edge ayarlarını kontrol etmeniz işe yarayabilir.

Edge olarak değil hiç bağlanmıyordu. Sonra kendi kendine düzeldi anlamadım.

• Neo N03 çıkıyor ama bu sıralar almak nekadar mantıklı bilemiyorum
  • arkadaslar telefonumun ekrani kirildi alttaki lcdde hasar gördü telefon pert anlayacağınız yedek parça var mıdır ne yapacam ya

• 2. imei nasıl değiştiriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

arkadaslar telefonumun ekrani kirildi alttaki lcdde hasar gördü telefon pert anlayacağınız yedek parça var mıdır ne yapacam ya

Geçmiş olsun kıardeşim. ;stersen resmi sitesi ile bir yazış ama yenisini alsan daha mantıklı sanki
  • quote:

2. imei nasıl değiştiriliyor?

mobile uncle tools ile değiştirebilirsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

arkadaslar telefonumun ekrani kirildi alttaki lcdde hasar gördü telefon pert anlayacağınız yedek parça var mıdır ne yapacam ya

Geçmiş olsun kıardeşim. ;stersen resmi sitesi ile bir yazış ama yenisini alsan daha mantıklı sanki

saol hocam valla çok çaresizim ya mtk6589lu büyük bir şey alayım diyorum ben de ama şimdi de gümrük olayı çıktı tereddütlerim var ne yapsam bilemiyorum türkiyeden hali hazırda getirtmişlere bakıyorum 600 tl nedir arkadaş 170 dolarlık şeye 600 tl fiyat koyuyor ne yapcam bilemiyorum herhalde riske girip yurtdışından getirecem

• quote:

quote:

AT+ yazan kısma tıklayıp oraya giriş yapamıyorum mobile uncle toolsta.
  • quote:

quote:

quote:

AT+ yazan kısma tıklayıp oraya giriş yapamıyorum mobile uncle toolsta.

Az önce aşağıdaki yöntemi denedim.Eğer birinci imei'yi ilk sayfadaki mal imei programı ile değiştirdiysen ikinci imei 'yi (phone 2) bu yöntemle değiştirebiliyorsun. Enazından ben değiştirdim. Sende olmuyorsa başka bir problem vardır.

* # * # 3646633 # * # *

Sonra

CDS Information

Sonra

Radio Information

Sonra Sim1 için

Phone1

Sonra

Hurda telefondan aldığınız imei numarasını

AT+EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)

Sonra

Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor

Sim2 için

Phone2

Sonra

Hurda telefondan aldığınız imei numarasını

AT+EGMR=1,10,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)

Sonra

Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor

• 4 çekirdekli neo n03 basic lightake ten 185,99 USD fiyat çok iyi ön satışta alsammı diyorum ön satıştan
  • çok büyük
  • Bu telefon için pil almak istiyorum ama bulamadım. Aynı pil tipine sahip başka telefon varmı, onu da alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.