Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: mbrain

Batarya nerden satın alabilirim? benimki öldü sanırım

http://lightake.com/detail.do/sku.1850mAh_Original_Lion_Battery_for_N02_M_3G_Cell_Phone-59382

Teşekkürler
  • Fiyatı ne kadar beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamtaner

Fiyatı ne kadar beyler

linki aşağıda incelersin

http://lightake.com/product-tags-result.do/Search.neo
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

quote:

Fiyatı ne kadar beyler

linki aşağıda incelersin

Alsak pişman olur muyuz? Sonucta çin malı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Fiyatı ne kadar beyler

linki aşağıda incelersin

Alsak pişman olur muyuz? Sonucta çin malı

Orasını bilemem zevk senin para senin sonuçta gümrüğe takılma riskide var. Forum burada biraz araştırıp artılarını eksilerini görebilirsin.

• İki arkadaşın teli geldi.Şu günlerde kargo çok hızlı siparişten 6 gün sonra geldi teller
  • daha neler :) hangi posta yolu HK mi ? benimki de 3gündür ülkeye giriş yapamadı bende 22sinde verdim siparişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

daha neler :) hangi posta yolu HK mi ? benimki de 3gündür ülkeye giriş yapamadı bende 22sinde verdim siparişi.

Çin postası CN uzantılı olan.Özellikle yılbaşında 48 gün bekleyen arkadaşlarım olmuştu şu günlerde çok hızlı bir arkadaşın 6 günde diğerinin 9 günde kargoları geldi
  • quote:

İki arkadaşın teli geldi.Şu günlerde kargo çok hızlı siparişten 6 gün sonra geldi teller

Siz de mi lightake'den aldınız? Lightake'den alan arkadaşlar, öncesinde siteyle görüştünüz mü? stok durumu, kutunun üstüne yazılacaklarla ilgili görüşmeye gerek var mı yoksa onlar Türkiye'ye gönderecekleri her şeyi usulüne uygun mu ayarlıyorlar?

• Telefonumda Taiwan_101 romu nu kullanıyorum. İçinde de bir sürü program var. İşime yaramayanları kaldırdım, ama bazıları uygulamalar dan kaldırılmıyor. Bu tip programları nasıl silebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkan

quote:

İki arkadaşın teli geldi.Şu günlerde kargo çok hızlı siparişten 6 gün sonra geldi teller

Siz de mi lightake'den aldınız? Lightake'den alan arkadaşlar, öncesinde siteyle görüştünüz mü? stok durumu, kutunun üstüne yazılacaklarla ilgili görüşmeye gerek var mı yoksa onlar Türkiye'ye gönderecekleri her şeyi usulüne uygun mu ayarlıyorlar?

Evet Lightake.com 'dan aldık.Aslına bakarsan yazışmak nekadar yarar sağlıyor bilmiyorum ama son gelen pakette yazışmadığımızın üztüne cellphone yazmışlar o gümrükten geçti.Diğer yazıştığımıza ebook yazdırdık oda gümrükten geçti.Şu ana kadar yakın çevremden 15 e yakın bu telefondan alan oldu üç tanesinin üzerinde cellphone yazıyordu problem yaşamadik mp4 yazdırdığımız bir tanesi gümrüğe takıldı geri gitti yazışmalarla tekrar gönderdiler elimize ulaştı.

• quote:

Cevap için teşekkürler. Son olarak N002i'nin pili 1850 mah imiş. Bu pille normal kullanımda günü rahat atlatıyor mu? Daha yüksek kapasiteli pili var mı piyasada satılan. Batarya ve kamera performansı hakkında düşünceniz nedir? Ben lightake'e 2 gündür servis@lightake adresinden ve üyelik sayfasının customer support kısmından mail atıyorum dönen yok. Siz hangi yolla iletişim kuruyorsunuz. Çin'den telefon işine ilk kez gireceğimden önce bu telefonla denemek istiyorum. Geleceğinden emin olsam direk xiaomi mi2s alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkan -- 2 Haziran 2013; 18:53:04 >
  • quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. Son olarak N002i'nin pili 1850 mah imiş. Bu pille normal kullanımda günü rahat atlatıyor mu? Daha yüksek kapasiteli pili var mı piyasada satılan. Batarya ve kamera performansı hakkında düşünceniz nedir? Ben lightake'e 2 gündür servis@lightake adresinden ve üyelik sayfasının customer support kısmından mail atıyorum dönen yok. Siz hangi yolla iletişim kuruyorsunuz. Çin'den telefon işine ilk kez gireceğimden önce bu telefonla denemek istiyorum. Geleceğinden emin olsam direk xiaomi mi2s alırdım.

Bence neo değilde jiayu g3 veya lenovo a820 al bendede neo vardı sattım jiayu aldım neonun ekran çözünürlüğü jiayuya göre düşük buda baya belli ediyor kendini jiayuda batarya performansıda çok iyi birde neonun yazılım desteği çok kötü hala 4.1 çıkmadı.lenovonun en büyük artısıda dört çekirdek işlemci ve fiyatı çok iyi .bende jiayuyu satıp lenovo almayı düşünüyorum.bunlar benim düşüncelerim diğer arkadaşlarında yorumlarını al ona göre karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Çok teşekkür ederim.Aradığım da bu yorumlar zaten.Keşke A820'i flaşlı yapsalardı.Gerçekten güzelmiş.Tekrar düşünmeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

quote:

quote:

Bence neo değilde jiayu g3 veya lenovo a820 al bendede neo vardı sattım jiayu aldım neonun ekran çözünürlüğü jiayuya göre düşük buda baya belli ediyor kendini jiayuda batarya performansıda çok iyi birde neonun yazılım desteği çok kötü hala 4.1 çıkmadı.lenovonun en büyük artısıda dört çekirdek işlemci ve fiyatı çok iyi .bende jiayuyu satıp lenovo almayı düşünüyorum.bunlar benim düşüncelerim diğer arkadaşlarında yorumlarını al ona göre karar ver.

Günde 1-1,5 saat internet biraz müzik normal konuşma günde 8- 10 görüşme Pil yaklaşık 1,5 gün gidiyor.Tabiki bu sana ve kullanımına bağlı.

Jiiayu G3 bencede güzel bir tel hiç kullanmadım ama özellikleri iyi.Ama arada da 50 usd fark var az buz değil yani.

mail için contact@lightake.com adresini kullanabilirsin

Şimdiye kadar Neo bana yetti asphalt 7 ,nova3 dahil pek çok oyunu denedim açmadığı olmadı tüm uygulamalar rahatlıkla çalışıyor.Isınma sorunu var ama 8. ayımdayım üç defa tepe üstü düşürdüm hala canavar gibi çalışıyor.Malzeme kaliteside hiç fena değil hiç bir yerinde renk solması atması soyulma ve benzeri problemler yaşamadım.Bir abimizin telefonunda yakınlık sensörü problemi vardı geldiğinde bunun dışında problem yaşayanı görmedim yakın çevremde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adki -- 3 Haziran 2013; 19:09:44 >

• neo n02i lightake'te 144,99 usd
  • Şuan kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz rom hangisi? Bende 4.0.3 yüklü şuan.

Bir de recovery moda girdiğim zaman ölü android fotoğrafı geliyor, nasıl düzeltebilirim? Mobile uncle tools'tan recovery.img'i seçip yükle dedim bu sefer hiç açılmadı recovery modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbrain -- 17 Haziran 2013; 18:25:06 >
  • lightake. com dan telefon siparişi vermiştim ve üzerine mp4 yazmalarını ve fiyatını düşük göstermeleri için meil atmıştım. bana şöyle bir cevap geldi
    Hi friend,

Hi friend,

Thanks for your email.

This is Amy from lightake.com.

We normally declare it as the original name and at the 1/3 ~1/2 cost of the product value. If the package name is different from the inside product, Custom will return it.

While if you're ready to take all the risks of that, we'll do as you requested.

More details, pls click the following link,
    http://lightake.com/help/detail.do/ID.30

Looking forward to your early reply.

Best regards,

Amy

nasıl hareket edeyim. düşüncelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kia sephıa

lightake. com dan telefon siparişi vermiştim ve üzerine mp4 yazmalarını ve fiyatını düşük göstermeleri için meil atmıştım. bana şöyle bir cevap geldi
    Hi friend,

Hi friend,

Thanks for your email.

This is Amy from lightake.com.

We normally declare it as the original name and at the 1/3 ~1/2 cost of the product value. If the package name is different from the inside product, Custom will return it.

While if you're ready to take all the risks of that, we'll do as you requested.

More details, pls click the following link,
    http://lightake.com/help/detail.do/ID.30

Looking forward to your early reply.

Best regards,

Amy

nasıl hareket edeyim. düşüncelerinizi bekliyorum.

Telefon olarak yazarlarsa kesin donuyor zaten. Mp4 yazmalarini isteyin

• quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Verimlilik ve problemsiz olmak üzere hangi rom daha stabil.

Bende ingilizce CWM recovery var

Buna göre
    Taiwan101_MOD_NEO-N02-M_ICS_V.04-3 mi ?
    http://www.4shared.com/zip/jzIJBIV4/Taiwan101_MOD_NEO-N02-M_ICS_V0.html

Yoksa Taiwan101_NEO-N002_ICS_V.07.2.zip daha iyi
    http://www.4shared.com/zip/IRNBw1WK/Taiwan101_NEO-N002_ICS_V072.html

Bu iki rom, herhangi CWM ile yüklenebilir mi

Yoksa versiyona özel CWM mi gerek ? Acil cevap olursa

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.