Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Bu telefona foursquare yükleyen var mı.

İkinci kere soruyorum,cevap bekliyorum. 4.0.4 rom t12

var ben kulalnıyorum. üzerinde gelen rom da yükleyememiştim telefon ismi yüzünden. taiwan 101 rom da yükleniyor ve çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

var ben kulalnıyorum. üzerinde gelen rom da yükleyememiştim telefon ismi yüzünden. taiwan 101 rom da yükleniyor ve çalışıyor

Ben o kadar build den ismini vs değiştirdim düzelmedi,build de ismi Nexus olarak yaptım. rom mu değiştirmek gerek mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 19 Mart 2013; 15:34:10 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben o kadar build den ismini vs değiştirdim düzelmedi,build de ismi Nexus olarak yaptım. rom mu değiştirmek gerek mecburen

bende taiwan 101 romda kullanıyorum. Problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

quote:

quote:

quote:

İndirmek için üyelik mi gerek
    http://www.4shared.com/zip/jzIJBIV4/Taiwan101_MOD_NEO-N02-M_ICS_V0.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İndirmek için üyelik mi gerek
    http://www.4shared.com/zip/jzIJBIV4/Taiwan101_MOD_NEO-N02-M_ICS_V0.html

olabilir benim üyeliğim vardı oradan indirdim

• Arkadaşlara verdiğimiz son üç siparişten biri geldi. Biri gümrüğe takıldı sanırım bu aralar gümrük baya sıkı
  • quote:

Arkadaşlara verdiğimiz son üç siparişten biri geldi. Biri gümrüğe takıldı sanırım bu aralar gümrük baya sıkı

Evet gümrük sikiymis bende jiayu g3 sipariş ettim ama gelirmi bakıcaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışık sensörü problemi yaşayan var mı?
  • quote:

Arkadaşlara verdiğimiz son üç siparişten biri geldi. Biri gümrüğe takıldı sanırım bu aralar gümrük baya sıkı

Ne yaptınız takılınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgrgn16

quote:

Ne yaptınız takılınca?

Henüz beklemedeyiz

• quote:

quote:

quote:

Ne yaptınız takılınca?

Henüz beklemedeyiz

Bir arkadaşa 2. telefonunu sipariş ettik inşallah takılmaz.. Ben NEO NO 03 ü bekliyorum ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan var mı??????

• quote:

ışık sensörü problemi yaşayan var mı?

bende de var sorun sağlıklı çalışmıyo. lux dash programını kullanıyorum ön kamerayı her tuş açışında açarak ortam ışığına göre ayarlamalar yaptım daha sağlıklı oldu herşey. aynı programda ışık sensörü ile de ayar yapılıyo ama test ederken ya 0 veriyor yada maximum değer 10240 veriyor bu yüzden ayar yapamıyorum. sanırım bu sorun taiwan 101 romunda oldu yada sonradan yüklediğim programlar bi bozukluk yarattı en başda yoktu gibi geliyor ama kamerayı kullandırttığımdan ihtiyaç duymadım tavsiye ederim programı.
  • quote:

quote:

quote:

Ne yaptınız takılınca?

Henüz beklemedeyiz

bugün sürekli telefon getiren bir arkadaşım gümrüklere xray cihazları konulduğunu bu dedektörlerle arama yapıldığın bundan sonra getirmenin imkazsız olduğun söyledi. Acaba ondan mıdır gümrüğe takılmaların sebebi. diğer telefonunuz ne oldu 3.

• Bugün bir arakdaşımızın eline ulaştı Xray olsa o gelmezdi diye düşünüyorum.. Hatta bugün eşimden sonra bende sipariş vereceğim..
  • Bugün bir arkadaş için getirttiğimiz ve gümrüğe takılan telefon için arkadaş aracı sokarak gümrüğe gitti ve bana kameraların önünde kuttnun açıldığını ve gümrüğe takılırsa almanın imkansız olduğunu söyledi.Orada geri iade için bir form doldurmuşlar telefon geri gönderilecekmiş
  • Şunuda ekleyeyim üç arkadaşa aynı gün sipariş verdik ikisi geldi biri gümrüğe takıldı
  • quote:

Bugün bir arkadaş için getirttiğimiz ve gümrüğe takılan telefon için arkadaş aracı sokarak gümrüğe gitti ve bana kameraların önünde kuttnun açıldığını ve gümrüğe takılırsa almanın imkansız olduğunu söyledi.Orada geri iade için bir form doldurmuşlar telefon geri gönderilecekmiş

Hocam aliexpres deki lightake satıcısı lichard lee den aralık 2012 de aldığım RC061431596HK takip numaralı neo n002 geldiğinde gümrüğe takılmıştı almamın imkansız olduğunu bildiğimden dilekçe yazıp fax çektim geri gitmesi için tamam herşey güzel 21 ocak 2013 de geri gönderildi. Gel gelelim 24 Ocakdan beri hongkong da bir yerlerde hala satıcıya ulaşmadı nedenini de bilmiyorum hala paramı alamadım. Arkadaşına HK post ile geldiyse işi zor. Bu konuda bize yardımcı olacak deneyimli arkadaşlar varsa yardımlarını esirgemesinler 2 aydır paramı alamıyorum.

• quote:

Hocam aliexpres deki lightake satıcısı lichard lee den aralık 2012 de aldığım RC061431596HK takip numaralı neo n002 geldiğinde gümrüğe takılmıştı almamın imkansız olduğunu bildiğimden dilekçe yazıp fax çektim geri gitmesi için tamam herşey güzel 21 ocak 2013 de geri gönderildi. Gel gelelim 24 Ocakdan beri hongkong da bir yerlerde hala satıcıya ulaşmadı nedenini de bilmiyorum hala paramı alamadım. Arkadaşına HK post ile geldiyse işi zor. Bu konuda bize yardımcı olacak deneyimli arkadaşlar varsa yardımlarını esirgemesinler 2 aydır paramı alamıyorum.

Bende jiayu aldım arızalı çıktı geri gönderdim 1 haftadır kargo çinde görünüyor fakat teslim edilemiyor, Minidealden aldım, Bana kargo şirketini arayın dediler bende çince bilmiyorum kargo sizin ülkenizde sizin şehrinizde (sehenzen) lütfen siz ilgilenin dedim onlarda tamam not aldık ilgilenecez dediler ama ses seda yok. Bu konuda Gerçekten yardıma ihtiyacımız var

• quote:

sayın adki, hangi siteden sipariş vermiştiniz.

• Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var NEO N003 ün fiyatı 185 dolar iken neden hiç kimse bu telefonu almiyor veya yorum yapmiyor? Varsa dezavantani bizide bilgilendirirmisiniz.http://lightake.com/detail.do/sku.Pre_sale_NEO_N003_Basic_Quad_Core_MTK6589_Smart_Phone_5.3_Inch_IPS_Screen_1080P_Android_4.1_3G_GPS_1GB_8GB_White-61957

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.