Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
50.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Birde şu
    http://www.aliexpress.com/item/High-performance-Star-N9330-i9300-Biger-size-5-5-inch-MTK6577-Dual-core-1-2GHz-Android/661954609.html
    telefon nasıl acaba ?

Ekran büyük ancak pili yeterli. Ancak 512 mb ram hem de bu ekranda ics ile birlikte çok tatmin etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooper

quote:

Birde şu
    http://www.aliexpress.com/item/High-performance-Star-N9330-i9300-Biger-size-5-5-inch-MTK6577-Dual-core-1-2GHz-Android/661954609.html
    telefon nasıl acaba ?

Ekran büyük ancak pili yeterli. Ancak 512 mb ram hem de bu ekranda ics ile birlikte çok tatmin etmez.

Açıklamanız için teşekkürler neo ideal o zaman f/p bakımından :)

• quote:

Birde şu
    telefon nasıl acaba ?

Rami 512 bizimkilerde 1gb birde ekrani cok buyuk 5.5inc tasima sikinti olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum honkong post ta göründü Kazasız belasız gelir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

Telefonum honkong post ta göründü Kazasız belasız gelir inşallah

hocam sen bizden 1 gün önce sipariş vermiştin bizimki ayın 11de kargoya verilmişti senin ki ne zaman verildi ve sistemde gözüküyor
  • Telefonda google play ön yüklü değil ama biraz araştırdım.Root işlemi yapıldıktan sonra yüklenebiliyormuş.Telefon gelince işimiz çok anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

Telefonda google play ön yüklü değil ama biraz araştırdım.Root işlemi yapıldıktan sonra yüklenebiliyormuş.Telefon gelince işimiz çok anlaşılan :)

o işlem çok basit yeterki telefon gelsin .apk uzantılı dosyası var telefona atıyosun saniyesinde kuruluyor
  • telefonun üreticisi bugün yeni bir versiyon yüklemiş destek iyi olacak herhalde telefonahttp://www.neomobile.com.cn/download.php
  • lightakeden hala cevap gelmedi...

• Telefonun bu kadar ucuz olması aklımda soru işaretleri belirtti. 1gb ramli 4.5" bir cihaz neden bu fiyata satılır.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: torenzi

Telefonun bu kadar ucuz olması aklımda soru işaretleri belirtti. 1gb ramli 4.5" bir cihaz neden bu fiyata satılır.....

Cin mali oldugu icindir veya biz pahali telefona alismisizdir vergiden dolayi uzakdogudaki ayni cihazlar genelde bu fiyatlarda

• Merhaba arkadaslar bende epeyden beri araştıryorum telefonları bu güzel bi model işlemci ve ram olarak gayet iyi fiyatına göre lakin benim bir sey dıkkatımı cektı turkce dil destegi mevcut degıl galıba
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

quote:

Orijinalden alıntı: torenzi

Telefonun bu kadar ucuz olması aklımda soru işaretleri belirtti. 1gb ramli 4.5" bir cihaz neden bu fiyata satılır.....

Cin mali oldugu icindir veya biz pahali telefona alismisizdir vergiden dolayi uzakdogudaki ayni cihazlar genelde bu fiyatlarda

Ben bu cihazlari uzun zamandir arastiriyorum. Çin mali olmasi sorun degil ama cihaz Mtk6575 cihazlarinin sinifinda bir fiyat araliginda. Mutlaka eksi bir yonu vardir diye dusunuyorum. Bende aliexpressdeki 30 dolarlik indirimi bekliyorum. Derhal Star N9776 yada N9330 siparis edicem. Ama yinede kararsizim.

• Benim Telefonda honkongpostta gozukmus ama sadece turkey yaziyo adres falan gozukmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mimsin

Merhaba arkadaslar bende epeyden beri araştıryorum telefonları bu güzel bi model işlemci ve ram olarak gayet iyi fiyatına göre lakin benim bir sey dıkkatımı cektı turkce dil destegi mevcut degıl galıba

etotolk ile alırsan türkçe dil ile yolluyorlar ama çinde ve rusyada telefon için rom yapıyorlar tahminim türkçe olan rom da çıkar olmadı ingilizce kullanırsın
  • kargo sorgulamasını hangı sıteden yapıyorsunuz?
    lightake nasıl bı sıteyse trackıng vermıs ama hangı sıteden sorgulamayacagımı soylemedı

• Arkadaşlar ürün ilk kime gelirse ufaktan bir inceleme bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

kargo sorgulamasını hangı sıteden yapıyorsunuz?
    lightake nasıl bı sıteyse trackıng vermıs ama hangı sıteden sorgulamayacagımı soylemedı

http://www.17track.net/IndexEn.html

kargon ne alemde hocam
  • was posted on 15-Nov-2012 and is being processed for delivery to the addressee.

Heralde 10gun surer bu bekleyıs

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

was posted on 15-Nov-2012 and is being processed for delivery to the addressee.

Heralde 10gun surer bu bekleyıs

bu aşamalar nsl olucak ki şimdi kaydı işlenmiş herhalde ne zaman yola çıkacak sonraki süreçler vs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.