Şimdi Ara

zenmate eklentisi chorme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eklentiyi yükledim fakat mail adresimi girdiğim halde bir uyarı çıkıyor ekranda .. ne yapacağımı tam olarak anlayamadım bilgisi olan var mı ?

zenmate eklentisi chorme

• eskikitap kullanıcısına yanıt
    bendede böyle oldu. başka bir mail adresiyle yaptım.
  • farklı mail adresi ile deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pop-up

farklı mail adresi ile deneyebilirsin.

sanırım yandex.com uzantılı olanlara karşı öyle davranıyor :) hotmail.com uzantılı bir mail adresi ile denedim ..sorun yok şu an çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 28 Mart 2014; 18:29:32 >
  • Bazı mail uzantılarını kabul etmiyor muhtemelen. Yandex bunlardan biri olabilir. Gmail ile kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yok. Eklenti çok iyi çalışıyor. Twitter ve YouTube sorunsuz şekilde,hatta bazen eskisinden daha hızlı çalışıyor diyebilirim. Tabii bu eklenti açıkken bankacılık işlemlerini vs. yapmanızı önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Bazı mail uzantılarını kabul etmiyor muhtemelen. Yandex bunlardan biri olabilir. Gmail ile kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yok. Eklenti çok iyi çalışıyor. Twitter ve YouTube sorunsuz şekilde,hatta bazen eskisinden daha hızlı çalışıyor diyebilirim. Tabii bu eklenti açıkken bankacılık işlemlerini vs. yapmanızı önermem.

evet epey iyi çalışıyor ve de firefox eklentisi olan stealthy eklentisinden daha hızlı açıyor twtter ve youtube sayfa ve videoları..yok hayır banka işlemleri yaparken google chrme kullanmıyorm ..firefox üzerinden yapıyorm ..bilgi edinmk için soruyorum ..bu eklenti açlşırken banka işlemleri gibi önmli işleri neden yapmayalım ? açıklaması nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 30 Mart 2014; 2:06:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome Kelime Kaydetme Eklentisi
    4 yıl önce açıldı
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.