Şimdi Ara

Zenon Görünümlü Beyaz Far - Sağlıklı Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar yeni hyundai era araç aldım. Ampüllerimi beyaz yapıcam. Daha önce 98 model yumurta kasa accentim vardı ona beyaz philips ampül kullandım ve beni hiç üzmedi ne karama ne patlama gibi sorun olmadu yoluda gayet iyi gösteriyordu. Hangi modelini ozamanlar aldığımı hatırlamıyorum ama şimdiye göre çok para vermiştim. Forumda değişik markalardan söz ediliyor herkez çeşitli sorunlar yaşamış. Bende kimsenin sorun yaşamaması için bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Benim görüşümde veya olmayanların düşüncelerini merak ediyorum. Lütfen Paylaşınız. Şu ürünleri almak istiyorum.

Far için

Philips H4 Diamond Vision 5000K Set

Park için

Philips Photon SMD Mavi High Led Metal Dipsiz Park Ampülü

Bu ürünleri almayı düşünüyorum. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. Diğer arkdaşlarında Çin malı ampülleri alıp sorun yaşamasını istemem.

Bu arada erada H4 kullanılıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerfx -- 25 Aralık 2010; 20:24:17 >

• bende h4 diamond vision var çok memnunum ancak yağmurlu havalarda özellikle kar yağdığı zaman görüş kalitesinin düştüğünü duymuştum daha karlı havada kullanmadığım için bilemiyorum tabi ki bu diamond vision için değil beyaz tüm ampüller için geçerli olacağını düşünüyorum. Bu arada şunuda söyliyeyim kesinlikle 100 W olanlardan alma 55 W olanları tercih et yoksa far camını karartıyor ayrıca karşıdan gelenler pekde iyi dilekle anmıyorlar böylelerini yani baya bi kulak çınlaması mevzusu olabilmekte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _a_s

bende h4 diamond vision var çok memnunum ancak yağmurlu havalarda özellikle kar yağdığı zaman görüş kalitesinin düştüğünü duymuştum daha karlı havada kullanmadığım için bilemiyorum tabi ki bu diamond vision için değil beyaz tüm ampüller için geçerli olacağını düşünüyorum. Bu arada şunuda söyliyeyim kesinlikle 100 W olanlardan alma 55 W olanları tercih et yoksa far camını karartıyor ayrıca karşıdan gelenler pekde iyi dilekle anmıyorlar böylelerini yani baya bi kulak çınlaması mevzusu olabilmekte...

Gerçekten doğru :) Ben bile o zenonları görünce kendimi şaşırıyorum :) sisler farlar zenon kör oluyorum :) Bende çok andım :) Phlips alayım gene kafam rahat olsun diye düşünüyorum. Osramın aslında kaliteli olduğunu biliyorum ama kullanan arkadaşlar iyi demiyolar. Hepsiburdada 10 liraa beyaz ampül ama sorun...

Bu park ampülünü kullandınızmı acaba ? ekteki

• Arkadasım lütfen alma . orijinali neyse onu kullan. çakma zenondan illalah ettik artık çok rahatsız edici ve konsantrasyonu bozuyor direksiyon başında sinirleri altüst ediyor. Ayrıca diğer sürücülerin otomatik antipatisini kazanıyorsunuz. Sizin güvenliğiniz içinde bir risk sonucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Arkadasım lütfen alma . orijinali neyse onu kullan. çakma zenondan illalah ettik artık çok rahatsız edici ve konsantrasyonu bozuyor direksiyon başında sinirleri altüst ediyor. Ayrıca diğer sürücülerin otomatik antipatisini kazanıyorsunuz. Sizin güvenliğiniz içinde bir risk sonucta.

Yok arkadaşım çakma zenona bende karşıyım ampül olarak olumlu bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.