Şimdi Ara

Zeus'da Satılık 72+7 Glavie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar uzun suredir oyunla ilişiğimi kesmiştim şimdi yeniden başladım we eski silahımı satmak istiyorum ama hala satabilmiş değilim.. silaha çok emek harcadığım için pazara 150m civarına koyuyodum baktım olacak gibi deil fiyatı dusurdum.. 100m civarına satıcam biraz daha inebilirim fiyatta tabi mantıklı rakamlar olursa...silahın cri 12 Phy+61 Full blue sadece 1 tane str eksiği war..üzerinde hala çakılı 3 astral war..yani +7 silahlar arasında en iyi değerlere sahip silahlardan bitanesi diyebilirim..resmini koyucaktım ama beceremedimilgilenenlerle oyundan goruşelim..

• bitane print screen tuşuyla SS al.masaüstüne kaydet. sonrawww.imageshack.us adresine gir. masaüstünden resmi seç upload de. en alttaki linki [simage][/simage] kodunun arasına yaz...

not: zor gelir bana diyosan id pw pm ile yolla ben hallederim

edit:

yeni farkettim zeustaymışsın :D exchange ile bana itemi göster. ben SS alıp koyarım. tabi girebilirsem oyuna. oyundaki nickin ney? benim MKalina pm atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 15 Temmuz 2008; 20:22:59 >

• silah benim pazar charında oda oyunda deil şu anda..birazdan koymaya çalışırım..id ve pw içerikli tamamen iyi niyetli teklifin içinde teşekkür ederim ben halletmeye çalışırım
  • ne demek.. görewimiz. hiç bi artniyetim yok

bu arada serverlar niye doldu ya. zeusa yarım saatte bir anca giriyorum 2 dakka içinde dc yiyorum
  • arkadaslar sonunda ekledim resmini

Zeus'da Satılık 72+7 Glavie

silahın phy si +61 deilmiş unuttum ben yakmıştım onu phy+52..pek ilgilenen yok gibi ama göz zevki için bakın
  • silah güzelde artık değerleri kalmadı be arkadaşım o kadar uğraştık zamanında +7 yapmak için şimdi sat 50 m e çok adaletsiz bu oyun
  • çok haklısın..bunu ilk yaptığımda 350m e vermezdim..şimdi 9d yuzunden paramızda kalmadı..herkezin derdi aynı param olmadığı için satmak zorundayım..
  • arkadaslar bakıp bakıp yazmıyosunuzda bişeyler soyleyin fiyatmı pahalıı silahmı kotu yoksa bu düzenmi yanlış
  • En fazla 45-50m ye gider.Çünkü 76 lvl glavie kullanır herkes.
  • arkadaslar anlaşılan benim verdiğim fiyatla satılmıyacak..sizin tekliflerinizi bekliyorum..teklifi siz yapın o şekilde satıyım..50m falan wericekseniz boşa zaman harcamayalım..ama biraz daha iyi teklifi olan warsa oyundan ___ILoRdI___ e mesaj atsın server zeus yukarıdada belirttim..isimde üç tane alt çizgi war anlaşılmaya bilir...
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.