Şimdi Ara

Zeus da yeni Guild,OSMANLI,bekliyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zeus da yeni bir guild açtık, ismi OSMANLI... Şu an iki çar ız, ikimiz de 71.. Eklenecek 41 lik ve 31 lik iki çar daha var.... Ve hepimiz Çanakkale liyiz ve arkadaşız ve yaş ortalamamız yüksek, eğlence olarak takılıyoruz ve saplantı yapıp kendimize dert yapmıyoruz... Bzimle iyi geçinecek hoş sohbet ve küfür ağzına almayan kişiliği bu olan arkadaşları aramıza bekliyoruz... Aynı zamanda lvl i çabuk kasacak ve ya yüksek olması da tercihlerimiz arasında ama en önemlisi insan olsun.. Dilenci olanlar ve abi beni kasarmısın diyenler le işimiz olmaz, dediğimi gibi aklı başında herkes davetlidir... Ben YookEdici ve Arkadaşım EmirHan ile oyunda mesaj atarak irtibata geçebilirsiniz.... Genel de akşam ve gecelri online oluyoruz.Buraya da grimek isteyenler mesaj atabilirler.. Herkese iyi oyunlar...

• kardes 4-5 güne gelirim format atcaz SRO yok yeni adam acıp gelirim kabul edersen asla küfür etmem

OK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minekop -- 24 Ekim 2007; 15:35:51 >
  • SRO yu kurunca oyundan mesaj atarsın...
  • Hayırlı olsun. Başarılar.
  • Eyvallah Sağol...
    quote:

Orjinalden alıntı: ksati

Hayırlı olsun. Başarılar.
  • Guild Lvl imiz 3 olmak üzere, ben 73 arkadaşım 72 oldu, şu an da guild üye sayımız 6 ve hepsi aktif...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.