Şimdi Ara

Zeynep bastık a kuş nasıl dedim erkek arkadaşım burada dedi? sizce ne demek bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geçenlerde kahve standında çalışırken zeynep bastık istasyonda idi.. o gün bir herif elinde kuş ile geldi dedi şunu bir yere koyalım bende dedim şuraya koyalım neyse akşam vakti oldu tabi ben kapanış işlemlerini yapıyorum yavaştan standı kapatacam verileri şemsettin bey e atacam bilirsiniz kendisi çok profesyoneldir neyse zeynep baktım kuşu disko topu gibi çevirip duruyor elimde cezve ile giderken sordum dedim ''kuş nasıl iyileşti mi?'' dedi bana ''sonra konuşalım erkek arkadaşım burada''dedi sert tavırla.. şimdi ne demek istedi bu ben bu konularda çok hassasım tribe girdim kaç gündür.. güya arkadaştık yalan mıydı arkadaşlığı? kanka ayağına beni mi yedi? ama kahve içmeye gelince içiyor ama? sinan kankisi ile de çok içli dışlı..

• la çok bekledim kimse yazmadı konuya cevap haberde

enişte sandığından güçlüymüş...

oturuşundan kimi beklediğini anlarsın zaten

bu haldeyken seni görünce heyecanlanmış garip

merdiven de hikaye zaten

konu ilginç bir reklam denemesi ama buralar tenhadır

bu arada kadrajı iyi ayarlamışsın ayaklar çıkmış sadece

chp nin sözde atılan temel gülü

şemsettin kim sallamıyoruz bu arada zeynoyu da

alttaki ablayı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 19 Aralık 2022; 15:21:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.