beyler geçenlerde kahve standında çalışırken zeynep bastık istasyonda idi.. o gün bir herif elinde kuş ile geldi dedi şunu bir yere koyalım bende dedim şuraya koyalım neyse akşam vakti oldu tabi ben kapanış işlemlerini yapıyorum yavaştan standı kapatacam verileri şemsettin bey e atacam bilirsiniz kendisi çok profesyoneldir neyse zeynep baktım kuşu disko topu gibi çevirip duruyor elimde cezve ile giderken sordum dedim ''kuş nasıl iyileşti mi?'' dedi bana ''sonra konuşalım erkek arkadaşım burada''dedi sert tavırla.. şimdi ne demek istedi bu ben bu konularda çok hassasım tribe girdim kaç gündür.. güya arkadaştık yalan mıydı arkadaşlığı? kanka ayağına beni mi yedi? ama kahve içmeye gelince içiyor ama? sinan kankisi ile de çok içli dışlı..
Sene 2008'de bir lise de concon kızlar varmış.. Bu kızlar tam bir yakışıklı erkek delisiymiş.. Fakat okullarında ki çocuklar genelde badem bıyıklı erkeklermiş. Bu yüzden beybi face erkek yokmuş.. Kızlar da kendilerine hayali aşırı yakışıklı bir erkek etmiş.. Böyle okul da cool takılan, kantin de sırada kendisine yer verilen bir erkek.. Hatta güzel bir kız ondan hoşlanmış ama o bile aylar sonra sadece varlığını fark ettirebilmiş... sonra işte kızlar topluca buna kendilerini inandırmış.. okula da sanki o varmış gibi davranıyorlarmış.. hatta diyorlarmış ki ''ya mert içgören şimdi kantindedir.. gidelim sadece onu izleyelim.''ya da mert bugün okula gelmedi.. kesin cooluğundan gelmedi diye... Evet bu hayali adam Mert İçgören..
|
|
|
|
|
|
|
|
Renkli avatar ve renkli imza kullanan biri marjinal sanmayın.. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.740 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic