Şimdi Ara

Bazı oyuncular neden figüranlıktan kurtulamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bizim mahallede bir amca var bu amca son 10 yıldır oyunculuk yapar ama hep figüran olarak..
    Ondan bir tane daha eleman var onun da tipi biraz düzgün diye hollywod hayalleri kuruyor brad pitt i taklit ediyor ama bu adamda hep figüran neden sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mürekkep_ßaLığı -- 5 Ocak 2020; 2:31:0 >

• Yetenekleri o kadardır

Ne kadar para alıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu hakkında hiçbir fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDDH -- 5 Ocak 2020; 3:53:44 >
  • Yazi fontu ve rengini gorunce 2008-2009 konusu falan sandim.
  • adam 2 kelimeyi birlestiremiyorsa, rol yapma yetenegi yoksa, tanidigi da yoksa cok hayal kurar daha. onune gelen figuran oluyor zaten. bazen insanlarin profillerinde yaziyor "oyuncu" diye. en cok da bunlara guluyorum ulan fgrsin iste arka planda kutuk gibi duruyosun ne oyuncusu
  • Bunu "TulparHAN" nickli üyeye sor.@mürekkep_ßaLığı
  • Yetenek önemli fakat torpil varsa yeteneğin ön plana çıkar.Eğer hiç torpilin yoksa,sektörde tanıdığın yoksa ön plana geçmenin ve dikkat çekmenin tek yolu yakışıklı veya güzel olmaktan geçer.Eğer erkek olarak sizin vücudunuz iyiyse,yakışıklıysanız ve boyunuz uzunsa ilaki birisinin dikkatini çekeceksinizdir.Aynı durum kızlar içinde geçerli.Eğer kız güzel ve iyi bir fiziği varsa o da dikkat çekecektir.Bütün bunlara ek olarak oyuncu yeteneği de varsa zaten kendiliğinden patlar diye düşünüyorum.Ancak ortalama bir tip varsa yani dikkat çekici bir yön yoksa ne kadar yetenekli olursanız olun en fazla figüran olarak yolunuza devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 5 Ocak 2020; 13:10:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yetenek, görünüm, bağlantılar, şans vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.