Şimdi Ara

Zeynep Bastık | Üniversite okurken dinlediğim zeynep bastık neden bu kadar linçleniyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kız zaten evlenmelik değil bırak boynuzlansın serkay da ekmeğinde serkay alacağını alıyor başkası da alacağını alsın

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Sesi güzel değil mi hahaha Türkiye'nin en güzel seslerinden biri. Bunun sesine kötü diyen birisi çoğu kadın şarkıcının sesini de beğenmiyordur zaten. Eğer diğer kadın şarkıcıların da sesini beğenmiyorsanız objektif birisinizdir ama sadece zeynep bastıkın sesini beğenmiyorsanız sırf sosyal medyanın, interntteki yazılan çizilenlerin ön yargısıyla beğenmiyorsunuzdur. Kadın gayet güzel senin beğenmemen güzel olmadığı anlamına gelmez kaldı ki sesi de güzel senin beğenmemen kötü olduğu anlamına gelmez kadın Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcısı olarak sesinin güzel olduğunu kanıtlıyor zaten.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Kıskanma serkay olamıyon diye

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcısı

Sıralama şöyle:

1. Sezen Aksu
    2. Güneş
    3. Melike Şahin
    4. İcardi kadın
    5. Hande Yener
    6. Ebru Gündeş
    7. Gülşen
    8. Sertab Erener
    9. İrem Derici
    10. Zeynep Bastık
  • Jamser kullanıcısına yanıt

imkansız bu sıralama yanlış sıralama

Spotify verileri bunlar. Ayrıca eksik vermişim bazılarını. Doğrusunu aşağıya bıraktım. Listede Zeynep Bastık yok ama 2 yabancı şarkıcı var. Yani ilk 10 bile değil.

Zeynep Bastık | Üniversite okurken dinlediğim zeynep bastık neden bu kadar linçleniyor?

Yok olamaz

neyse bu da başka bir veri bak

Zeynep Bastık | Üniversite okurken dinlediğim zeynep bastık neden bu kadar linçleniyor?
    Zeynep Bastık | Üniversite okurken dinlediğim zeynep bastık neden bu kadar linçleniyor?www.cumhuriyet.com.tr
    Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçısı oldu: Zeynep Bastık dünya listelerinde
    https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/turkiyenin-en-cok-dinlenen-sanatcisi-oldu-zeynep-bastik-dunya-2186907

En çok dinlenen sanatçı değil, en çok dinlenen şarkının sanatçısı denmeliydi. Başlık hatalı yani. Ayrıca bu şarkının listede uzun süre kaldığını düşünmüyorum. 1 ay geçmeden listeden düşüyor çoğu şarkı. Attığım verilerde de bir yanlışlık yok. Geçen senenin verileri çünkü. Ayrıca yine yılın en çok dinlenen kadın sanatçısı olamaz. Gülşen aylık 5.9 milyon dinleniyorken Zeynep Bastık 4.2 milyon dinleniyor. Gerisini sen düşün.

Bir sıkıntı var güneş nası 2. ya

Bu sektörün %80 kadarı bot ve kara para ile dolu.

• Miley Cyrus V2

• üniversite ile konunun alakası ne onu anlayamadım? anladık üniversite okumuşsun.Zeynep Bastık | Üniversite okurken dinlediğim zeynep bastık neden bu kadar linçleniyor? 

• hashus1099 kullanıcısına yanıt

Eğitim ve Sınavlar forumuna atıyor normalde. Oradaki etkileşimi daha fazla. Oraya eklemek için bahanesi de başlıktaki üniversite yazan yer.

• Son yılların en iyi kadın sesi. Can çekişen müzik sektörüne can verdi. Ben Zeynep Bastığı sevmeyen, beğenmeyen birini hiç duymadım. Her yaştan kitleye hitap edebiliyor.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Ne ki benden istediğin en sevdiğim sarkisiiiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.