Bu kız zaten evlenmelik değil bırak boynuzlansın serkay da ekmeğinde serkay alacağını alıyor başkası da alacağını alsın |
Zeynep Bastık | Üniversite okurken dinlediğim zeynep bastık neden bu kadar linçleniyor? (2. sayfa)
-
-
Sesi güzel değil mi hahaha Türkiye'nin en güzel seslerinden biri. Bunun sesine kötü diyen birisi çoğu kadın şarkıcının sesini de beğenmiyordur zaten. Eğer diğer kadın şarkıcıların da sesini beğenmiyorsanız objektif birisinizdir ama sadece zeynep bastıkın sesini beğenmiyorsanız sırf sosyal medyanın, interntteki yazılan çizilenlerin ön yargısıyla beğenmiyorsunuzdur. Kadın gayet güzel senin beğenmemen güzel olmadığı anlamına gelmez kaldı ki sesi de güzel senin beğenmemen kötü olduğu anlamına gelmez kadın Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcısı olarak sesinin güzel olduğunu kanıtlıyor zaten.
-
Kıskanma serkay olamıyon diye
-
Alıntı
metni:Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcısı Sıralama şöyle:
- Sezen Aksu
- Güneş
- Melike Şahin
- İcardi kadın
- Hande Yener
- Ebru Gündeş
- Gülşen
- Sertab Erener
- İrem Derici
- Zeynep Bastık
-
imkansız bu sıralama yanlış sıralama
-
Spotify verileri bunlar. Ayrıca eksik vermişim bazılarını. Doğrusunu aşağıya bıraktım. Listede Zeynep Bastık yok ama 2 yabancı şarkıcı var. Yani ilk 10 bile değil.
-
Yok olamaz
neyse bu da başka bir veri bak
www.cumhuriyet.com.trTürkiye'nin en çok dinlenen sanatçısı oldu: Zeynep Bastık dünya listelerindehttps://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/turkiyenin-en-cok-dinlenen-sanatcisi-oldu-zeynep-bastik-dunya-2186907 -
En çok dinlenen sanatçı değil, en çok dinlenen şarkının sanatçısı denmeliydi. Başlık hatalı yani. Ayrıca bu şarkının listede uzun süre kaldığını düşünmüyorum. 1 ay geçmeden listeden düşüyor çoğu şarkı. Attığım verilerde de bir yanlışlık yok. Geçen senenin verileri çünkü. Ayrıca yine yılın en çok dinlenen kadın sanatçısı olamaz. Gülşen aylık 5.9 milyon dinleniyorken Zeynep Bastık 4.2 milyon dinleniyor. Gerisini sen düşün.
-
Bir sıkıntı var güneş nası 2. ya
-
Bu sektörün %80 kadarı bot ve kara para ile dolu.
-
Miley Cyrus V2
-
üniversite ile konunun alakası ne onu anlayamadım? anladık üniversite okumuşsun.
-
Eğitim ve Sınavlar forumuna atıyor normalde. Oradaki etkileşimi daha fazla. Oraya eklemek için bahanesi de başlıktaki üniversite yazan yer.
-
Son yılların en iyi kadın sesi. Can çekişen müzik sektörüne can verdi. Ben Zeynep Bastığı sevmeyen, beğenmeyen birini hiç duymadım. Her yaştan kitleye hitap edebiliyor.
-
Ne ki benden istediğin en sevdiğim sarkisiiiii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X