Şimdi Ara

ZEYTIN TEPESI - yeni dizi Kanal D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanal D’de yakında ekrana gelecek olan Zeytin
    Tepesi 'nin başrollerinde Yahşi Cazibe nin starı Aslıhan Gürbüz başrolde
    Ayrıca Tayanç Ayaydın, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Zerrin Sümer
    ve Hakan Karahan yer alıyor.

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan –
    Fatih Aksoy’un üstlendikleri, yönetmenliğini Barış
    Yöş’ün yaptığı, senaryosunu da Gülnaz
    Saraçoğlu’nun kaleme aldığı Zeytin
    Tepesi 'nin öyküsü, zeytinin bol olduğu zengin bir
    sahil kasabasında geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.kanald.com.tr/zeytintepesi ilk fragmanı bu akşam yayınlandı

• http://fotogaleri.kanald.com.tr/zeytintepesi/zeytin-tepesi-dizisinden-ilk-kareler---9/4598/1

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Deniz kokan esintilerle ve güneş ışıklarıyla yıkanmış bu kasabada olduğu gibi...

Öykü, zeytinin bol olduğu zengin bir sahil kasabasında geçer. Kasabadaki sırlar öykünün temel motivasyonunu oluştururken, karakterler bu sırların zaman zaman efendisi, zaman zaman kurbanı olarak, keskin çatışmaların odağında karşımıza çıkarlar.

İlerleyen zamanlarda sırlar belirli dozlarda açığa kavuşturulsa da, kurulan yeni tuzaklarla, kahramanlar sırların karanlığına çekilmeye devam edecektir.

Dizi boyunca, para, iktidar ve ölümcül hırsları için, akla gelen her türlü kötülüğü yapmaya bir an dahi tereddüt etmeyen, elleri kanlı erkeklerin hükmettiği bir dünyaya, bir genç kız meydan okuyacak, ailesindeki diğer kadınlarla birlikte uğradığı haksızlıklara karşı büyük bir mücadele verecektir.

8 yıl önce kasabanın karanlık sırlarına gömülen annesini araması ve karşılaştığı karanlık engeller, zeytinliklerinin banka ipoteğinden kurtarılması için borç arama mücadelesi, bir gece yarısı kundaklanan zeytinliklerini söndürmek için verdiği ölümcül mücadele, Tarık'ın erkek kardeşinin tecavüz girişimi ve daha birçok zorlu saldırının hiç biri Deniz Gökçener'i korkutmayacak ve yıldırmayacaktır.

Zeytin Tepesi, bizi bazen sırların gizemine kapılıp bir dedektifin peşine, bazen sırların ayırdığı tutkulu aşkların öfkeli çatışmasının ortasına, bazen de sırların yarattığı rastlantıların rüzgarının önüne katar savurur.
    Aynı karakterlerine yaptığı gibi...

hobaaaaa cazibe

• bu dizi de uyarlama çıktı

İtalyan dizisi "Tuscan Passion"dan uyarlama olan
    dizinin orjinal formatında hikaye İtalya'da şarap
    bağlarında geçiyormus meğerse

RTÜK kısıtlamalarını göz önünde
    bulunduran kanal ve yapımcılar dizinin Türkiye
    uyarlamasında
    zeytin bağlarında geçecek bir ege ve
    toprak ağalığı hikayesi işliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dizi yapımcıları bizim sokağa gelseler 1000 tane dizi çıkar hergün bir başka hikaye

8 yıl uzak kalmış cezaevi felam sıf oradan ayrı bir dizi çıkkar
  • Türkiyede böyle diziler tutuyor... aşk,aldatma,sırlar,öpüşmeli bölümler olsun bizim izleyicimiz göklere çıkartır....
    Sonra böyle "kayıp" gibi "Eski hikaye" gibi dizileri siler atarlar
  • ağası olan bir konu hep buluyorlar
    bu sefer zeytin yağına el atmışlar fazla göz yaşı olur ise bizim kadınımız dayanamaz
  • aşk filmleri tutmuyor daha hemen en fazla 7 bölümde bitiyo
  • Dizinin geçtiği mekan çok güzelmiş ama
  • Fragmanı hiç beğenmedim.
  • Konu ölmüş
  • İlk bölümü reytinglerde 4.olmuş ancak bir tık üstü olacağını sanmıyorum hatta düşecektir.
    Genel konumu 5 ve 10 arasında değişir Mart veya Nisan sonu gibi bitirilir.
  • e iyi de arkada Çarşamba gününden bi hayır beklemek saflık olur
    Karşısındaki reytingalan diziler varken ilk 10 a girmesi bile sürpriz olur

Muhteşem Yüzyıl *son dem; bundan sonra daha çok fark atacak,
    90'lar da Sevdaluk öyle iyi iş
    bi de Kızıl Elma var ( Kurtlar Vadisi cakmasi)
    arada milli maçlar bekliyoruz tabii

günü değişir heralde

• gece veya hafta sonu ben kaç defa tekrarına geldim ama neden ise buz gibi dizi sonra tekrar yazarım .
  • Dizinin tutmayacak olmasının en büyük etkeni , bizim bu tarz işlerle uğraşan kasabalarımızda bu kadar şatafatlı bir hayatın olmaması. Misal bi hatun vardı mavi deri elbise ayağında 15 cm topuklu ile köy kasaba yollarında dolaşıyor yada dizinin zenginleri takım elbise kravat ile akşam yemeğine oturuyor falan. Hani dizi arnavut köyde finansçılar arasında olsa anlarım.

Bizim zeytincilikle uğraşan insanlarımızı biliyoruz , hatırlarsanız Uğur Dündar'ın traktör üzerinde, bone ile traktör sürücüsü yakaladığı yer Akhisardı
  • Fragmana denk geldim Aslıhan Gürbüz'ün saçlar ne öyle abi beğendiğim bi oyuncuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Dizinin tutmayacak olmasının en büyük etkeni , bizim bu tarz işlerle uğraşan kasabalarımızda bu kadar şatafatlı bir hayatın olmaması. Misal bi hatun vardı mavi deri elbise ayağında 15 cm topuklu ile köy kasaba yollarında dolaşıyor yada dizinin zenginleri takım elbise kravat ile akşam yemeğine oturuyor falan. Hani dizi arnavut köyde finansçılar arasında olsa anlarım.

Bizim zeytincilikle uğraşan insanlarımızı biliyoruz , hatırlarsanız Uğur Dündar'ın traktör üzerinde, bone ile traktör sürücüsü yakaladığı yer Akhisardı

en büyük etken Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında olması

ben tekrarlardan izledim.... biraz beğendim

o mavi elbiseli hatun aslında orda oturan biri değil ki...İzmir'de zengin bi adamla yaşayan evin kızı , arabası bozuldu ve diğer kasabali adam annesinin evine bıraktı

şatafat pek yok 1-2 ailenin zenginliği belli olsun diye ekstra dekorasyon yapılmış

ben en çok ev ve Ofis /şirket ortamlarında yansıtılan eski Tuğla taş duvar konseptini beğendim
    original yani

• Çöpün çöpü bu kanal d de arkadaşım hoşgedin hariç kaliteli dizi program olmaz mı yahu
  • suzi dilara kullanıcısına yanıt
    Memleketim ayvalıkta çekiliyor dizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Dizinin geçtiği mekan çok güzelmiş ama

ayvalıkta çekiliyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.