Bir tanıdığım birkaç gün içerisinde ilköğretim okuluna öğretmen olarak atanmak için başvuru yapacak. Bazı okulların listesi var elimde, bu okullar hakkında bilgisi olan var mı acaba? 20den fazla seçenek var ve aralarındaki iyi okulları öğrenmek istiyoruz. Hem öğrenci profili açısından, hem ortam açısından. Aksaray Orduevinde kalacak tanıdığımız, aynı zamanda buraya yakın olan okulları bilenler varsa ve yardımcı olursa çok seviniriz. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Liste şu şekilde:
Esenler Taciller Eğitim vakfı ilköğretim okulu Bağcılar türk İsveç kardeşlik i.ö.o İstanbul bağcılar İstanbul ticaret odası i.ö Esenler a. İsmet paşa ilköğretim okulu Esenler ressam şevket dağ i.ö o Esenler fatih i.öo Esenler fidan demircioğlu Esenler türkç İsveç kardeşlk okulu Esenler Aksoy ilköğretm Bağcılar dede korkut Bağcılar fatih Esenler ilköğretim Bağcılar vakıf Bağcılar Mehmet akif Ersoy Zeytinburnu Faruk timurtaş Zeytinburnu Reşat tardu Zeytinburnu doktor reşit galip Bağcılar koca Ragıp paşa Bağcılar Malazgirt Bağcılar milli eğitim vakıfı 60.yıl uçan evler Bağcılar vali Cavit Bayar Zeytinburnu bozkurt Bağcılar Atatürk Bağçılar evren Zeytinburnu aldulhakhamit Bağcılar munir Nurettin selçık Zeytinburnu nuri paşa Esenler yunus emre Bağcılar yavuz selim Bagcılar istiklal Zeytinburnu Celalettin gözüsulu Zeytnburnu veli efendi Esenler nehir turan Esenler Özdebir